جمعه 02/می/2025

ابو اسامه: زوال اسرائیل نزدیك است

شنبه 24-می-2008

  خبرنگار روزنامه کیهان پنجشنبه گذشته (2/3/1387) با دکتر ابو اسامه عبد المعطی نماینده جنبش مقاومت اسلامی حماس در ايران مصاحبه کرد که متن آن از نظر خوانندگان می گذرد:
س: هم اكنون شصت سال از اعلام موجودیت رژیم صهیونیستی می گذرد، نسل جدید انقلاب ما، كه پیامش حمایت از محرومان و مستضعفین است، می خواهد از زبان شما درباره حال و گذشته فلسطین بشنود.

ج: ابتدا باید به خواهران و برادران جوان ایرانی، كسانی كه شاهد آن لحظات شیرین پیروزی انقلاب مبارك اسلامی نبوده اند، عرض كنم كه این انقلاب در خود ارزش های والای انسانی، اسلامی و اجتماعی داشته، دیدگاه و نگرش آن نسبت به مسئله فلسطین صادقانه بوده، و محنت های این ملت را به خوبی شناخته و دریافته است. به نسل جوان درباره فلسطین، همان را می گویم كه یك شاعر مصری از زبان یك پدر آواره فلسطینی به پسرش می گوید و محنت چندساله ملت فلسطین را دراین چند بیت به تصویر می كشد. محنتی كه از 15ماه می 1948 رقم خورد. این شاعر فاجعه یك گروه انسان ها را عنوان می كند. داستانی است كه سطرسطر آن با محنت ها توام و قرین شده است:

ما هم روزگاری خانه و كاشانه ای داشتیم، ما سرزمین و میهنی داشتیم؛ لیكن دیدیم كه دست های خیانت پیشه چه برسر ما آورد؛ من گران ترین داشته هایم را برای نجات آن (فلسطین) نثار كردم؛ و با همین دست هایم، برادرت را دراین خاك دفن كردم.

خود این چند بیت بیانگر بخشی از محنت های گذشته را نشان می دهد. مسئله فلسطین بی شك یك مسئله اسلامی است و برهمه مسلمانان واجب است كه به یاری آن بشتابند. مسئله فلسطین همچنین یك مسئله بشردوستانه و انسانی است كه از حمایت هر انسان آزاد، شرافتمند و دوستدار انسانیت برخوردار است. یك مسئله عادلانه و به حقی است و همه نهادها و ارگان های بین المللی بر آن صحه گذاشته و حق آزادی و بازگشت فلسطینیان به میهن و برخورداری شان از استقلال را به رسمیت شناخته اند. كمااینكه حق مقاومت را برای برخورداری از زندگی شرافتمندانه را هم به رسمیت شناخته اند.

س: صهیونیست ها و حامیان غربی آنها ادعا می كنند كه اراضی فلسطین از ساكنان بومی آن خریداری شده است؟ پاسخ شما به این ادعا چیست؟

ج: متاسفانه این هم درد و محنت دیگری است كه بر ملت فلسطین تحمیل می شود. اینكه ملت فلسطین توسط صهیونیست ها مورد ظلم و ستم واقع می شود، قابل پیش بینی و قابل تحمل است. اما اینكه ملت فلسطین مورد بی مهری مسلمانان واقع می شود واقعا خیلی دردآور و مشكل است؛ زخمی كه از جانب دوستان و آشنایان برمن وارد می شود، تاثیرش از آن تیغ بران بیشتر است. این دروغ بی پایه و اساسی است كه صهیونیست ها با هدف بازداری ملت های مسلمان از همراهی و همیاری ملت فلسطین ترویج و اشاعه كرده اند.

