شنبه 10/می/2025

رویای نابودی جنبش حماس دستاویز انتخاباتی روسای احزاب صهیونیستی برای تصدی سمت نخست وزیری

سه‌شنبه 23-دسامبر-2008

رویای نابودی جنبش مقاومت اسلامی “حماس” در نوار غزه اکنون دیگر به عرصه انتخابات پارلمانی رژیم صهیونیستی نیز وارد شده است و روسای هر یک از دو حزب صهیونیستی نامزد تصدی سمت نخست وزیری این رژیم با مطرح کردن وعده هایی مبنی بر نابودی جنبش حماس و معرفی کردن این مساله به عنوان هدف استراتژیک خود سعی در کسب آراء شهرک نشینان صهیونیست در انتخابات پارلمانی آتی دارند.

تاکید نتانیاهو بر لزوم براندازی حماس

“بنیامین نتانیاهو” رئیس جریان اپوزیسیون و حزب راستگرای “لیکود” صهیونیستی که شانس اول تصدی سمت نخست وزیری این رژیم به شمار می رود خواستار تغییر روند دفاعی ارتش صهیونیستی در مقابل جنبش حماس به روند تهاجمی تا زمان براندازی این جنبش شده است. وی در این زمینه می گوید:« سه سال است که وزاری کابینه دولت عبری از پذیرش مسئولیت های خود طفره می روند و هیچ اقدام خاصی انجام نداده اند.. ما باید یک تغییر و تحول اساسی در سطح مقامات بلند پایه خود انجام دهیم و در دراز مدت زمینه را برای نابودی جنبش حماس فراهم کنیم، اما برای رسیدن به این هدف در حال حاضر باید یک استراتژی کارآمد تهاجمی در مقابل جنبش حماس اتخاذ کنیم.»

 

وعده لیونی برای نابودی دولت حماس

“زیپی لیونی” وزیر امور خارجه کنونی دولت عبری و رئیس حزب حاکم “کادیما” وعده بهتری نسبت به رقیب خود داده و هدف دولت آینده خود را نابودی دولت حماس و پایان دادن به حاکمیت آن در نوار غزه عنوان کرده است.

لیونی روز یکشنبه گذشته (21/12/2008) در مقابل گروهی از اعضای حزب کادیما خاطر نشان کرده است که «دولت آینده رژیم صهیونیستی که من رئیس آن خواهم بود، براندازی دولت حماس در نوار غزه را به عنوان هدف استراتژیک خود تعیین کرده است» و در این راه از تمامی ابزارهای نظامی، اقتصادی و سیاسی استفاده خواهد کرد.

تبلیغات انتخاباتی

“إیال علیمه” از تحلیلگران نظامی رژیم صهیونیستی اظهارات نتانیاهو و لیونی را وعده هایی در راستای جنگ انتخاباتی این رژیم توصیف کرده است که با استفاده از آنها سعی دارند آراء شهرک نشینان صهیونیست را به سود خود رقم بزنند، اما آنها باید به این مساله توجه داشته باشند که تحقق چنین وعده هایی بسیار مشکل است.

بر اساس نظرسنجی های انتخاباتی صورت گرفته در جامعه صهیونیستی، حزب لیکود به رهبری نتانیاهو بیشترین شانس برای تصدی سمت نخست وزیری را به خود اختصاص داده و صهیونیست ها پیش بینی کرده اند که این حزب 31 الی 33 کرسی پارلمان را تصاحب کنند. در این نظرسنجی ها همچنین حزب کادیما با تفاضل رای اندک نسبت به حزب لیکود در رتبه دوم قرار گرفته و انتظار می رود که این حزب نیز چیزی در حدود 30 کرسی پارلمان را به خود اختصاص دهد.  
             

جنگ اول غزه

“آوی دیختر” نیز که از تندورترین اعضای حزب حاکم کادیما به شمار می رود، از این غائله مستثنی نبوده و در اظهار نظری افراطی گرایانه تر خواستار آمادگی جامعه صهیونیستی برای آغاز جنگ اول علیه نوار غزه شده است.

ناظران بر این عقیده اند که اقدام بی سابقه دیختر در استفاده از کلمه “جنگ” در اظهار نظر علیه جنبش حماس نشانگر این مساله است که جامعه صهیونیستی خود را برای جنگی تمام عیار و نه عملیات گسترده نظامی مانند عملیات سور الواقی ماه مارس سال 2002 در کرانه باختری آماده می کند.

