شنبه 03/می/2025

گروه های فلسطینی: تشدید محاصره وحملات رژیم اشغالگر قدس مهم ترین دستاورد آناپولیس برای ملت فلسطین بود

سه‌شنبه 4-دسامبر-2007

همانطور که گروه های مقاومت فلسطین قبل از کنفرانس آناپولیس هشدار داده بودند، این کنفرانس مقدمه توطئه ای گسترده و همه جانبه علیه ملت مظلوم فلسطین و مسأله عادلانه این ملت بود ؛ به گونه ای که نه تنها در این کنفرانس کوچک ترین توجهی به رنج ها و محنت های فلسطینیان نشد، بلکه بر زخم کهنه این ملت رنج کشیده نمک پاشیده شد و این گونه پیداست که توافقاتی پنهانی میان محمود عباس که مدعی رهبری ملت فلسطین است و ایهود اولمرت نخست وزیر رژیم صهیونیستی برای سرکوب این ملت صورت گرفته باشد. اگر این کنفرانس اساسا موضوع صلح و سازش میان صهیونیست ها و فلسطینیان را در دستور کار خود قرار داده بود، حداقل برای حفظ و پایبندی ظاهری به آن هم که شده، رژیم اشغالگر قدس برای مدتی عملیات های خود را کاهش می داد، اما تشدید این حملات و عملیات ها علیه مردم بی دفاع فلسطین به خصوص در نوار غزه خود بهترین گواه بر این است که آنچه در آناپولیس گذشت، توطئه ای بیش برای نابودی و نسل کشی فلسطینیان نبود.

در این میان همه با خوی تجاوزگری و ظلم و ستم صهیونیست ها و رهبران آن ها به خوبی آشنایند، اما آنچه همه را شگفت زده کرده است، این که جریان سازشکار فلسطین کاملا نقاب از چهره سازشکارانه خود برداشته است و عملا با اشغالگران صهیونیست علیه ملت خود همدست شده است و بر طبل حمله به نوار غزه و سرکوب جنبش مبارز و شهیدپرور حماس که هزاران شهید از جمله رهبران طراز اول خود را تقدیم میهن کرده است، می کوبد و دولت اولمرت را به این کار ترغیب می کند. منابع صهیونیستی کرارا تاکید کرده اند که حکومت غیرقانونی سلام فیاض و خود محمود عباس بارها از طرف صهیونیستی خواسته اند که از ارسال مواد سوختی و لوازم و کالاهای اساسی به نوار غزه جلوگیری کند، تا مقدمه شورش ساکنان این منطقه علیه حماس فراهم شود، اما رژیم صهیونیستی از بیم شکل گیری انتفاضه سوم و بسیار گسترده ای کاملا از پذیرش خواسته های تیم سازشکار فلسطین به رهبری محمود عباس خودداری کرده اند، اما این گونه پیداست که در آناپولیس دو طرف بر یک سری مسائل اساسی به توافق رسیده باشند که به گفته منابع آگاه مهم ترین این مسائل عبارت است از :

1ـ واگذاری ضربه زدن به حماس و نیروهای آن در نوار غزه به رژیم صهیونیستی ؛ که از طریق حملات نظامی هوایی و زمینی صورت می گیرد و تشدید این حملات پس از آناپولیس و تهدید روزانه مقامات صهیونیست مبنی بر حمله به نوار غزه خود بر عملی شدن این توافقات تاکید دارد.

2ـ فعالیت و همکاری مشترک نظامیان صهیونیست و نیروهای تحت امر محمود عباس در کرانه باختری برای تنگ کردن عرصه بر فعالان حماس و بازداشت گسترده اعضای این جنبش در کرانه باختری قبل از آناپولیس و تشدید این عملیات ها پس از آناپولیس خود بهترین گواه بر این مدعاست.