من درصدد بیان جملات احساسی و عاطفی نیستم، این كه عرض می كنم آماری است كه از سوی منابع انگلیسی و خود صهیونیست ها عنوان شده است. این منابع آورده اند كه یهودیان قبل از سال 1917 میلادی، تنها یك درصد خاك فلسطین را در تملك خود داشته. از سال 1917 تا سال 1948، یعنی همان مقطع قیمومت بریتانیا بر فلسطین، این میزان از یك درصد به 6.6 افزایش یافت. البته این افزایش با حمایت بریتانیا از صهیونیست ها و فروش زمین توسط خانواده های غیرفلسطینی ساكن فلسطین صورت گرفت. درنتیجه در زمان اعلام شكل گیری رژیم صهیونیستی در 14می1948، ملت فلسطین، 93.4 درصد خاك كل سرزمین فلسطین را صاحب بودند. اما صهیونیست ها با ارتكاب جنایت های متعدد از قبیل سوزاندن خانه های مردم و بیرون كردن آنها از خانه و كاشانه شان توانستند 78 درصد سرزمین فلسطین را درسال 1948 به اشغال خود درآورند.

س: پس خریدی در كار نبوده است؟!

ج: خیر. قبلا بلاد شام كلا یك كشور بود و خانواده های مسیحی و لبنانی و سوری در فلسطین ساكن بودند و زمین هایی را خریده بودند. اینها بودند كه زمین هایشان را فروختند و البته بعد از تمام این اقدامات مجموع زمین های صهیونیست ها شد 6.6 درصد. اما با اقدامات بعدی خود صهیونیست ها مانند تجاوز، توسل به زور و نسل كشی، درسال 1948 بعد از اعلام موجودیت رژیم صهیونیستی به 78 درصد رسید. البته در جنگ سال 1967 فلسطین كاملا به اشغال درآمد. یعنی آن باقیمانده كه معادل 22 درصد شامل كرانه باختری و غزه است هم، به اشغال درآمد، و بدین ترتیب فلسطین با این ترفندهای پلید و شیطانی، به اشغال درآمد و ملت فلسطین با زور اسلحه و تجاوزات وحشیانه، از خانه و كاشانه شان رانده شدند. برخلاف آنچه كه صهیونیست ها ادعا می كنند كه این زمین ها را خریداری كرده اند، ملت ما تكه ای از زمین خود را نفروخت، بلكه صهیونیست ها بودند كه با توسل به زور و با كشتار و برخورداری از حمایت و پشتیبانی بریتانیا و درچارچوب یك توطئه بین المللی و خیانت پاره ای از كشورهای عربی آن وقت، خاك و سرزمین فلسطین را به اشغال درآوردند.

صهیونیست ها ادعا می كنند كه این زمین ها را با طلا معامله كرده اند.اگر ملت فلسطین زمین خود را فروخته است، و این ادعا صحت دارد، چرا الآن فلسطینی ها در اردوگاه های اردن و لبنان و سوریه كه وضعیت اسفباری دارد، زندگی می كنند؟ چرا نرفتند در جاهای بسیار مرفه و در خانه های مجلل زندگی كنند. اگر واقعاً صهیونیست ها این زمین ها را خریداری كرده اند، چرا مدارك و اسناد آن را به سازمان ملل ارائه نكرده و حقانیت خود را به اثبات نمی رسانند؟ دلیلش بسیار ساده است. این مسئله دروغی بیش نیست و این هم بخشی از ادعاها و ترفندهای دروغین آنها است. اگر ملت فلسطین زمین خود را فروخته، چرا سازمان ملل قطعنامه های متعددی را در مورد آوارگی ملت فلسطین صادر كرده و بر حق آنها برای بازگشت به سرزمین فلسطین تاكید می كند؟

س: صهیونیست ها، برای رژیم صهیونیستی اعلام موجودیت كرده اند ولی محدوده ارضی برای خود مشخص نكرده اند، هدف اینها از اعلام نكردن محدوده ارضی برای خودشان چیست؟

