مجله دیر اشپیگل آلمان بر این باور است كه دستگيری جاسوس موساد در ورشو ممكن است آثار منفی بر روابط آلمان و رژیم صهیونیستی داشته باشد. این مجله به نقل از مسئولان آلمان در برلین می نویسد كه سرویس های اطلاعات اسراییل با جعل پاسپورت آلمانی كه در جریان ترور محمود مبحوح از رهبران جبنش مقاومت اسلامی “حماس” از آن استفاده شد، خطوط قرمز را زیر پا گذاشتهاند؛ بخصوص كه آنها برای دریافت این گذرنامه ها از داستان های ساختگی ظلم نازی ها به این افراد سوء استفاده كردند.
به گزارش مركز اطلاع رسانی فلسطین، اشپیگل در ادامه می افزاید، فردی كه حامل گذرنامه اسراییلی به نام الكساند فنین بوده در ماه مارس سال 2009 با یكی از وكلای خود در شهر كلون جهت بررسی تابعیتش در آلمان تماس می گیرد و فرد دیگری به نام مایكل بودنهایمر ادعا می كند وی اسراییلی آلمانی الاصل است و از سازمان صدور گذرنامه درخواست تابعیت می كند.
ادعای این دو صهیونیست در برابر وكیل خود این است كه هانز پدر بودنهایمر جهت رهايي از ظلم و ستم نازی ها به اسراییل مهاجرت می كند و آن دو برای اثبات ادعای خود گواهی ازدواج و گذرنامه ارائه داده و مدعی شده اند كه این گواهی متعلق به والدینشان است كه طبق ماده 116 قانون اساسی آلمان اخذ تابعیت با ارائه چنین مدركی هیچ مانعی ندارد.
این مجله در ادامه می افزاید، وكیل این دو صهیونیست در 16 ژوئن 2009 در شهر كلون درخواست تابعیت می كند كه بعد از دو روز گذرنامه ای به نام مایكل بودنهایمر صادر می شود.
چهارم ژوئن سال 2010 شخصی در فرودگاه ورشو دستگیر شد كه بازجویان آلمانی معتقدند وی الكساندر فنین است؛ ولی این شخص دارنده پاسپورتي به نام یوری بردوسكی است. بعد از این بود كه پليس فدرال آلمان دستور دستگیری وی را به عنوان شخص مظنونی كه در عملیات جاسوسی در اراضی این كشور و در دسترسی غیر قانونی به اسناد دست داشته است، صادر كرد و امكان جعلی بودن هر دو اسم فنین و برودسكی زياد است.
دیر اشپیگل می نویسد، دستگیری اين شخص بحرانی را در اسراییل ایجاد و سوالات بسیاری را در داخل كابینه بینامین نتانیاهو مطرح كرد و در روابط آلمان و اسراییل تاثیر گذاشت، این اولین بازداشتی بود كه مستقیما مربوط به ترور مبحوح در دبی می شد و این امر باعث خشم مسئولان آلمان در برلین شد؛ چرا كه به نظر می رسید موساد گذرنامه های آلمانی را با روش های فریبكارانه از جمله جعل داستان های دروغین در مورد ظلم نازی ها به یهود و یا دیگر روش ها دریافت كرده است.
در صورتی كه مسئولان لهستان این فرد اسراییلی را به آلمان تحویل می دادند، شاید او به 5 سال زندان محكوم می شد كه این مسئله روابط آلمان با اسراییل خدشه دار مي كرد. در همین راستا كاتز وزیر حمل و نقل رژیم صهیونیستی گفت كه اسراییل باید جهت ممانعت از تحویل وی و بازگشتش به این رژیم تمامی امكانات خود را به كار بندد. شاید سفیر اسراییل در ورشو چندین بار برای ممانعت از تحویل این شخص به مسئولان آلمانی مداخله كرده است كه در همین راستا دونالد تاسك نخست وزیر لهستان گفت، وی نمی خواهد كه روابط لهستان و اسراییل به خاطر این مسئله تیره شود.
اشپيگل این سوال را مطرح كرد، آیا ممكن است مسئولان آلمانی به خاطر حساسیت بالای روابط این كشور با اسراییل، جعل گذرنامه های این كشور از طرف موساد را برای ارتكاب جنایت نادیده بگیرند؟!
اشپیگل در ادامه عنوان داشت، شواهد و ادله بسیاری وجود دارد كه ثابت می كند مایكل بودنهایمر همان شخصی است كه موساد در حادثه ترور مبحوح در شهر دبی از وی استفاده می كند و بازجویان آلمانی مظنون هستند كه الكساندر فنین كه تحت عنوان یوری برودسكی شناخته می شود، متخصص اروپایی در زمینه جعل گذرنامه باشد.