جنبش مقاومت اسلامی “حماس” حملات گسترده نظامیان رژیم صهیونیستی و سرویس های امنیتی وابسته به “محمود عباس” رئیس تشکیلات خودگردان فلسطین علیه فلسطینیان در کرانه باختری و نوار غزه را به شدت محکوم کرده و این حملات را اقدامی در راستای اجرای برنامه های کنفرانس آناپولیس دانست.

این جنبش با صدور بیانیه ای که نسخه ای از آن به مرکز اطلاع رسانی فلسطین نمابر شد، اعلام کرد که حملات گسترده نظامیان صهیونیستی علیه مبارزان ملت فلسطین که با همدستی مزدوران این رژیم در داخل فلسطین صورت می گیرد، نتیجه واقعی و شوم کنفرانس ننگین آناپولیس است که در راستای برنامه های مشترک آنها به منظور مبارزه با گروه های مقاومت و به تعبیر خود آنها “تروریست ها” صورت می گیرد.

این جنبش در ادامه تاکید کرد که اراده ملت فلسطین و مبارزان این ملت؛ به ویژه جنبش مقاومت اسلامی حماس و گردان های قسام شاخه نظامی این جنبش هرگز سست نخواهد شد، بلکه همچون کوهی استوار به مقاومت خود در برابر این اشغالگران ادامه خواهد داد و تمامی توطئه های آنها را ناکام خواهد گذاشت.

جنبش حماس در پایان از ملت فلسطین خواست که در این شرایط دشوار که رژیم اشغالگر قدس حملات خود را ادامه می دهد وحدت خود را حفظ کرده و با حمایت از نیروهای پلیس فلسطین زمینه تامین نظم و امنیت را در این کشور و به ویژه در نوار غزه فراهم کنند.

دولت منتخب فلسطین به ریاست اسماعیل هنیه شنبه (1/12/2007) تاکید کرد که جنایات اخیر اشغالگران در نوار غزه یکی از نتایج اجلاس آناپولیس است.

طاهر نونو سخنگوی دولت مردمی فلسطین در مصاحبه ای اختصاصی با مرکز اطلاع رسانی فلسطین تاکید کرد که هدف از ارتکاب این گونه جنایات اعمال فشار به ملت فلسطین برای قبول دیکته های آمریکا و رژیم صهیونیستی است.

نونو خاطرنشان ساخت که این جنایات نه تنها ذره ای بر اراده پولادین ملت فلسطین تاثیری نخواهد گذاشت که آن را در پایبندی بر حقوق و آرمان هایش مصصم تر از قبل می کند. وی در بخشی دیگر از سخنانش از جامعه جهانی خواست تا ملت فلسطین را از چنگال محاصره و جنایات روزمره اشغالگران نجات دهد.

از سوی دیگر، “اسماعیل هنیه” نخست وزیر دولت منتخب فلسطین هشدار داد که همکاری های تشکیلات خودگردان فلسطین به ریاست “محمود عباس” با رژیم صهیونیستی چه در مرحله قبل از برگزاری کنفرانس آناپولیس و چه در مرحله بعد از آن به مرحله خطرناکی رسیده است.

به گزارش خبرنگار مرکز اطلاع رسانی فلسطین از غزه، هنیه طی کنفرانسی خبری پس از نماز جمعه (30/11/2007) از مقامات رام الله خواست که به همکاری های امنیتی خود با اشغالگران صهیونیست پایان دهند؛ چرا که هزینه های سنگینی را بر ساکنان نوار غزه تحمیل می کند.

وی خاطر نشان کرد: همزمان با تعهدات مقامات تشکیلات خودگردان مبنی بر تعقیب مبارزان گروه های مقاومت، دادگاه های رژیم صهیونیستی حکم به تشدید محاصره نوار غزه می دهند و در آخرین مورد از این احکام نیز دستور کاهش واردات مواد سوختی به این منطقه را صادر می کنند، این مساله نشان دهنده این است که همکاری های مقامات تشکیلات خودگردان با رژیم اشغالگر قدس به مرحله خطرناکی رسیده است.   