ج: خود جنابعالی در پرسشتان بخشی از سؤال را پاسخ دادید، بله، رژیم صهیونیستی نه قانون اساسی دارد و نه حد و مرزی برای خودمشخص كرده است. آنها چنین عنوان می كنند كه مرزهای ما همانجایی است كه آخرین سرباز ما در آنجا از حركت بازایستد. این تصوراتی است كه آنها دارند. رژیم صهیونیستی یك رژیم اشغال گر، نژادپرست و توسعه طلب است. این رژیم بر مجموعه ای از دروغ پردازی ها استوار است. آنها براساس تورات تحریف شده چنین مدعی هستند كه خداوند خطاب به حضرت داود(ع) با اشاره به سرزمین فلسطین، می گوید كه من این سرزمین را از نیل تا فرات به تو و نسل تو اعطا می كنم. بر پایه این دروغ توراتی، رهبران صهیونیست، همچنان به ترویج این جمله كه «سرزمین تو ای اسرائیل از نیل تا فرات است» ادامه می دهند. پرچم صهیونیست ها عبارت است از دو نوار آبی رنگ كه در وسطش یك ستاره شش ضلعی داودی است. به عبارتی معنی آن دو نوار، نیل وفرات بوده و ستاره داود كه نماد اسرائیل است در میان آن جای گرفته است. من معتقدم این مسئله رویایی متعلق به گذشته است. رژیم صهیونیستی هم اكنون سردرگم است و در لاك خود فرو رفته است. می بینم كه از جنوب لبنان و غزه عقب می نشیند و به زعم خود دژهای مستحكمی مانند «دیوار حایل» می سازد. البته پایان این رژیم نزدیك است و صهیونیست ها آن را به خوبی حس كرده اند. خداوند هم درباره آنان می فرماید، آنها رو در رو با شما نمی جنگند، بلكه از ورای دژهایشان با شما می جنگند و جرأت اینكه با شما درگیر شوند را ندارند.

س: ما می دانیم هدف حماس بازپس گیری حق از دست رفته ملت فلسطین است. قرآن می فرماید: «فمن اعتدی علیكم فاعتدوا علیه بمثل ما اعتدی علیكم واتقو الله. حماس بحمدالله این مبارزه را آغاز كرده است. اما در این مسیر مشكلاتی دارد. پیامبر(ص) می فرمایند «هركس فریاد مسلمانی را بشنود و به یاری او نشتابد، مسلمان نیست.» ما در خبرها می بینیم كه اسرائیل توانسته با توطئه جنبش فتح را در این مبارزه از حماس جدا كند و محمود عباس همیشه دستش در دست اولمرت و بوش است. از سوی دیگر خبر می رسد كه سوخت جنگنده های رژیم صهیونیستی را برخی دولت های عربی می دهند، یا اینكه فرزند یكی از پادشاهان عربی در اراضی اشغالی هتل تأسیس كرده است. با توجه به اینكه حماس در میان دوست و دشمن محاصره شده است، شما آینده این جنبش مبارز را چگونه می بینید؟