این مجله در ادامه آورده است: از اصول اساسی فعالیت های سرویس های اطلاعات آلمان به كار نگرفتن گذرنامه ها و شناسنامه های جعلی است، این در حالی است كه فرد مظنون خود را به اسم الكساندر فنین و گاهی اوقات به نام های وارین و یوری بردوسكی جا زده است. بردوسكی نام یك داروز ساز در نزدیكی شهر تل آویو است كه 15 سال پیش از شهر سنپترزبورگ روسیه به اسراییل مهاجرت كرده است. این فرد هر گونه رابطه با سرویس های اطلاعات را تكذیب كره و در گفت و گو با این مجله گفت: « من جاسوس موساد نیستم.» بعد از این مشخص شد كه او از دو سال پیش از رژيم صهيونيستی خارج نشده است.
اگر كه برودسكی از طرف لهستان به آلمان تحویل داده شود، طبق قوانین كیفری آلمان، در صورت وارد آمدن خسارت های سنگین به این كشور براثر تحقيقات قضائی و در صورتی كه اقدامات جنایی با مصالح عمومی در تناقض باشد، دادستان می تواند این گونه اقدامات را متوقف كند. آخرین بار این ماجرا در سال 2002 هنگامی كه دو جاسوس سوری قبل از محاكمه و در مقابل دريافت اطلاعاتی از يك تشكیلات اسلامی داخل این كشور آزاد شدند. اما اشپیگل می گوید: این بار محال است كه سیاست بر عدالت غالب شود.
از دیدگاه اسراییل، برودسكی تنها متهم به استفاده از گذرنامه آلمانی است و در این مورد بنی الیعازر وزیر بازرگانی اسراییل می گوید، هر كس ادعا می كند چیزی غیر از این اتفاق افتاده است ثابت كند.
به نوشته این مجله آلمانی عدالت به زودی در اين كشور اجرا خواهد شد، و بازجویان می خواهند فعالیت های محرمانه موساد را مورد تحلیل و بررسی قرار داده و در ديگر ادله و شواهد مربوط به قبل و بعد و حادثه ترور دبی تجدید نظر كنند. یكی از مسئولان بلند پایه آلمانی می گوید، بازجویان از اين مئسله در شگفت هستند.
زهیر اندراوس: یگان “كیدون” موساد از تلاش برای ترور مشعل گرفته تا به كارگیری خانم لونسكی در به دام انداختن كلینتون و ترور مبحوح در دبی مسئول است
طبق اطلاعت به دست آمده از یگان كیدون سرویس های اطلاعات خارجی اسراییل “موساد”، كه این اطلاعات نیز بسیار اندك است، مطبوعات عبری به دستور واحد نظامی نظارت بر مطبوعات حق انتشار این اطلاعات را ندارند؛ چرا كه طبق قانون اسراییل انتشار آنها “امنیت ملی دولت عبری” را به خطر می اندازد و اخبار و اطلاعاتی كه در رسانه های عبری منتشر می شود از مطبوعات غربی گرفته شده است.
بعد از ترور محمود مبحوح از فرماندهان نظامی جنبش مقاومت اسلامی “حماس” در دبی، تمام روزنامه های جهان اخباری منتشر كردند، مبنی بر اینكه یگان كیدون عامل این جنایت است.
مطبوعات عبری اطلاعات برگرفته از دیگر روزنامه را منتشر كردند و طبیعتا تصمیم گیرندگان تل آویو در امنیتی و سیاسی در قبال این اخبار سكوت اختیار كردند و همچنان سكوت خود را نشكسته اند؛ چرا كه تا كنون رژیم صهیونیستی رسما مسئولیت این جنایت را به عهده نگرفته است، در مقابل موساد كه مستقیما زیر نظر نخست وزیر اسراییل قرار دارد اجرای این عملیات در دوم ژانویه سال جاری را تكذیب نكرد و این سیاست عدم انكار و عدم تایید، شبیه سیاسیت مبهم و نامعلومی است كه اسراییل در قبال سلاح اتمی در پیش گرفته است.
در سال 1990 ویكتور استرووسكی افسر سابق موساد و شهروند كانادایی یهودی تبار با همكاری كلییر روزنامه نگار كانادایی كتابی را تحت عنوان ” از راه خدعه” به زبان انگلیسی نوشت. در این كتاب ساختار تشكیلاتی موساد و یگان های آن افشا شده است. در اين هنگام حكومت صهیونیستی به نخست وزيری اسحاق شامیر جهت ممانعت از انتشار كتاب به دستگاه قضایی متوسل شد؛ ولی دادگاه درخواست حكومت را رد كرد و این گونه بود كه كتاب مذكور جزء كتاب های پر فروش شد. نویسند كتاب انگیزه خود را از تالیف این كتاب هشدار به اسراییلی ها نسبت به جنون بزرگ بینی و رفتارهای غیر اخلاقی دانست كه موساد در مناطق مختلف جهان مرتكب می شود.
