غازی حمد سخنگوی دولت فلسطین تاكید كرد كه دستیابی به توافقنامه آتش بس به مثابه ملغی شدن محاكمه مجرمان و به هدر رفتن خون انسان های بی گناه نیست.
حمد در گفت و گو با مركز اطلاع رسانی فلسطین ضمن بیان این مطلب اظهار داشت كه قوه قضاییه و دادستانی كل می بایست در زمینه محاكمه جنایتكاران كاملا بیطرفانه و شفاف عمل كنند.
وی درباره ابزارهای جلوگیری از تكرار این گونه جنایت ها گفت كه تنها ابزار كارآمد موضع گیری ملی علیه كسانی است كه قصد فتنه انگیزی و كشاندن مردم به جنگ داخی را دارند.
وی ضمن ابراز انزجار از كسانی كه خواهان برقراری ثبات و امنیت داخلی نیستند، تاكید كرد كه تمامی گروه های فلسطینی می بایست جلوی كسانی كه قصد بروز جنگ داخلی را دارند بگیرند و دست آنان را رو كنند.
سخنگوی دولت در بخشی دیگر از سخنان خود ضمن اشاره به یكی از بندهای توافقنامه اخیر مبنی بر این كه دولت مسئول حفظ امنیت در مناطق مختلف فلسطین است، اظهار داشت كه جامعه فلسطین از جمله سرویس های امنیتی آن با مشكلات عدیده ای رو به رو است و این سرویس ها متاسفانه تبدیل به بخشی از جریانی شده كه در عملیات های تروریستی و هرج و مرج شركت می كنند و برخی از عناصر آن گرایشات سیاسی و حزبی دارند.
وی در ادامه گفت كه كلیه سرویس های امنیتی فلسطین می بایست با در نظر گرفتن منافع ملت و نه منافع تنگ حزی و سیاسی ساماندهی شود و این مهم با تشكیل شورای امنیت ملی در حال تحقق یافتن است، اما اگر دستگاه های امنیتی به حال قبلی خود باقی بماند، برقراری امنیت در فلسطین دروغی محض است.
حمد با اشاره به تشكیل دولت وحدت ملی به عنوان راه حل اساسی بحران كنونی گفت كه متاسفانه عده ای در تشكیل این دولت سنگ اندازی می كنند و خواهان تشكیل آن نیستند.
وی افزود:«همین كه ما به توافقی در این زمینه می رسیم عده ای علیه دیگران جبهه می گیرند و یگان پشتیبانی را یگانی غیر قانونی معرفی می كنند.» حمد خاطرنشان ساخت كه درباره یگان پشتیبانی بارها با محمود عباس رئیس تشكیلات خودگردان صحبت شده است و اگر در این یگان مشكلی وجود دارد می توان با گفت و گو و مذاكره آن را حل كرد نه این كه دست به خشونت و عملیات های تروریستی و آدم ربایی زد.
سخنگوی دولت همچنین در بخشی دیگر از سخنان خود درباره درخواست عربستان از گروه های رقیب فلسطینی برای برگزاری نشست و رایزنی در مكه مكرمه اظهار داشت كه موفقیت هر طرحی نیاز به جدیت و موضع گیری قاطع طرف ها دارد؛ چرا كه در گذشته نیز طرح های مشابهی به فلسطینیان از سوی مصر و قطر و سازمان كنفرانس اسلانی و غیره مطرح شد، اما متاسفانه هیچ یك از این طرح ها عملی نشد.