ج: ابتدا مایلم خاطرنشان كنم كه جنبش حماس هیچ گونه اطلاعی در مورد اینكه كشورهای عربی سوخت جنگنده های رژیم صهیونیستی را تأمین می كند، یا اینكه شاهزاده ای هتلی را در سواحل اسرائیل می سازد، اطلاعی ندارد. حماس برای همه كشورهای عربی و اسلامی، احترام قائل است و ما باز تأكید می كنیم كه مسئله فلسطین، فقط مربوط به ملت فلسطین نیست، بلكه آزادی آن، آرمان همه عرب ها و مسلمان هاست، چه ملت ها و چه دولت ها ما از همه جهان عرب و اسلام انتظار داریم كه در كنار ما باشند و به وظایف خود در قبال آرمان ملت فلسطین و حمایت ازحقوق حقه ملت فلسطین عمل كنند. ما ضمن تشكر و قدردانی از هر كمكی كه هر یك از كشورهای عربی یا اسلامی تقدیم می كنند، از آنها انتظار بیشتری هم داریم. چرا كه رژیم صهیونیستی از سوی آمریكا و كل جهان غرب حمایت می شود، لذا طبیعی است كه امت اسلامی در تمام عرصه ها از ملت فلسطین پشتیبانی كند، اما در مورد اینكه وضعیت حماس چگونه است باید بگویم، بحمدالله حماس وضعیتی خوب، و حضوری فعال در میدان دارد، نیرومندی اش الهام گرفته از الطاف الهی، حمایت ملت فلسطین، حمایت كشورهای عربی و اسلامی ما علی رغم تحریم ها و مشكلاتی كه پیش رویمان است، به نصرت الهی اطمینان داریم و نسبت به زوال قریب الوقوع رژیم صهیونیستی و آزادی قدس شریف و مسجدالاقصی مطمئنیم باید بدانیم كه قوت اسرائیل از ضعف ماست.

س: با توجه به اینكه غزه هم اكنون در محاصره به سر می برد، وضعیت مردم غزه را برای ما تشریح كنید.

ج: امروز نوار غزه در محاصره و تحریم بی سابقه ای به سر می برد كه هیچ ملتی چنین تحریم هایی را به خود ندیده است. اگر هر ملتی، سوای ملت فلسطین، و هر دولتی، سوای دولت آقای هنیه در معرض چنین تحریم هایی قرار می گرفت، به طور یقین به خطر می افتاد و چه بسا به نابودی آن می انجامید. بحمدالله دولت مشروع و قانونی حماس به ریاست آقای اسماعیل هنیه در غزه همچنان پایدار است و ملت غیور فلسطین و مردم سلحشور غزه همچنان حامی دولت مردمی خود هستند و از آن حمایت می كنند. به رغم تجاوزات مستمر رژیم صهیونیستی كه تمام عرصه های زندگی مردم غزه را مورد تهاجم قرار داده، ما می بینیم كه مردم همچنان در صحنه هستند و از دولت خودشان حمایت می كنند. من این را عرض كنم كه از آغاز سال 2008 تا به امروز، نزدیك به 400 فلسطینی بر اثر حملات رژیم صهیونیستی شهید شده اند و همچنین صدها تن دیگر مجروح شده اند. جنگنده های رژیم صهیونیستی، بسیاری از خانه ها، وزارت خانه ها، زیرساخت ها، و همچنین، مساحت و سیعی از زمین های كشاورزی را تخریب كرده اند. اما در رابطه با تحریم ها و محاصره، باید گفت كه این لكه ننگی است بر پیشانی بشریت و انسانیت و سازمان ملل متحد؛ لكه ننگی است بر پیشانی هر كسی كه با تحریم و محاصره همراهی كند. رژیم صهیونیستی همه روزنه ها را بر ملت فلسطین بسته است. از مواد غذایی گرفته تا مصالح ساختمانی، سوخت، برق، همه را بر روی مردم فلسطین قطع كرده است.

س: مگر غذا و سوخت مردم غزه را اسرائیل تأمین می كند كه حالا قطع كرده باشد؟

ج: مرزها و معبرهای ورودی غزه تماماً در اختیار اسرائیل است. حتی بندرهای غزه هم زیر اشغال صهیونیست هاست. طبق قوانین بین المللی اسرائیلی ها باید اجازه بدهند كه غزه از طریق مرزهای خود با سرزمین های اشغالی موادغذایی و… وارد كند، صهیونیست ها با این حال مالیات و عوارض گمركی زیادی به كالای وارداتی ما وضع می كند. در مصر، كپسول گاز یك دلار است، اما صهیونیست ها یك كپسول گاز را 12 دلار به ما می دهند.