هنیه در این کنفرانس خبری اظهار داشت که هم اکنون حملات صهیونیست ها پس از آناپولیس افزایش یافته است و این خود اهداف این نشست را روشن تر می سازد.

“یحیی موسی” نایب رئیس فراکسیون پارلمانی “تغییر و اصلاح” وابسته به جنبش مقاومت اسلامی “حماس”، ضمن محکوم کردن تشدید حملات نظامی ارتش رژیم صهیونیستی به نوار غزه پس از پایان کنفرانس آناپولیس، این حملات را اولین نتایج کنفرانس مذکور دانست.

موسی پنج شنبه (29/11/2007) طی اظهاراتی اعلام کرد:« این حملات اولین نتایج کنفرانس بین المللی به اصطلاح صلح آناپولیس است که از سوی جبهه متحد آمریکایی ـ صهیونیستی ـ تشکیلات خودگردان علیه حقوق ملت فلسطین و گروه های مقاومت صورت می گیرد.

موسی در پایان تاکید کرد که این اقدامات هرگز نخواهد توانست ملت مقاوم و مبارز فلسطین را به زانو در آورده و پایداری آن در راه دفاع از حقوق و اصول خود را در هم شکند یا ایمان به خداوند را در میان آنها تضعیف کند.

به گزارش مرکز اطلاع رسانی فلسطین به نقل از شبکه خبری العالم، “احمد غنیم” یکی از اعضای شورای انقلابی جنبش فتح ارتباط بین نشست آناپولیس و افزایش حملات اسراییل به نوارغزه را بعید ندانست و افزود: حملات اسراییل علیه مردم فلسطین و نوارغزه حتی یک لحظه هم متوقف نشده است و همچنان ادامه دارد از این رو نمی توان ارتباط بین نتایج نشست آناپولیس در آمریکا و تشدید حملات را بعید دانست زیرا اوضاع به این سمت پیش می رود.

غنیم در عین حال اظهار داشت: نشست آناپولیس هیچ نتیجه مثبتی برای فلسطینی ها دربر نخواهد داشت و طرف فلسطینی نیز به شرکت دراین نشست تمایل نداشت بلکه مجبور به حضور در آن بود.

عضو شورای انقلابی جنبش فتح تاکید کرد هیچ یک از فلسطینی ها با محاصره نوارغزه موافق نیستند و همه فلسطینی ها درباره این مساله و مقابله با اشغالگران متحد و یکپارچه هستند زیرا مردم فلسطین حق دارند در برابر اشغالگری مقاومت کنند و ما فلسطینی ها در مقابله با حملات اسراییل و محاصره بین المللی نیز متحد و یکپارچه هستیم.

غنیم گفت: همیشه اعلام کرده ایم که توسل به محاصره و مجازات مردم فلسطین در نوارغزه بی نتیجه خواهد بود و با شکست مواجه می شود.

عضو شورای انقلابی جنبش فتح اظهار داشت: در نشست آناپولیس دو برنامه وجود داشت یکی برنامه آمریکایی ـ اسراییلی است که سعی دارند وقت تلف کنند و نمی خواهند در رابطه با مساله فلسطین کاری انجام دهند لذا تنها چیزی که برای اسراییل اهمیت داشت، این بود که “جرج بوش” رییس جمهور آمریکا به این رژیم کشور یهودی اشاره کند و این به معنای لغو حق بازگشت آوارگان فلسطینی به سرزمینشان است.

وی افزود: برنامه دیگر برنامه عربی ـ فلسطینی بود که کشورهای عربی و طرف فلسطینی با وجود تحولات منطقه ای و بین المللی، ناتوانی آشکار و فقدان دیدگاه های سیاسی واقعی در رابطه با مساله فلسطین در این کنفرانس شرکت کردند در حالی که به حضور در این نشست تمایل نداشتند بلکه مجبور بودند در این نشست شرکت کنند لذا به نظر نمی رسد که افکار عمومی فلسطین نیز از نتایج نشست آناپولیس خرسند باشد.