 

جنگ حتمی

روزنامه های عبری زبان به نقل از یک مسئول امنیتی بلند مرتبه رژیم صهیونیستی اعلام کرده اند که جنگ میان جنبش حماس و رژیم صهیونیستی تا حد زیادی قطعی شده است و ما هر روز به زمان وقوع جنگ نزدیک تر می شویم. این مسئول امنیتی خاطر نشان کرده است که “قواعد بازی” در آینده نزدیک تغییر خواهد کرد و ما در برابر این وضعیت دست بسته نخواهیم ماند. وی می افزاید:« معادله کنونی رژیم صهیونیستی بر این اصل متکی است که در صورتی که آرامش شهرک های صهیونیستی به هم بخورد، ما هم امنیت و آرامش سرزمین های فلسطینی را مختل خواهیم کرد و ارتش صهیونیستی برای هر یک از سناریوهای احتمالی نقشه جدیدی داریم و با توجه به تحولات جدید در این زمینه تصمیم گیری خواهیم کرد.»

“حاییم رامون” معاون اول نخست وزیر رژیم صهیونیستی هم بار دیگر خواستار اقدام نظامی دولت عبری علیه جنبش حماس در نوار غزه شده و در عین حال تاکید کرد که این مساله به معنای لزوم اشغال مجدد نوار غزه از سوی ارتش صهیونیستی نیست. وی تصریح کرد که «مساله براندازی دولت حماس در نوار غزه مساله ای استراتژیک است که هر چه زودتر باید در مورد آن تصمیم گیری کرد؛ چرا که دوره آرام سازی باعث تقویت جنبش حماس و در مقابل تضعیف قدرت نظامی و سیاسی رژیم صهیونیستی شده است و باید با عبرت گرفتن از این مساله سیاست های خود در قبال این جنبش را تغییر دهیم.»

“ایهود باراک” وزیر جنگ رژیم صهیونیستی با اعتراف به سختی و دشواری تحقق رویای این رژیم برای پایان دادن به حکومت جنبش حماس در نوار غزه می گوید:« درخواست نابودی جنبش حماس معنا و مفهوم خطرناکی دارد که باید به آن توجه شود؛ چرا که این مساله به معنای اشغال مجدد نوار غزه از طریق جنگی تمام عیار است.»

عزم قاطع و آمادگی بالای جنبش حماس

در مقابل جنبش حماس و دولت منتخب فلسطین به نخست وزیری “اسماعیل هنیه” در نوار غزه نیز عزم و اراده ای قوی برای پایداری و ایستادگی در مقابل هر گونه تجاوز دشمن صهیونیستی از خود نشان داده و بر این نکته تاکید کرده اند که تمامی تلاش ها برای نابودی این جنبش و به تسلیم واداشتن ملت فلسطین همانند تمامی تلاش های صورت گرفته در سالیان متمادی منازعه صهیونیستی ـ فلسطینی به شکست خواهد انجامید.

“اسماعیل هنیه” نخست وزیر دولت منتخب مردمی نوار غزه در همین راستا در جمع خبرنگاران خاطر نشان کرد که هیچ قدرتی نخواهد توانست ملت فلسطین را به زانو درآورده و اراده آنرا شکست دهد.

دکتر “صلاح بردویل” از رهبران جنبش حماس و سخنگوی فراکسیون پارلمانی “تغییر و اصلاح” وابسته به این جنبش نیز تصریح کرده است که اظهارات مقامات صهیونیستی درباره نابودی جنبش حماس جزئی از تبلیغات انتخاباتی است که هیچگاه محقق نخواهد شد و جنبش حماس به امید ملت فلسطین تبدیل شده است.

وی در گفتگو با مرکز اطلاع رسانی فلسطین اظهار داشت همان طوری که “اسحاق رابین” نخست وزیر اسبق رژیم صهیونیستی در عمل به وعده های خود مبنی بر “نابودی جنبش حماس و سرکوب انتفاضه تنها طی چند روز” ناکام ماند و “آریئل شارون” نخست وزیر سابق این رژیم نیز نتوانست وعده خود برای “نابودی جنبش حماس در عرض چند روز و یا چند ماه” را عملی کرده و کاری از پیش ببرد، این بار نیز تلاش های رژیم صهیونیستی برای براندازی دولت و نابودی جنبش حماس در نوار غزه هیچ نتیجه در بر نخواهد داشت و این جنبش به یاری خداوند متعال و با اتکا به پایگاه مردمی گسترده خود در میان ملت فلسطین از تمامی این مشکلات و آزمون ها سربلند بیرون خواهد آمد و همچنان پرچم مقاومت و ایستادگی در برابر دشمن اشغالگر صهیونیستی را برافراشته نگه خواهد داشت.

لینک کوتاه:

کپی شد