چهارشنبه 07/می/2025

ترس و وحشت صهیونیست ها از موشک های مقاومت فلسطینیان

شنبه 1-مارس-2008

  توان موشکی مقاومت فلسطینیان و ناتوانی صهیونیست ها در مورد نابود آن علی رغم بمباران شدید و اصابت این موشک ها به شهر راهبردی عسقلان، رهبران سیاسی و نظامی رژیم صهیونیستی را دچار سردرگمی و جنون مفرط کرده است ؛ به گونه ای که اظهارات بیمارگونه و تهدیدات بی سابقه ای را بر زبان می آورند .

تهدید به نابودی کامل

شدید ترین اظهاراتی که نشانگر عدم تسلط بر اعصاب و ناتوانی در رویارویی با موشکباران مقاومت فلسطینیان به خصوص موشک های قسام است؛ مربوط به اظهارات معاون وزیر جنگ صهیونیست ها “ماتان فیلنائی” است که در گفت و گو با رادیو ارتش اشغالگران اظهار داشته است. وی در این گفت و گو فلسطینیان را به نابودی کامل تهدید کرده است که یاد آور حوادث دوران نازی های آلمان در طول جنگ جهانی دوم است که به هولوکاست معروف می باشد.

وی می گوید: هر گاه که حملات موشکی فلسطینیان شدت می یابد و برد این موشک ها بیش تر می شود آنان مرگ و نابودی را به سوی خود جلب می کنند زیرا ما از تمام توان خود در جهت مقابله با مقاومت فلسطینیان استفاده خواهیم کرد.

منابع صهیونیستی می گویند که تهدیدات مسئولان نظامی و امنیتی صهیونیست ها علیه ملت فلسطین و جنبش حماس در مقابل مردم خشمگین از ادامه موشک پرانی گروه های مقاومت فلسطینی، تحت عنوان دفاع از خود مطرح می شود. افکار عمومی صهیونیست ها بیش از هر زمانی دریافته است که اسطوره شکست ناپذیری ارتش که در گذشته به ارتش شکست ناپذیر معروف شده بود؛ اکنون در مقابل کوه استوار مقاومت لبنان و غزه در حال فروپاشی و اضمحلال است.

این گونه پیداست که با توجه به تحولات میدانی اخیر لکه ننگ شکست ارتش اشغالگر روز به روز آشکارتر می شود. منابع نظامی صهیونیست ها اخیرا ارتش و نیروی هوایی این کشور را متهم کرده است که در نابودی تیم های مقاومت که به سوی اسراییل موشک شلیک می کنند ناکام مانده اند.  

بنا بر اطلاعات مندرج در پایگاه انترنتی “تیک دیبکا” متعلق به سازمان اطلاعات این رژیم این منابع اعتراف کردند که حملات هوایی علیه غزه مانند حملات هوایی علیه مقاومت لبنان در جنگ دوم این کشور است به گونه ای که درست مانند جنگ لبنان نیروی هوایی اطلاعاتی در مورد نقاط تمرکز تیم های که سدیروت و المجدل را موشکباران می کنند؛ در اختیار ندارد و نمی داند که چگونه به این تیم ها دست یابد.

بنا بر گزارش همین منابع ارتش و نیروی هوایی هر دو نتوانسته اند که از موشکباران گروه های مقاومت بکاهند. در طول دو روز چهارشنبه و پنجشنبه بیش از 110 موشک به سوی شهرک های صهیونیستی شلیک شد که 22 فروند از نوع گراد بود و به سوی شهر المجدل پرتاب گردید و این موشک ها غیر از ده ها گلوله خمپاره ای هستند که به سوی سرزمین های اشغالی شلیک شده اند.

اصابت موشک به عسقلان

اصابت سه فروند موشک مقاومت در روز گذشته به شهر عسقلان یک زخمی برجای گذاشت و رعب و وحشت زیادی را ایجاد کرد . صهیونیست ها این اقدام را تحول و رخداد مهم و خطرناکی تلقی کردند . به دنبال این حادثه مسئولان رژیم اشغالگر تهدید کردند که به طور گسترده نوار غزه را مورد حمله شدید نظامی قرار خواهند داد.