عضو شورای انقلابی جنبش فتح بر لزوم وحدت ملی فلسطین در مقابله با رژیم اشغالگر قدس تاکید کرد و گفت: راه حل ملی تنها گزینه ای است که باید از آن استفاده کنیم و به خودمان برگردیم و وحدت داخلی را به جامعه فلسطین بازگردانیم تا درهر نشست سیاسی متحد و یکپارچه باشیم و بتوانیم موضع خود را تحمیل کنیم.

در همین رابطه “علی الفیصل” عضو دفتر سیاسی جبهه دمکراتیک برای آزادی فلسطین نیز تاکید کرد اشغالگران اسراییلی و آمریکایی ها از دودستگی در میان فلسطینی ها به منظور تشدید اقدامات علیه مردم فلسطین سوء استفاده می کنند.
الفیصل گفت: دشمن همچنین از تک روی جنبش فتح از جمله شرکت در نشست آناپولیس بدون وجود مرجع و موضع واحد فلسطینی و نبود سازوکار واحد عربی ـ فلسطینی، سوء استفاده می کند و این اقدام باعث می شود دودستگی درمیان فلسطینی ها افزایش یابد و اسراییل نیز حملات خود علیه مردم فلسطین بویژه در نوارغزه را شدت بخشد.
عضو دفتر سیاسی جبهه دمکراتیک برای آزادی فلسطین اظهار داشت: غزه سرزمین همه فلسطینی هاست به طوری که باید طرف فلسطینی حضور در نشست آناپولیس و مذاکرات را به شکستن حلقه محاصره نوارغزه و همچنین توقف شهرک سازی مشروط می کرد و هنوز هم تشکیلات خودگردان فلسطین برای اتخاذ چنین سیاستی فرصت دارد زیرا درپیش گرفتن این سیاست مفید خواهد بود.

الفیصل در ادامه افزود: ما برای پایان دادن به محاصره نوارغزه تلاش کرده ایم و به تلاش خود برای تحقق این امر ادامه خواهیم داد.
عضو دفتر سیاسی جبهه دمکراتیک برای آزادی فلسطین از جنبش های فتح حماس خواست خطرهایی را که طرح ملی فلسطین را تهدید می کند، مورد توجه قرار دهند و بدین منظور باید هرچه سریعتر به گفت وگو روی آورند .
وی هشدار داد اسراییل از مذاکرات جاری با فلسطینی ها و حمایت آمریکا از سیاست هایش برای افزایش کشت و کشتار و ترور مردم فلسطین در کرانه باختری رود اردن و نوارغزه سوء استفاده خواهد کرد.

الفیصل تاکید کرد اسراییل به علت انتفاضه و فشار نیروهای مقاومت، نوار غزه را با تحمل شکست ترک کرد بنابراین باید به منظور مقابله با تجاوزات آینده و احتمال یورش جدید اسراییل علیه ملت فلسطین، متحد و یکپارچه شویم.

وی در ادامه این مصاحبه تصریح کرد راه حل نظامی درغزه پیامدهای سیاسی زیادی در خصوص دودستگی سیاسی فلسطین داشت و از آن در نشست آناپولیس بهره برداری شد و همچنین دشمن می تواند از آن در آینده برای حملات بیشتر به نوارغزه و نیروهای مقاومت با هدف تضعیف اراده مردم فلسطین نیز سوء استفاده کند.

الفیصل گفت: اسراییل و آمریکا حتی در مذاکرات دوجانبه با فلسطینی ها نیز تلاش خود را روی اجرای بخش نخست طرح نقشه راه که به مساله امنیتی مربوط می شود متمرکز کردند و هدف از این اقدام پایان دادن به انتفاضه و مقاومت بود.

لینک کوتاه:

کپی شد