س: چرا از طریق گذرگاه رفح و مرز مصر اجناس خود را وارد نمی كنید؟

ج: حماس درحال مذاكره با مصر درمورد این مسئله است تا ان شاء الله شاهد بازگشایی گذرگاه رفح باشیم. این همان چیزی است كه ما می خواهیم. ما درصدد این هستیم كه هرگونه ارتباط با اسرائیل را قطع كنیم و آنچه را كه لازم داریم از مصر وارد كنیم. اما نیاز به این هست كه مصری ها در این خصوص تصمیم گیری كنند.

س: چرا گذرگاه رفح مرتباً باز و بسته می شود؟

ج:  مصر اعلام می كند كه در این زمینه یك قرارداد بین المللی هست و نمی تواند به طور یكجانبه مرز را باز كند و لازم است كه هم با اسرائیل، هم با اروپا و هم با خود محمود عباس به توافق برسد. اما ما نظرمان این است و به مسئولان مصری اعلام كرده ایم كه بر حسب قوانین بین المللی عملاً این قرارداد از بین رفته است. علت آن هم این است كه صهیونیست ها به تعهدات خود عمل نمی كنند. بنابراین الان مصری ها باید بیایند و با دولت قانونی و مشروع آقای اسماعیل هنیه وارد بحث شوند. ما و برادران مصری سرگرم بررسی موضوع هستیم.

هم اكنون ما در غزه، همه روزه شاهد مرگ بیماران در بیمارستان ها به دلیل كمبود دارو یا قطع برق یا عدم توان آمبولانس ها برای جابجایی بیماران (به دلیل نبود سوخت) هستیم. این تحریم و محاصره ای ضد انسانی است. ملت فلسطین با صراحت اعلام كرده است چنانچه این محاصره ظرف چند روز آینده شكسته نشود، نوار غزه برروی تحریم كنندگان و محاصره كنندگان منفجر خواهد شد.

س: صهیونیست ها ادعا می كنند كه حماس سلاح خود را از ایران می گیرد. سؤال ما این است كه آیا اصلاً این امكان برای حماس وجود دارد كه سلاح از جایی وارد كند؟ و اینكه سلاح هایی كه مقاومت استفاده می كند از چه نوعی است؟

ج: اولاً اینكه حماس از ایران اسلامی سلاح وارد می كند دروغی بیش نیست و هر كارشناس نظامی و حتی خود صهیونیست ها به خوبی آن را می دانند. میان غزه و ایران هزاران كیلومتر فاصله است و از طرفی مرزهای پیرامونی غزه كاملاً بسته و در اشغال صهیونیست هاست. اگر ما از ایران سلاح می گرفتیم و موضوع به همین سادگی بود كه صهیونیست ها مدعی هستند، به هرحال باید این سلاح یك نمودی می داشت و آشكار می شد، مانند موشك های دوربرد، یا تانك و ناوچه های موشك انداز، اینها چیزی نیست كه به راحتی بتوان پنهان كرد. اما واقعیت امر این است كه مقاومت در غزه، چنین سلاح هایی را در دست ندارد، بلكه آن سلاحی كه در دستش است، و اكثراً دست ساز هم هست، سلاح هایی است كه با امكانات محدود و درحد توان ساخته شده است. نظیر موشك های قسام كه همگان دیده اند.

اما بحمدالله، آنچه كه باعث می شود با همین سلاح نه چندان پیشرفته، بتوانیم در برابر ارتش سراپا مسلح اسرائیل ایستادگی كنیم، بی شك ایمان به خداوند، اعتقاد به نصرت الهی و باورمان به آرمان خودمان است؛ و بالطبع نتیجه تلاش بی وقفه مجاهدان ما برای مرگ در راه خداوند و دفاع از ملت و آرمان و میهن و نیل به شهادت است، همانگونه كه سربازان صهیونیست برای زنده ماندن و بقای در این دنیای فانی تلاش می كنند.

لینک کوتاه:

کپی شد