شنبه 10/می/2025

گسترش تنفر جهانی از رژیم صهیونیستی نتیجه حمله ارتش عبری به غزه

یکشنبه 29-مارس-2009

منابع مطبوعاتی صهیونیستی و آمریکایی با استناد به نظرسنجی های انجام شده و نیز مطالب موجود بر روی شبکه اینترنت، از گسترش موج تنفر جهانی از رژیم اشغالگر قدس به ویژه پس از حمله این رژیم به نوار غزه خبر دادند که این امر مقامات تل آویو را بر آن داشت تا بودجه های بیشتری را برای بهبود چهره این رژیم صرف نمایند.

اختصاص بودجه بیشتر

روزنامه های آمریکایی با اعلام این خبر که وزارت امور خارجه رژیم صهیونیستی برای بهبود چهره زشت و کریه این رژیم در جهان به دیپلماسی فرهنگی و رسانه ای خاص متوسل شده است، تاکید کردند: “اسرائیلی ها دو میلیون دلار برای تحقق این هدف اختصاص داده اند.”

روزنامه نیویورک تایمز در این خصوص گفت: “رابطه مستقیم میان اقدام اسرائیل در استفاده افراطی از قدرت علیه شهروندان فلسطینی و گسترش موج تنفر نسبت به تل آویو وجود دارد.”

این روزنامه در خصوص دلایل تنفر افکار عمومی جهان از رژیم صهیونیستی گفت: “از مهم ترین فاکتورها می توان به اشغال 40 ساله اراضی اشغالی 67 از سوی صهیونیست ها، اسکان نیم میلیون یهودی در این اراضی و نیز محاصره چندین ساله اقتصادی نوار غزه اشاره کرد.”

انزجار صهیونیست ها از موتور جستجوگر گوگل

گزارش چند هفته پیش روزنامه عبری زبان یدیعوت آهارانوت حکایت از آن دارد که  وزارت خارجه رژیم صهیونیستی بعد از پی بردن به این مطلب که در صورت جستجوی واژه اسرائیل در بخش جستجوی تصویری گوگل تنها چیزی که بر روی صفحه آشکار می شود تصاویر کشتار اخیر نوار غزه و یا تاسیسات هسته ای دیمونا است، دست به کار شده است تا این مسئله را رفع کند.

در این گزارش آمده است: «هنگامی که نام یک کشور خاص را در گوگل جستجو می کنید، تصاویری از اماکن مشهور آن کشور در صفحه ظاهر می شود. به عنوان مثال، وقتی واژه انگلستان را جستجو می کنید، ساعت بیگ بن را می بینید. اگر واژه فرانسه را جستجو کنید، برج ایفل یا کلیسای نوتردام را بر روی صفحه می بینید. در صورت جستجوی واژه اردن، در موارد یافت شده تصویر منطقه باستانی پترا را مشاهده می کنید. ولی اگر این واژه اسرائیل باشد، عکس هایی از ویرانه های غزه یا تاسیسات هسته ای دیمونا را بر روی صفحه ملاحظه خواهید کرد.»

بهبود چهره رژیم صهیونیستی در فضای مجازی

وزارت امور خارجه رژیم صهیونیستی برای بهبود چهره رژیم صهیونیستی در فضای مجازی و برای مقابله با تصاویری که ـ به ادعای خود ـ از سوی مخالفان این رژیم به روی شبکه ریخته شده است، گروهی از برجسته ترین متخصصان آمریکایی در عرصه های فیلمبرداری و عکسبرداری را به خدمت گرفته است تا تصاویری زیبا و جذاب از اراضی اشغالی همچون شهرهای عکا و الجلیل بردارند و آنها را بر روی اینترنت پخش کنند.

این وزارتخانه صهیونیستی همچنین تاکید کرد تصاویر گرفته شده از مناظر جذاب و دیدنی به صورت مجانی در اختیار سایت های مهمی همچون ویکی پدیا، ویکی میدیا، فیس بوک، تویتر و فلیکر می گذارد.

ضمنا وزارتخانه مذکور به مدیران گوگل به خاطر اینکه اجازه می دهند تا در هنگام جستجوی واژه “اسرائیل” تصاویر کشتار و خونریزی را برایشان پخش شود، اعتراض کردند که البته مدیران گوگل نیز در جواب تصریح کردند: «کاربران در این زمینه کاملا آزاد عمل می کنند و گوگل هیچ گونه کنترلی بر آنان ندارد.»

