شنبه 10/می/2025

بیماران غزه قریانیان اصلی محاصره

چهارشنبه 2-سپتامبر-2009

 

بیماران نوار غزه در شرایط بسیار دشواری زندگی می کنند. آنها در دو بحران بزرگ به سر می برند، بحرانی که محاصره ظالمانه نواز غزه که بیش از سه سال است شروع شده، پیش آورده است؛ مسئله ای که موجب محرومیت آنان از ورود لوازم پزشکی و داروهای مورد نیاز جهت مداوای بیماری هایشان شده است. دیگری بحران بسته بودن گذرگاه ها به روی آنان است به گونه ای که نمی توانند جهت مداوا به خارج از نوار غزه بروند به همین خاطر فقط دو گزینه یکی مرگ حتمی و دیگری مرگ تدریجی را پیش رو دارند.

 

کمبود دارو

وزارت بهداشت دولت فلسطین در گزارش ماهانه خود در آگوست جاری نسبت به کمبود و اتمام 100 قلم دارو و 100 مورد تجهیزات پزشکی در نوار غزه هشدار داد؛ همچنین 56 قلم دیگر دارو و 61 مورد تجهیزات پزشکی بیش از سه ماه است که حتی در انبارهای وزارت بهداشت هم به اتمام رسیده است.

وزارتخانه مذکور طی بیانیه ای که نسخه ای از آن در اخیتار مرکز اطلاع رسانی فلسطین قرار گرفت، نسبت به تداوم بسته بودن گذرگاه ها و عدم اجازه ورود دارو و تجهیزات پزشکی از سوی رژیم صهیونیستی به نوار غزه جهت نجات جان صدها بیمار هشدار داد، به ویژه کسانی که دچار بیماری های مزمن بوده و در صورت عدم ورود دارو خطر مرگ آنان را تهدید می کند.

 

بیماران کلیوی

از سوی دیگر، وزارت بهداشت فلسطین اعلام کرد که بیش از 400 بیمار به ویژه بیماران کلیوی در بیمارستان های نوار غزه تحت مراقبت های ویژه قرار دارند که هر لحظه خطر مرگ آنان را تهدید می کند و این اوضاع نابسامان در نتیجه سیاست رژیم صهیونیستی مبنی بر ممانعت از ورود دارو و تجهیزات پزشکی اروژانسی به نوار غزه در پرتو محاصره ظالمانه این منطقه می باشد.

این وزارتخانه اعلام کرد: « ما در وزارت بهداشت از همه نهادهای متولی امور درمان و نهادهای حقوقی و بشر دوست می خواهیم که اقدامی فوری جهت ورود دارو و تجهیزات پزشکی برای نجات جان بیماران که هر لحظه مرگ آنان را تهدید می کند، اتخاذ کنند.»

وزارتخانه مذکور خاطر نشان کرد که این بار اول نیست که رژیم صهیونیستی سیاست وقت کشی و کوتاهی را در ورود دارو و تجهیزات پزشکی لازم برای هزاران بیمار به کار می گیرد.

بیانیه این وزارتخانه از تمامی آزادگان و انسان های شریف خواسته است که اقدامی فوری برای پایان بخشیدن به نسل کشی وحشیانه یک و نیم میلیون شهروند فلسطینی اتخاذ کنند.

از سوی دیگر، وزارت بهداشت فلسطین خواستار اعمال فشار به رژیم صهیونیستی جهت گشودن گذرگاه ها و اجازه ورود دارو و تجهیزات پزشکی به نوار غزه و زمینه سازی برای خروج بیماران از این منطقه جهت مداوا شد.

گفتنی است که گذرگاه مرزی رفح همچنان بسته است و بیماران فلسطینی از سفر به خارج برای مداوا محروم هستند و گذرگاه “ایرز” در بیت حانون که تحت سلطه نظامیان رژیم صهیونیستی است به روی بیماران فلسطینی بسته است و این مسئله زندگی آنان را تهدید می کند.

 

قربانیان محاصره

وزرات بهداشت اخیرا اعلام کرده است که تعداد قربانیان محاصره نوار غزه بالغ بر 351 شهید است و این فاجعه این جنایتی است که وجدان کشورهای عربی و جهانیان در قبال آن بیدار نمی شود و نظاره گر این جنایت خاموش هستند و هیچ اقدامی نمی کنند و انواع بیماری نیز به علت محاصره نوار غزه هر روز قربانیان جدیدی از ساکنان این منطقه می گیرد.

لینک کوتاه:

کپی شد