وزیر جنگ صهیونیست ها ایهود باراک تلویحا اعلام کرد که عملیات زمینی علیه نوار غزه به یک ضرورت حقیقی و ملموس تبدیل شده است. وی گفت : ما باید برای ادامه حملات آماده شویم و عملیات زمینی به یک ضرورت عینی و ملموس تبدیل شده است. وی افزود که در مورد زمان اجرای آن احتمالات زیادی وجود دارد و ما مردم و جنبش حماس را از زمان دقیق وقوع آن آگاه نمی کنیم.

رادیو عبری نیز اعلام کرد که باراک روز پنجشنبه با بسیاری از مسئولان سیاسی از جمله فرستاده کمیته چهارگانه تونی بلر که به طرفداری شدید از اسراییل معروف است؛ درباره حمله گسترده به نوارغزه گفت و گو کرده است.

روزنامه یدیعوت آحارونوت به نقل از باراک نوشته است که رژیم صهیونیستی برای حمله به نوار غزه عجله ای ندارد ولی حماس گزینه دیگری را فرا روی ما قرار نداده است.

آژیر خطر

در تلاشی در جهت حمایت از صهیونیست هایی که محدوده برد موشک های قسام زندگی می کنند؛ ده ها تن از نیروهای اشغالگر که کلاه های زرد رنگی به سر داشتند و تحت فرماندهی جبهه وطن وابسته به ارتش اشغالگران فعالیت می کنند؛ آگهی هایی را در مورد چگونگی عملکرد صهیونیست ها هنگام شنیدن آژیر خطر در شهرک سدیروت به در و دیوار چسباندند.

با این حال شهردار عسقلان اشغالی “رونی هیهاتزری” در گفت و گو با رادیو عبری ناخشنودی خود را از این گونه اقدامات اعلام و در مورد این که صهیونیست به این گونه اقدامات امنیتی آن هم در یک شهر راهبردی پاسخ مثبت بدهند؛ ابراز تردید کرد و گفت : این شهر دارای بخش های بزرگی مانند زمین ورزشی برای فوتبال و بسکتبال و سواحل است و هیچ کس برای اجرای چنین طرح امنیتی آمادگی ندارد.

با وجود تمامی فشارهای داخلی برای حمله گسترده به نوارغزه ، ایهود اولمرت تمایلی برای این حمله از خود نشان نمی دهد زیرا بر این باور است که تعداد زیادی از نیروهای این رژیم به دست مبارزان فلسطینی کشته خواهند شد و ما باید بهای سیاسی سنگینی را در این زمینه بپردازیم و شاید موجب شکست ارتش به دست مبارزان فلسطینی شود.

در مقابل و به خاطر حفظ آبرو رهبران امنیتی و سیاسی صهیونیست ها سخنانی را بر زبان می آورند که به نوعی رعایت حد اعتدال به شمار می رود و مصرف داخلی دارد . آنان می گویند که باید دست به حملات محدود علیه نوار غزه زد و یا بخشی از آن را به اشغال درآورد.

در همین رابطه رییس تندرو کمیسون سیاست خارجی و امینت پارلمان صهیونیست ها “زاهی هنگبی” خواستار اشغال بخش هایی از نوار غزه و ماندن طولانی مدت در آن و نابودی حکومت حماس شد .

“جدعون ساعر” از حزب لیکود نیز خواستار حمله زمینی به نوار غزه و اشغال بخش های شمالی آن شد تا از شلیک موشک های مقاومت جلوگیری به عمل آید.

منابع عبری آشکار ساختند که کابینه امنیتی اشغالگران حمله محدود به نوار غزه را به منظور توقف موشک پرانی گروه های مقاومت تصویب کرده است . به هر حال روزهای آینده نقطه عطفی در تاریخ مبارزه به شمار می رود که تلویحا آن را نسل کشی و هولوکاست علیه ملت فلسطین می نامند ؛ ملتی که همواره راه مقاومت را برگزیده و آن را ادامه خواهد داد .  

 

لینک کوتاه:

کپی شد