ترور، سیاست همیشگی رژیم صهیونیستی از زمان شکل گیری جنبش صهیونیسم به شمار می رود و این پدیده شوم پس از اعلام موجودیت این رژیم ریشه دوانیده است؛ به گونه ای که “اسرائیل” به منظور تحقق این سیاست شوم خود دو سازمان اطلاعاتی داخلی و برون مرزی به نام های “شاباک” و “موساد” را تشکیل داد و این دو سازمان ده ها و صدها مبارز فلسطینی را به خاک و خون کشیده است. گفتنی است که هربار یک حادثه تروریستی در فلسطین اشغالی رخ می دهد تمامی توجه افکار عمومی متوجه مسئله جاسوسان می شود و با توجه به محاصره جائرانه نوار غزه و اراضی اشغالی، شاباک ده ها فلسطینی به ویژه جوانان این مرز و بوم را به شیوه هایی مختلف نظیر ترغیب، تطمیع ترفند اغفال و غیره به عضویت خود درآورده است.
جاسوسان چشم های بیدار رژیم اشغالگر قدس به شمار می روند، این جاسوسان در اقدامات تروریستی رژیم اشغالگر قدس علیه رهبران و مبارزان فلسطینی نقش عمده ای را بازی می کنند. با از سرگیری این سیاست جائرانه، فعالیت این جاسوسان پس از اجرای طرح ضربتی امنیتی در نوار غزه رو به کاهش گذاشت و رسیدگی به پرونده این قشر خائن به یک ضرورت اجتناب ناپذیر مبدل شد.
دولت خواستار پیگیری پرونده جاسوسان است
دکتر یوسف ابراهیم نویسنده و تحلیلگر مسائل سیاسی فلسطین بار دیگر در بدو سخنانش به مسئله ترور “ماجد الحرازین” از فرماندهان گروهان های قدس شاخه نظامی جنبش جهاد اسلامی پرداخت و گفت که جاسوسان همچنان به فعالیت هایشان در غزه ادامه می دهند.
وی افزود: به رغم این که سرویس های اطلاعات رژیم صهیونیستی از 9 سال پیش الحرازین را تحت تعقیب قرار داده بودند، اما در بازداشت وی ناکام مانده بودند و بر این باور بودند که بازداشت وی نیازمند حمایت لجستیکی نیروهای نفوذی است.
وی از دولت منتخب فلسطین به ریاست اسماعیل هنیه و دستگاه ها امنیتی آن خواست تا پرونده ترور وی را پیگیری و عاملان این اقدام ننگین را شناسایی و به سزای عملشان برساند؛ جاسوسان و دست نشانده های رژیم صهیونیستی را شناسایی کنند که هزاران فلسطینی بی گناه به دست این متجاوزان خون آشام به خاک و خون کشیده شدند.
ابراهیم ضمن اشاره به تجاوزات اخیر دشمن صهیونیستی در شهر نابلس افزود: این حملات وحشیانه نشانگر این واقعیت است که نگرش امنیتی رژیم صهیونیستی همچنان به قوت خود باقی است و آن چه که این رژیم در مورد صلح و ثبات عنوان می کند جنبه تظاهر دارد و هیچ محمل واقعی ندارد.
این تحلیلگر سیاسی فلسطین خاطر نشان ساخت که این حملات وحشیانه در شرایط دشوار سیاسی، به ویژه کنفرانس پاریس و قبل از آن کنفرانس آناپولیس و در چارچوب تداوم مذاکرات سران تشکیلات خودگردان فلسطین با سران رژیم اشغالگر قدس صورت می گیرد.
یوسف ابراهیم تاکید کرد که رژیم صهیونیستی دست خود را برای سرکوب ملت فلسطین و مقاومت آن در کرانه باختری و نوار غزه باز گذاشته است.
وی همچنین گفت که این حملات یک پیامی را به طرف فلسطینی دارد و آن این که نگرش امنیتی رژیم اشغالگر قدس یک اولویت است و میان این نگرش و راهکار سیاسی هیچ ارتباط و پیوندی به چشم نمی خورد. وی تاکید کرد که تشدید تجاوزات رژیم اشغالگر قدس علیه ملت فلسطین یکی از دستاوردهای شوم کنفرانس ها و دیدارهای دوره ای سران تل آویو با سران تشکیلات خودگردان قلمداد می شود.
این چهره سیاسی فلسطین اظهار داشت که حملات وحشیانه اشغالگران صهیونیست به نابلس نشانگر این است که اسرائیل به منظور ادامه جنایاتش علیه ملت فلسطین موافقت چندین طرف را جلب کرده است. این اقدام در ازای تعهدات سیاسی و اقتصادی غیر قابل اجرای برای طرف فلسطینی صورت می گیرد.