روزنامه های غربی اظهار داشتند که تلاش های اشغالگران قدس برای بهبود چهره زشت شان در اذهان عمومی یا در رسانه های بین المللی هیچ فایده ای نمی بخشد و این وضعیت تا زمانی که تل آویو به سیاست های کنونی اش ادامه دهد، تداوم خواهد داشت.

نیویورک تایمز یادآور شد: “مبالغی که وزارت خارجه دولت عبری برای بهبود چهره اسرائیل صرف می کند، هیچ مشکلی را حل نخواهد کرد. مسئله اصلی چهره تل آویو نیست ؛ بلکه سیاست هایی است که در برخورد با فلسطینیان پیش گرفته است.”

کاسه صبری که لبریز شد          

یک چهره آکادمیک یهودی درباره افزایش موج تنفر جهانی از رژیم صهیونیستی گفت: “جنگ اخیر غزه باعث گسترش حس تنفر نسبت به یهودیان و صهیونیست ها شده است.”

این یهودی انگلیسی که استاد فلسفه دانشگاه آکسفورد است، خاطرنشان ساخت: “عملیات سرب گداخته ای که تل آویو در نوار غزه به راه انداخت، نشان داد که یک رابطه مستقیم میان انجام این عملیات ها با گسترش موج آنتی سمتیسم در خاورمیانه وجود دارد.”

برایان کلاچ ابراز داشت: “بنده در کتابی که در سال 2003 منتشر شد، پیش بینی کردم که با ادامه سیاست های اشغالگرایانه اسرائیل، موج شدیدی از یهودی ستیزی در جهان و در میان افرادی که دیگر کاسه صبرشان از اقدامات تل آویو لبریز شده است، آغاز خواهد گردید.”

محکومیت رژیم صهیونیستی از سوی سازمان های مدافع حقوق بشر

برخی ناظران بر این باورند فاکتوری که در برملا ساختن چهره حقیقی رژیم صهیونیستی به عنوان یک قدرت توسعه طلب، اشغالگر و تجاوزکار تاثیر داشت و باعث شد تا تصویر غلطی که افکار عمومی جهان از رژیم صهیونیستی به عنوان یک رژیم دموکراتیک و حامی حقوق بشر داشتند، پاک شود همان گزارش ها و آمارهایی بود که نهادهای بین المللی و حامی حقوق بشر در مورد جنایت های اشغالگران صهیونیست در جریان حمله به نوار غزه منتشر کردند ؛ البته باید به این گزارش ها، اطلاعاتی را نیز اضافه کرد که از داخل نهادهای صهیونیستی در این باره درز کرده بود. ضمنا نقش رسانه های عربی ـ به ویژه الجزیره ـ را نیز نباید در این میان نادیده گرفت.

بد نیست بدانید که روزنامه های عبری چند روز پیش اعترافات سربازان صهیونیستی که در جنگ غزه شرکت کرده بودند، را منتشر ساختند. این اعترافات حکایت از مسائل ذیل داشت:

1 ـ سربازان صهیونیست به دستور صریح فرماندهان شان و نیز فتوای خاخام های ارتش، با خونسردی تمام به کشتار شهروندان فلسطینی از جمله زنان، کودکان و سالمندان مبادرت ورزیدند. در گزارش روزنامه صهیونیستی مذکور مواردی نیز ذکر شده است.

2 ـ تیراندازی بی هدف و غیر قابل توجیه به سمت شهروندان فلسطینی با هدف اجبار آنها به تخلیه منازل شان: این اقدام بدون هیچ گونه هشدار قبلی صورت می گرفت.

3 ـ گسترش موج تنفر نسبت به فلسطینیان تا جایی که صهیونیست ها به روی تصاویر خانواده های فلسطینی آب دهن پرتاب می کردند و هر چیزی که از صاحبان اصلی یک منزل خبر می دادند، را به آتش می کشیدند.

4 ـ ویران کردن املاک و مستغلات ساکنان غزه برای پنهان کردن سرقت هایشان

5 ـ خاخام های ارتش صهیونیستی، به نیروهای نظامی چنین تلقین می کردند که این یک جنگ دینی و مذهبی است و باید برای بیرون راندن بیگانگان و غیریهودیان از سرزمین مقدس با تمام قوا بجنگند.