طبق منابع خارجی وظیفه اصلی مزدوران موساد اجرای عملیات ویژه از جمله ربودن، اعدام و ترور است، از اين روست كه سران موساد یگان ویژه ای را با هدف ترور و كشتار بنیان نهاده اند و عناصر این یگان جهت رسیدن به یك ترور موفق بارها آموزش می بینند و این مسئله محرمانه نیست، به گونه ای كه رونین بیرگمان تحلیلگر امور استراتژیك طی مقاله ای در روزنامه یدیعوت آهارانوت با اشاره به مائیر داگان فرمانده موساد در سال 2002 گفت: این شخص در تعویق دستیابی ایران به بمب هسته ای موفق عمل كرد.
استرووفسكی در كتاب خود می نویسد كه “كیدون” واژه عبری به معنای “شمشیری كه در غلاف است” می باشد. این یگان مسئول عملیات ویژه و تروها در موساد است، كیدون تنها یگانی است كه در جهان به صورت رسمی اجازه ترور دارد. بعد از ترور مبحوح، گوردون توماس خبرنگار انگلیسی با استناد به منابع معتبر خبری را منتشر كرد كه در آن موساد را عامل ترور این فرمانده قسامی بر شمرد. اسراییل نیز از طریق یوسی میلمان تحلیلگر امور استراتژیك روزنامه هاآرتص به اين مسئله واكنش نشان داد، این نویسنده طی مقاله ای در این روزنامه نسبت به مقبولیت توماس و صحت اظهارات وي هشدار داده و گفت: این همان خبرنگاری است كه خبری منتشر كرد، مبنی بر اینكه موساد مونیكا لیونسكی آمریكایی یهودی تبار را به خدمت گرفت تا بیل كلینتون رئیس جمهور پیشین آمریكا را به دام بیاندازد.
میلمان افزود: دو خبرنگار انگلیسی روزنامه گاردین در داخل رژیم صهیونیستی از مقبولیت بسیار بالایی برخوردارند؛ چرا كه آن دو با استناد به منابع امنیتی، این رژیم اخبار خود را منتشر می كنند و آنچه كه در مورد موساد به ویژه یگان كیدون منتشر كرده اند تا حد زیادی درست است. این دو تاكید كرده اند كه یگان كیدون موسادی دیگر در داخل خود موساد است. این یگان متشكل از ده ها تن از مردان و زنانی است كه آموزش های دقیق و گسترده ای را در زمینه های مختلف از جمله استفاده از انواع سلاح و مواد منفجره و دیگر توانمندی ها و حتی در زمینه هدایت انواع خودروهای نظامی دریافت كرده اند. به گفته وی دلاوری ها و آموزش های عناصر این یگان به دور از واقعيت است و آموزش هایی كه عناصر سرویس های اطلاعات مركزی آمریكا ( CIA ) می بینند به مراتب سختر است.
برخی گزارش ها حاكی از آن است كه عناصر این یگان در گروه های كوچكی فعالیت می كنند و زنان و مردان فعال در آن مثل دیگر عناصر موساد از طرف متخصصان تحت مراقبت های روانی قرار می گیرند؛ ولی به گفته یك خبرنگار اسراییلی با استناد به منابع خارجی، مراقبت های روانی یگان كیدون به خاطر وظيفه مهمی كه بر عهده دارند، حساستر و شدیدتر است.
یك تحلیلگر صهیونیستی اظهار داشت كه عناصر یگان كیدون ساليان آموزش می بینند تا بتوانند به وظایف محوله از جانب موساد عمل كنند. از عملیات مشهور این یگان می توان به موارد ذیل اشاره كرد: تلاش برای ترور خالد مشعل رئیس دفتر سیاسی جنبش حماس در سال 1997 در امان پایتخت اردن، ترور فتحی شقاقی بنیانگذار جنبش جهاد اسلامی فلسطین در جزيره مالت ایتالیا در اكتبر 1995، وی با دو گلوله كه از نزدیك به سرش شلیك شد به شهادت رسید.
گزارش های دیگر می افزایند، زیپی لیونی وزیر امور خارجه سابق رژیم صهیونیستی مزدور موساد بود و در دهه هشتاد قرن گذشته یك دانشمند هسته ای عراق را ترور كرد؛ ولی سخنگوی وی در واكنش به انتشار این خبر در مطبوعات خارجی گفت: لیونی فعالیت خود در سرویس های اطلاعات خارجی رژیم صهیونیستی “موساد” را تكذیب می كند.