موشک های مقاومت که ساخت داخل اراضی اشغالی و اصرار، خلاقیت، ابتکار عمل، تلاش و مجاهدت شبانه روزی مبارزان فلسطینی در نوار غزه سران تل آویو را نگران کرده است؛ به ویژه پس از این که این اصرار و خلاقیت و ابتکار ضربه روحی و روانی و نظامی به شهرک نشینان و نظامیان ارتش “اسرائیل” وارد کرد.
ناکامی ارتش عبری که در رده ارتش های قدرتمند جهان به شمار می رود در کاهش و جلوگیری و متوقف نمودن حملات موشکی مبارزان گردان های شهید عزالدین قسام شاخه نظامی جنبش مقاومت اسلامی حماس از 6 سال پیش و دیگر گروه های مبارز فلسطینی به نگرانی عمده سیاستمداران و شهرک نشینان صهیونیست مبدل شده است؛ به گونه ای که آنان بر این باورند که این موشک ها روزی قلب تل آویو را نشانه خواهد رفت.
محمود عباس مقاومت را اقدامی بیهوده و صهیونیست ها آن را یک فاجعه می خواند
ایهود اولمرت نخست وزیر فعلی و بنیامین نتانیاهو نخست وزیر پیشین رژیم اشغالگر قدس و دیگر مقامات این رژیم بارها تاکید کرده بودند که این موشک ها نه شهرک صهیونیستی اسدوروت، بلکه به قلب منطقه صهیونیستی عسقلان و تل آویو نیز اصابت خواهد کرد؛ تل آویو که پایتخت اقتصادی “اسرائیل” به شمار می رود و در آن صورت این امر به یک فاجعه منجر می شود.
به رغم ارتش رژیم اشغالگر قدس به قتل عام بیش از 300 مبارز فلسطینی طی چند ماه گذشته و قتل عام 5 هزار فلسطینی غیر نظامی و مجروح کردن 50 شهروند فلسطینی دیگر از زمان آغاز انتفاضه الاقصی افتخار می کند، اما با این وجود و با هیچ یک از این اقدامات غیر انسانی نتوانست مقاومت را متوقف سازد یا جلوی گسترش آن را بگیرد و به رغم آن همه فشارهای نظامی گروه های مقاومت موفق شدند توانمندی های نظامی و تاکتیک های دفاعی خود را ارتقا و گسترش دهند؛ به گونه ای که دشمن صهیونیستی علنا اعتراف کرد که با یک ارتش سازمان یافته مواجه است.
این موشک ها خواب راحت را از چشم سیاستمداران و نظامیان رژیم صهیونیستی ربوده است و علاوه بر آن محمود عباس رئیس تشکیلات خودگردان فلسطین و دار و دسته اش ضمن بی ارزش جلوه دادن مقاومت و حملات موشکی و محکوم کردن این حملات از آنها به عنوان اقدامی بیهوده یاد می کنند و آن را بی فایده می خوانند، حال آن که حملات موشکی به نفع ملت فلسطین است.
اگر نگاهی به تحولات عرصه رژیم صهیونیستی بیندازیم متوجه می شویم که حملات موشکی و مقاومت یک امر بسیار سودمندی است، زیرا یک سد دفاعی در مقابل جنایات اشغالگران صهیونیست ایجاد کرده است.
اعتراف رژیم صهیونیستی به ناکامی خود در مقابله با حملات موشکی
سرتیپ “یوال حلمیش” رئیس مرکز مطالعات سرویس های اطلاعات رژیم صهیونیستی موسوم به “امان” امروز شنبه طی نطقی در جمع دانشجویان دانشگاه تل الربیع شهر قدس اشغالی گفت، ارتش عبری در مقابله با حملات موشکی مبارزان فلسطینی ناکام مانده است؛ به گونه ای که سامانه های رادار پیشرفته موشکی، فقط 10 تا 15 ثانیه قبل از اصابت موشک به مواضع ارتش “اسرائیل” می تواند این موشک ها را رد یابی کند.
این افسر افزود گفت که اسرائیل تاکنون نتوانسته است راه حلی موثر و کارآمد برای مقابله با حملات موشکی مبارزان فلسطینی از نوار غزه به مناطق یهودی نشین پیدا نکرده است.
این مقام صهیونیستی خاطر نشان ساخت که ارتش عبری به رغم ترور مبارزان فلسطینی هنوز هم راه حلی برای مقابله با حملات موشکی پیدا نکرده استد.
حلمیش تاکید کرد که گاهی شانس به رژیم صهیونیستی رو می کند و در اثر حمله موشکی اخیر مبارزان فلسطینی به پایگاه صهیونیستی زکیم 70 صهیونیست زخمی شدند، اما هیچ صهیونیستی به هلاکت نرسید و بارها شهرک صهیونیستی اسدوروت هدف حملات موشکی قرار گرفته است، اما هیچ صهیونیستی آسیبی ندیده انگار که یک معجزه صورت گرفته است.
وی همچنین گفت که حملات موشکی گروه های مقاومت فلسطین ضربات روحی و روانی زیادی به صهیونیست ها زده است و شمار زیادی از نظامیان و غیرنظامیان صهیونیست به هلاکت رسیده است.
رئیس مرکز مذکور گفت که ارتش عبری نمی تواند به این راحتی با این موشک ها مقابله کند یا می توان گفت که ارتش عبری هرگز نخواهد توانست با این موشک ها مقابله کند.
