روز یکشنبه (17/1/2010) در شهرک مارون الراس جنوبی مشرف بر فلسطین اشغالی قطعنامه همایش بین المللی بیروت در حمایت از مقاومت صادر وتوسط استاد محمد حسب الرسول (از کشور سودان) عضو هیات موسس مرکز عربی ـ بین المللی ارتباط وهمبستگی با مردم فلسطین و عضو کمیته تدارکات این گردهمایی قرائت شد که متن آن به شرح ذیل است:
ما شرکت کنندگان در گردهمایی عربی ـ بین المللی حمایت از مقاومت که در بیروت پایتخت لبنان با شعار “همراه با مقاومت” و از 15 تا 17 ژانویه 2010 و با حضور هزاران نفر از شخصیت های ادیان و عقاید و مذاهب مختلف از تمامی قاره های دنیا به نمایندگی از هیات ها، کنفرانس ها، احزاب، سازمان و اتحادیه های مردم نهاد، سندیکا ها، افراد آکادمیک، متفکران، ادبا، هنرمندان و ورزشکاران برگزار شد و با عنایت به تشديد فشار های سیاسی، اقتصادی، فرهنگی و امنیتی، جهت ناکام گذاشتن مقاومت به عنوان گزینه ای استراتژیک در قبال هجمه های رژیم صهیونیستی، اعلام می کنیم:
اول: مقابله با اشغالگری و تجاوز گری که مورد تاکید قوانین بین المللی بوده وادیان آسمانی و منشور سازمان ملل بر آن صحه گذاشته و عرف و موازین ملت های درگیر با اشغالگری ( مردم آمریکا ، فرانسه وسایر کشورهای جهان ) بدان عمق بخشید، حق طبیعی ملت ها است.
دوم: حق مقاومت ملت ها با هر شکل وشیوه ای و در راس آن مقاومت مسلحانه که بر آمده از اصل دفاع از خود، حق دفاع از آزادی، کرامت، سیادت و برابری میان ملت های جهان می باشد،شرط لازم تشکیل نظام بین المللی عادلانه است که مانع از تجاوز و اشغال اراضی دیگر ملت ها و نژادپرستی و شهرک سازی شده و اصول و مبانی همکاری، برادری و صلح را نهادینه می کند. این مسئله با توجه به اینکه تجربیات گذشته ،شکست مفتضحانه راهکار سازش و مذاکره را به اثبات رساند، ضرورتی استراتژیک در مبارزه ملت ها بوده و تنها راه درست جهت تحقق اهداف ملت های تحت سلطه است.
سوم: ضرورت هماهنگی میان مقاومت ملت ها و استفاده از تجارب یکدیگر، تقویت همبستگی میان ملت ها و مقاومت و فراهم آوردن شرایط و امکانات لازم جهت حمایت و پیشتیبانی لازم از مقاوم به گونه که موفق به ترسیم اهداف خود گردد.
چهارم: تمجید از نقش قهرمانانه نیروهای مقاومت لبنان و فلسطین و عراق و عملکرد متمایز آنان که الگویی ستودنی مبتنی بر اصول و مبانی ارزشی و اخلاقی و مخالف با تروریسم رژیم صهیونیستی – آمریکایی بود، ارایه کرده است. تروریسمی که در جنایت های ارتکابی اشغالگران در کشورهای فوق الذکر رخ نمایاند.
پنجم: دعوت از کشورهای عربی به اعلام شکست طرح سازش و در پیش گرفتن مقاومت و پایداری به عنوان گزینه ای استراتژیک ملت ها جهت مقابله با قوای متجاوز صهیونیستی ـ امپریالسیتی و این که این کشورها به نوبه خود و با تمام توان از مقاومت حمایت کرده و خواسته های ملت ها مبنی بر ابطال تمامی توافقنامه های منعقد با رژیم صهیونیستی و قطع هرگونه روابط با این رژیم را اجابت کنند.
ششم: درخواست از دولت ها و ملت های عربی و اسلامی به منظور التزام قاطع به تحریم کالاهای صهیونیستی و شرکت های حامی این رژیم و به کارگیری منابع اقتصادی بومی در امر مقابله با این رژیم.
هفتم: تلاش جدی ملت ها ودولت ها برای اخراج رژیم صهیونیستی از سازمان ملل و تمامی نهادهای بین المللی و منطقه ای به عنوان رژیمی غیر قانونی، نژادپرست و تروریست.
هشتم: تلاش همه جانبه برای تعقیب و محاکمه سران رژیم صهیونیستی و دولت آمریکا به خاطر ارتکاب جنایات جنگی وضد بشری در فلسطین، عراق و لبنان ونیز تلاش بی وقفه برای پیگیری نتایج حقوقی مترتب بر گزارش گلدستون و دیگر گزارش های منطقه ای و بین المللی مرتبط با این موضوع .
نهم: لزوم تلاش برای نهادینه کردن فرهنگ مقاومت در میان نوجوانان و سایر اقشار جامعه از طریق برنامه های آموزشی، هنر و ادبیات و تقویت این فرهنگ جهت مقابله با فتنه های مذهبی و فرقه ای و اختلافات نژادی و مقابله با تهاجم فرهنگی بیگانه.
دهم: آزادی رسانه ها حق مسلمی است که سلب آن به هر شکلی جایز نیست؛ خاصه آن دست از قوانینی که مانع از اطلاع رسانی و ایفای نقش این رسانه ها در نشر واقعیت ها و رسوا سازی جنایت های رژیم صهیونیستی وضع شده است.
یازدهم: تاکید بر اهمیت فوق العاده رسانه ها در مقابله با چالش های کنونی و پیش رو و همچنین تاکید بر بهره برداری از تکنولوژی جدید در زمینه اطلاع رسانی، جهت مقابله با جنگ های روانی،اصطلاحات ومفاهیم وراه اندازی پروژه مقاومت رسانه ای متکی بر مقابله با عادی سازی رسانه ای و پرورش مفاهیم قدرت در عرصه مقاومت می باشد.
دوازدهم: ضرورت تلاش جدی و مداوم جهت مقابله با یهودی سازی شهر قدس، بازگشایی گذرگاه رفح و لغو محاصره نوار غزه ومبارزه با تمامی اشکال محاصره به ویژه ساخت دیوار فولادی.
سیزدهم: نکوداشت پیروزی های تاریخی و استراتژیک مقاومت لبنان در سال های 2000 و 2006 و مقاومت فلسطین در سال های 2008 و 2009 و همچنین پیروزی هایی که از زمان اشغال عراق تا کنون در این کشور رقم می خورد.
چهاردهم: دعوت از ملت ها و دولت های عربی و اسلامی و سایر ملت ها و دولت های دوست که روز 18 ژانویه و 14 اوت را روز چشن مقاومت وپیروزی قرار دهند.