چهارشنبه 30/آوریل/2025

تلاش اسرائيل برای رونق مهاجرت و جذب يهوديان از کشورهای غربی

پنج‌شنبه 4-ژانویه-2007

قرار است 140 یهودی ساکن انگلیس امروز به وسیله یک فروند هواپیمای خطوط هوایی رژیم صهیونیستی (ال عال) به فلسطین اشغالی انتقال یابند. این گروه تصمیم گرفته اند که در این سرزمین زندگی کنند. این گروه از یهودیان انگلیسی خانه ها و بستگان خود را در شهرهای مختلف انگلیس ترک می کنند تا به گفته خودشان زندگی تازه ای را در اراضی اشغالی فلسطین آغاز کنند.

روزنامه گاردین چاپ لندن در شماره روز گذشته (چهارشنبه ) خود نوشت که ده ها یهودی انگلیسی در حالی تصمیم به مهاجرت به فلسطین اشغالی گرفته اند که شمار علاقه مندان به مهاجرت به فلسطین اشغالی در میان یهودیان جهان به شدت در حال کاهش است و شمار زیادی از یهودیان ساکن فلسطین اشغالی نیز در حال فرار از این سرزمین هستند. این روزنامه در ادامه می نویسد، بسیاری از یهودیان انگلیسی طالب مهاجرت به فلسطین اشغالی و دریافت تابعیت “اسرائیلی” تشدید یهودی ستیزی در انگلیس به سبب تشدید مناقشه عربی ـ اسرائیلی یا تمایل به اعلام همبستگی با “اسرائیلی ها” را بهانه قرار می دهند و برخی نیز زندگی در دولتی که اکثر آن را یهودیان تشکیل می دهند، دلیل این اقدام خود اعلام کرده اند.

روزنامه گاردین در ادامه آورده است، یهودیانی که امروز به اسرائیل سفر می کنند از سوی این رژیم “قهرمان” تلقی می شوند. در ادامه این مطلب آمده است که مقامات اسرائیلی حاضر در هواپیما در زمان پرواز اقدامات مربوط به اعطای تابعیت “اسرائیلی” به این یهودیان را انجام می دهند. این روزنامه می افزاید که هواپیمای حامل این یهودیان امروز در فلسطین اشغالی فرود می آید و همزمان دو فروند هواپیمای حامل یهودیان آمریکا و کانادا نیز وارد فلسطین اشغالی می شوند. گفتنی است که ایهود اولمرت نخست وزیر رژیم صهیونیستی که اکنون با انتقادات گسترده ای به سبب شکست در جنگ علیه لبنان روبرو است، در فرودگاه از مهاجران جدید یهودی استقبال می کند.

روزنامه گاردین به نقل از ایلان بنیامین یکی از یهودیانی که به همراه همسر و دو فرزندش به اسرائیل مهاجرت می کند، نوشته است که این افراد به خاطر کاهش شمار یهودیان در شهر لیورپول به فلسطین مهاجرت می کند.

بنیامین می گوید بر این باور است که بسیاری از جوانان یهودی این شهر را برای ورود به دانشگاه ترک می کنند و دیگر به آنجا باز نمی گردند و ترجیح می دهند که در لندن یا منچستر بمانند. این مهاجر یهودی می افزاید، زندگی بسیاری از خانواده های یهودی به سبب عدم وجود فضایی که بتوانند فرزندان خود را در آن تربیت کنند، به دشواری می گذرد و آنها حتی یک رستوران ویژه یهودی (که غذاهای آن طبق آموزش های یهودی طبخ می شود) ندارند به همین سبب آنان نمی توانند به همراه خانواده به جای دیگری بروند!

به نظر می رسد که در پی کاهش شدید مهاجرت یهودیان از روسیه و کشورهای عضو اتحاد جماهیر شوروی سابق به فلسطین اشغالی، مهاجرت یهودیان از کشورهای غربی به فلسطین اشغالی اندکی افزایش یافته است. اما آمارها نشان می دهد که شمار زیادی از یهودیان ساکن فلسطین اشغالی از آغاز انتفاضه الاقصی تاکنون از این سرزمین مهاجرت کرده اند که شمار زیادی از آنها در انگلیس و فرانسه و آمریکا ساکن شده اند. گفتنی است که مقامات صهیونیست از انتشار این آمارها به شدت خودداری می کنند.

به گفته آژانس یهود در سال 2005 حدود 480 یهودی انگلیسی تابعیت اسرائیلی دریافت کرده اند

و امسال نیز انتظار می رود که 550 یهودی دیگر به تابعیت اسرائیل در آیند. ایمیر گولاک سخنگوی آژانس یهود در انگلیس گفت: بیشتر این افراد گفته اند که برای سکونت در اسرائیل به مدت طولانی فکر کرده اند، اما اکنون که “اسرائیل” به آنها نیاز دارد به چنین اقدامی دست زده اند.

گولاک افزود، دلیل دیگری برای مهاجرت یهودیان به فلسطین وجود دارد و آن تغییرات ایجاد شده در آژانس یهود است که در گذشته با بروکراسی شدیدی مواجه بود، اما اکنون تلاش خود را بر ارائه خدمات و حل مشکلات به ویژه ایجاد مسکن برای مهاجران پیش از سفر آنها به “اسرائیل” متمرکز کرده اند.

روزنامه گاردین این سه سفر از انگلیس و آمریکا و کانادا به فلسطین اشغالی در یک روز را بزرگ ترین مهاجرت دسته جمعی یهودیان در یک روز در طول تاریخ تأسیس دولت عبری اعلام کرده است.

این روزنامه می افزاید، یکی از اصلی ترین مؤسسات مشوق یهودیان غربی به مهاجرت به فلسطین اشغالی مؤسسه ای به نام “نیویش بنیویش” (نفس به نفس) است. این سازمان یهودی تبلیغات گسترده ای برای تشویق و ایجاد تمایل در یهودیان آمریکای شمالی برای مهاجرت به فلسطین اشغالی انجام داده است.

این روزنامه انگلیسی می نویسد، هفت تن از یهودیان انگلیسی که به فلسطین اشغالی مهاجرت کرده اند به برنامه “گارن تاسپر” پیوسته اند که برای تشویق غیر اسرائیلی ها به عضویت در ارتش رژیم صهیونیستی فعالیت می کند.

هر چند که سازمان های صهیونیستی تبلیغات گسترده ای درباره افزایش یهودی ستیزی در انگلیس کرده اند، اما مخالفان این ادعاها تاکید می کنند که یهودیان نه تنها در این کشور مورد احترام هستند، بلکه از نفوذ گسترده ای در فعالیت های عمومی در انگلیس برخوردارند.

کارشناسان بر این باورند که دولت “اسرائیل” و سازمان ها و آژانس های مرتبط با آن از جمله آژانس جهانی یهود که مسئول اصلی پرونده مهاجرت یهودیان به فلسطین است، تبلیغات گسترده ای را برای جلب نظر یهودیان جهان برای مهاجرت به فلسطین اشغالی ـ به ویژه پس از شکست مذبوحانه اخیر رژیم صهیونیستی در جبهه لبنان ـ تدارک دیده اند. آنها معمولا در اعلام آمار و ارقام مبالغه می کنند و آمارهای مربوط به خروج هزاران یهودی از اسرائیل به کشورهای غربی را در چند سال اخیر نادیده می گیرند.

لینک کوتاه:

کپی شد