رسانه هاي ديجيتال جايگاه مؤثر و قابل توجهي چه در سطح دولت و چه در سطح جامعه در جمهوري اسلامي ايران دارند و به آنها توجه مي شود.
دكتر ابو اسامه عبد المعطي نماينده جنبش حماس در ايران در گفت و گو با ستاد خبري جشنواره و نمايشگاه رسانه هاي ديجيتال با اعلام اين مطلب گفت: برپايي اين نمايشگاه نشانگر توجه و اهتمامي است كه به رسانه هاي ديجيتال در جمهوري اسلامي ايران انجام مي شود و نمايشگاه فوق بسيار خوب برپا شده است.
وي افزود: استقبال مردم هم از جشنواره و نمايشگاه رسانه هاي ديجيتال خوب بوده و بدون شك اين تجربه خوب و موفقيت آميزي مي باشد كه در آن همه با هم آشنا مي شوند و همكاري براي ارتقا رسالت رسانه اي صادقانه در جمهوري اسلامي ايران داشته باشند.
دكتر ابو اسامه عبد المعطي درباره حمايت رسانه هاي ديجيتال از جنبش حماس فلسطين اذعان داشت: رسانه هاي ديجيتال مهمترين وسيله در جهان محسوب مي شوند و حتي از مطبوعات مؤثرتر هستند. در واقع اين رسانه ها به نوعي ارتباط فردي و شخصي ميان رايانه و انسان را ايجاد مي كند و ارتباط مستقيم شخص با اينترنت در روحيه انديشه، احساسات وي تأثير دارد و اهميت اينترنت اينجا نشان داده مي شود. توجه گسترده رسانه هاي ديجيتال در جمهوري اسلامي ايران به مسائل فلسطين و جنبش حماس نشانه حمايت آنهاست. در جمهوري اسلامي ايران هم مردم و هم حكومت بخش بزرگي از اخبار سايت هايشان را به فلسطين و جنبش حماس اختصاص داده اند و اين امر در همه سايت هاي ديجيتالي مشاهده مي شود.
وي در خصوص نحوه استفاده جنبش حماس از رسانه هاي ديجيتال در جنگ با صهيونيست ها اذعان كرد: حماس رسانه هاي متعدد و متنوعي اعم از مطبوعات، تلويزيون، راديو، ماهواره و سايت هاي اينترنتي دارد وجود سايت و رسانه ديجيتال حماس همه بيانگر رسالت رسانه اي اين جنبش هستند و ما در همه زمينه هاي سياسي، اجتماعي، فرهنگي، شهدا، اسرا، آموزشي و دولتي به واسطه رسانه هاي ديجيتال فعال هستيم.
نماينده جنبش حماس در ايران درباره استفاده اعضاي جنبش حماس و وبلاگ نوسي آنها اذعان كرد: يكي از شبكه هاي اينترنتي در فلسطين پانزده هزار نفر عضو حماس وبلاگ نويس دارد كه با همديگر نظريات خود را رد و بدل مي كنند و اعضاي حماس در آن فعال هستند.
دكتر ابو اسامه عبد المعطي راجع به نقش رسانه هاي ديجيتال در عرصه جنگ فلسطين و “اسرائيل” و عملكرد اين رسانه ها در جنگ غير تن به تن بيان داشت: رسانه هاي امروز بخش بزرگي از نبرد آزاديبخش فلسطين را به عهده دارند. رژيم صهيونيستي هم از طريق رسانه هاي ديجيتال و غير ديجيتال خود توانسته بر رسانه هاي جهان تأثير بگذارد و از رسانه ها به عنوان سلاح مؤثر در نبرد استفاده كند. ما بايد به نقش رسانه ها توجه كنيم و نقششان را در نظر بگيريم.
وي درباره پايگاه اينترنتي مركز اطلاع رساني فلسطين گفت: مركز اطلاع رساني فلسطين يك رسانه ديجيتال محسوب مي شود كه با هفت زبان زنده دنيا (فارسي، انگليسي، روسي، عربي،فرانسوي، اردو و مالاوي ) فعاليت مي كند. قرار است كه زبان ترکی و اسپانیایی نيز در آينده اي نزديك به آن افزوده شود.
دكتر ابو اسامه عبد المعطي ادامه داد: جمهوري اسلامي ايران (چه ملت و چه حكومت) حامي اساسي ملت فلسطين در احقاق حقوق خود در كسب آزادي و استقلال هستند و با توجه به اينكه كمبود شديدي در رسانه هاي فلسطيني براي ارتباط با زبان با ملت مسلمان ايران حس مي شد، به واسطه اين مركز اين كمبود رفع شده است.
نماينده جنبش حماس در ايران تصريح كرد: فلسطيني ها مي توانند از طريق پايگاه اينترنتي مركز اطلاع رساني فلسطين با برادران مسلمان ايراني خود در ایران ارتباط برقرار كنند و با زبان زيبا و شيواي فارسي، آرمان خود را معرفي كنند و مظلوميت خود را به نمايش بگذارند. فارسي زبان ها هم مي توانند اخبار و تحولات فلسطين را به صورت لحظه اي پيگيري كنند و به اخبار صادقانه و درست به همراه مقالات، عكس، مصاحبه ها و .. دسترسی پيدا كنند.
وي در پايان درباره حجم اخبار ارسالي بر روي اين رسانه ديجيتال گفت: روزانه بيش از هفتاد صفحه اخبار و مطالب روي اين سايت قرار مي گيرد و بدون شك اين تلاش بزرگي در عرضه مذكور است.