موشک های قسام کابوسی هولناک برای شهرک نشینان صهیونیست
بر پایه نظرسنجی روزنامه عبری زبان “یدیعوت آهارانوت” و پژوهشکده صهیونیستی “داحاف”،بیشتر ساکنان شهرک یهودی اسدوروت ترجیح می دهند که محل سکونتشان را ترک کنند و همچنین بر این باورند که دولت عبری به ریاست ایهود اولمرت در تامین امنیت شهروندان صهیونیست در مقابل حملات موشکی مبارزان فلسطین ناکام مانده است. ساکنان این شهرک دچار بحران روحی و روانی شده اند.
22 درصد صهیونیست ها اعلام کردند که به خاطر تداوم حملات موشکی هیچ بهبودی در وضعیت روحی و روانی آنان احساس نمی شود و 78 درصدشان اعلام کردند که وضعیت آنان روز به روز بدتر می شود.
از سوی دیگر، 64 درصد ساکنان اسدوروت در خصوص امکان ترک محل سکونتشان اعلام کردند که آنان به زودی از این شهرک پا به فرار خواهند گذاشت.
در ارتباط با نحوه رویارویی دولت عبری با حملات موشکی فلسطینیان، 2 درصد ساکنان این شهرک عملکرد اسرائیل را بسیار خوب، 10 درصد متوسط و 86 درصد هم بسیار بد خواندند.
نکته قابل توجه این که تعداد صهیونیست هایی که خواستار گفت و گو با حماس درباره توقف حملات موشکی هستند رو به افزایش گذاشته است و 39 درصد شرکت کنندگان در این نظر سنجی گفتند که باید ارتش رژیم اشغالگر قدس برای مقابله با حملات موشکی مقاومت نوار غزه را به اشغال کامل خود درآورد و 34 درصد اعلام کردند که باید ارتش عبری سیاست ترور را ادامه داد و 14 درصد هم گفتند که باید با حماس گفت و گو کرد.
باید حمله به نوار غزه حساب شده باشد
به رغم درخواست گسترده صهیونیست ها برای حمله ارتش عبری به نوار غزه “عامی ایلون” رئیس سابق سرویس های اطلاعات و عضو شورای امنیتی رژیم صهیونیستی اعلام کرد که باید قبل از حمله گسترده به نوار غزه راه خروج از آن را یاد بگیریم.
ایلون افزود: ما هرگز اشتباه لبنان را در غزه تکرار نخواهیم کرد و هدف از عملیات گسترده نظامی کاهش حملات موشکی مبارزان فلسطینی از نوار غزه به مناطق یهودی نشین و ترور رهبران سیاسی و فرماندهان نظامی جنبش های حماس و جهاد اسلامی است.
این مقام نظامی افزود که در صورت یورش ارتش عبری به نوار غزه حملات موشکی تشدید خواهد یافت.
رئیس سابق سرویس های اطلاعاتی “اسرائیل” خواستار تقویت نیروهای “میانه رو” در نوار غزه و کرانه باختری (مقامات تشکیلات خودگردان و دولت غیر قانونی سلام فیاض) شد.
مقاومت سلحشورانه روز پنج شنبه مجاهدان فلسطینی در مقابل نظامیان صهیونیست در منطقه المغازی واقع در مرکز نوار غزه موجب تشدید هراس ایلون از یورش به نوار غزه شده است.
در همین راستا، خبرنگار شبکه 2 تلویزیون عبری اعلام کرد: آنچه در المغازی رخ داد یک نبرد تمام عیار بود و با تجاوزات سابق دشمن صهیونیستی به مناطق فلسطینی به کلی فرق می کرد و مقاومت و عملیات دلیرمردان فلسطینی در این درگیری و نبرد بی سابقه و بی نظیر بود.
به گفته نظامیان صهیونیست، مبارزان گروه های فلسطینی عروسک ها را به شکل تفنگ برداشته بودند و ما فکر می کردیم که آنان واقعا مسلح هستند.
شلیک 3500 فروند موشک از زمان عقب نشینی از نوار غزه
به گزارش منابع نظامی رژیم صهیونیستی، مسئله شلیک موشک به عمده ترین چالش و نگرانی سران تل آویو مبدل گشته است.
این منابع افزودند که مقاومت فلسطین از دو سال پیش تاکنون (از زمان عقب نشینی نظامیان صهیونیست از نوار غزه) 3 هزار فروند موشک و 500 گلوله خمپاره و راکت به سوی مواضع صهیونیستی شلیک کرده است.
این منابع خاطر نشان ساختند که نیمی از این موشک ها از نیمه ماه ژوئن شلیک شده است یعنی از زمانی که جنبش مقاومت اسلامی حماس نوار غزه را به کنترل کامل خود درآورد.
منابع مذکور ضمن اشاره به توسعه ساخت موشک های فلسطینی تاکید کردند: موادی که اکنون در ساخت این موشک ها به کار می رود بسیار متفاوت از موادی است که در گذشته در ساخت آنها به کار می رفت و افزون بر آن میزان برد و دقت این موشک ها به طرز فزاینده ای افزایش یافته است که به محض اصابت آنها به مواضع صهیونیستی خسارت های مادی و تلفات جانی بر جای می گذارد.