ناکامی اسرائیل در مقابله با حملات موشکی مبارزان فلسطین
ابراهیم علت تشدید تجاوزات اسرائیل علیه ملت فلسطین را به ناکامی این رژیم در متوقف کردن حملات موشکی رزمندگان فلسطینی به شهرک ها و مناطق یهودی نشین و همچنین عدم توانایی این رژیم برای حمله گسترده به نوار غزه به خاطر اوج گیری قدرت و توان نظامی جنبش مقاومت اسلامی حماس در منطقه مذکور نسبت داد.
وی خاطر نشان ساخت که این وضعیت موجب خواهد شد تا رهبران نظامی و سیاسی تل آویو دست به اقدامات دیگری بزنند و رهبران مقاومت در نوار غزه را سرکوب و اقدام به حذف فیزیکی آنان کنند. همان اقدامی که جنگنده های دشمن صهیونیستی آن را انجام می دهند.
وی در ارتباط با تعیین جدول زمانی برای یورش به نوار غزه گفت که این امر یک نیاز مبرم است و سران تل آویو باید برای تحقق این مهم دست به کار شوند و حمایت افکار عمومی رژیم صهیونیستی را برای حمایت گسترده از حمله و تعدی به نوار غزه جلب کنند.
این تحلیلگر سیاسی یاد آور شد که از فلسطینیان خواسته شده است که با تحکیم و تقویت وحدت ملی و همدلی و همگرایی و هم آوایی به مصاف با این حمله گسترده برخیزند و باید این مسئله را در برهه آتی در سرلوحه برنامه های خود قرار دهند و در تقابل با دشمن صهیونیستی وحدت رویه داشته باشند و با جان و دل در جهت لغو محاصره جائرانه نوار غزه و شکستن سد محاصره این منطقه بکوشند.
ایجاد بی ثباتی و تشنج آفرینی در سرزمین های اشغالی
از سوی دیگر، دکتر کمال الاسطل استاد علوم سیاسی دانشگاه الازهر مصر طی نطقی ضمن تایید اظهارات ابراهیم گفت که به باور بنده دشمن صهیونیستی در آستانه سفر جرج بوش رئیس جمهور آمریکا به فلسطین اشغالی سعی دارد از رهگذر تشدید تجاوزاتش علیه ملت فلسطین اوضاع داخلی فلسطین را متشنج کند.
وی افزود که رژیم صهیونیستی درصدد اعمال فشار هرچه بیشتر بر ساکنان نوار غزه است و قصد دارد که حلقه محاصره آنان را تنگ تر کند. وی خاطر نشان ساخت که رژیم صهیونیستی همه ملت فلسطین را نشانه رفته است و در تیررس حملات وحشیانه خود قرار داده است مزدوران و جیره خواران اسرائیل در این میان نقش عمده ای ایفا می کنند؛ به ویژه این که اگر نگاهی به کارنامه سیاه آنان بیندازیم متوجه می شویم که آنان در این زمینه پیشینه ای ننگین دارند.
وی ضمن تاکید بر لزوم هوشیاری و بیداری در قبال این ستم پیشگان و خیانتکاران تاکید کرد که مجاهدان فلسطینی باید از شیوه های نخ نما شده و سنتی از جمله استفاده از خودرو در رفت و آمدهایشان بپرهیزند و تاکتیک های نظامی خود را تغییر دهند و از جنایات دشمن صهیونیستی درس عبرت بگیرند.
وی از دولت فلسطین خواست تا مزدوران صهیونیستی را تحت تعقیب قرار دهند و آنان را شناسایی کنند و به سزای اعمال ننگینشان برسانند . وی گره خوردن تجاوز کنونی اسرائیل علیه ساکنان نوار غزه و کرانه باختری به کنفرانس پاریس را دور از انتظار خواند و گفت که دشمن صهیونیستی یک سیاست مستقلی را در پیش گرفته است و این سیاست هیچ پیوندی با کنفرانس های بین المللی ندارد.
این استاد دانشگاه خاطر نشان ساخت که این سیاست جائرانه و خصمانه و تجاوزکارانه اسرائیل ثابت است و هرگز دستخوش دگردیسی نمی شود و بمباران، ترور، تخریب زمین های فلسطینیان جزء اصول لاینفک سیاست تل آویو است و هرگز متوقف نشده و نخواهد شد. الاسطل تاکید کرد که وضعیت نوار غزه به شدت بحرانی است و به خاطر تداوم محاصره و تحریم اقتصادی این منطقه آبستن یک فاجعه انسانی است.
این چهره ملی مصر ضمن تاکید بر لزوم ارائه یک طرح و ابتکار ملی در جهت تحکیم و تقویت وحدت ملی و ساماندهی به اوضاع بحرانی فلسطین درباره کشیده شدن دامنه بحران نوار غزه به کرانه باختری هشدار داد و گفت؛ باید از رهگذر ارائه طرح های ابتکاری ملی در جهت برون رفت از این بحران تلاش کرد.