جنایت های جنگی

ریچارد فالک، بازرس ویژه حقوق بشر سازمان ملل در مناطق خودگردان که خود یک چهره آکادمیک یهودی است، حمله نظامیان اشغالگر قدس به مناطق مسکونی را یک جنایت جنگی خطرناک توصیف و تاکید کرد: “کنوانسیون های چهارگانه ژنو از کشورهای متخاصم و در حال جنگ می خواهند که از هدف قراردادن غیرنظامیان و یا مواضع مدنی بپرهیزند و در هدفگیری های خود آنها را متمایز نمایند و اگر این کار برای شان امکان پذیر نبود، دیگر هر گونه حمله غیر قانونی می آید و در حکم ارتکاب جنایت جنگی تلقی می گردد. ضمنا نظامیان اسرائیلی به مردم اجازه فرار از منطقه درگیری و پناه بردن به منطقه امن را نداده اند که این امر در نوع خود می تواند جنایت ضد بشری تلقی شود.”

به گزارش ریچارد فالک و شماری از سازمان های داخلی و بین الملل فعال در زمینه دفاع از حقوق بشر، مجموع فلسطینیانی که در حمله رژیم اشغالگر قدس به نوار غزه کشته شده اند به 1434 نفر می رسد که 960 تن آنان یعنی حدود 70 درصد آنان را شهروندان و غیرنظامیان تشکیل می دهند. ضمنا آمارها حکایت از آن دارد که در میان شهدا نام 437 کودک و نوجوان زیر 16 سال، 110 زن و 123 سالمند فلسطینی و 14 پزشک و 4 روزنامه نگار نیز دیده می شود.

همبستگی با ملت و مسئله فلسطین

بعد از انتشار اعترافات سربازان صهیونیستی در خصوص تیراندازی به سمت شهروندان فلسطینی ؛ سازمان های صهیونیستی مدافع حوق بشر از دولت عبری خواستند تا تحقیقات مستقلی را در زمینه جنایت های جنگی نظامیان خود در نوار غزه انجام دهد. سازمان های مذکور که شمار آنها از ده مورد نیز می گذرد و در میان آنها نام “بتسلیم” و “انجمن دفاع از حقوق مدنی افراد” نیز دیده می شود، با صدور بیانیه ای تاکید کردند که تصمیم دادستان کل نظامی رژیم صهیونیستی در خصوص آغاز دو تحقیق مستقل در خصوص کشتار شهروندان فلسطینی فاقد تضمین و موضوعیت لازم است.

ضمنا پیش از درخواست سازمان های صهیونیستی مدافع حقوق بشر یعنی بعد از پایان حملات اشغالگران قدس به نوار غزه ؛ نهادهای وابسته به سازمان ملل متحد و نیز سازمان های حقوقی و مدافع حقوق بشر گزارش هایی را در خصوص جرم هایی که نظامیان صهیونیست در نوار غزه مرتکب شده و به عنوان جنایت جنگی و یا نسل کشی به شمار می رود تنظیم کردند. از جمله این جرم ها می توان به موارد ذیل اشاره داشت:

1 ـ استفاده از فسفر سفید در مناطق مسکونی فلسطینی

2 ـ بمباران مدرسه وابسته به آژانس بین المللی امدادرسانی و ایجاد فرصت های شغلی برای آوارگان فلسطینی موسوم به آنروا در شمال نوار غزه آن هم در حالی که صدها فلسطینی برای نجات جان خود به آنجا پناه برده بودند. در جریان این جنایت 34 شهروند به شهادت رسیدند.

3 ـ جلوگیری از انتقال مجروحان به مراکز درمانی و نیز مانع تراشی در مسیر فعالیت کادرهای امداد

پخش تصاویر مربوط به جنایت های اشغالگران قدس در نوار غزه و نیز رنج ها و مشکلات ناشی از محاصره جائرانه این منطقه با خود همدردی و حمایت بی سابقه جامعه جهانی را با ملت فلسطین به دنبال داشت و باعث بر ملا شدن ماهیت رژیم غاصب صهیونیستی شد.                        

لینک کوتاه:

کپی شد