شنبه 03/می/2025

دحبور: رژیم صهیونیستی به دنبال به تعطیلی کشیدن پارلمان فلسطین است

یکشنبه 26-فوریه-2012

یکی از نمایندگان استان جنین از فراکسیون تغییر و اصلاح وابسته به جنبش مقاومت اسلامی حماس در پارلمان فلسطین تاکید کرد: تحرکات فلسطینیان و ملت های منطقه برای حمایت از مسجد مبارک الاقصی در پرتو تعرضات وحشیانه صهیونیست ها به این مکان مقدس در حد مطلوب نیست.
 
به گزارش مرکز اطلاع رسانی فلسطین “ ابراهیم دحبور افزود: شکاف داخلی و تاثیر منفی آن بر روحیه شهروندان فلسطینی، سطح تحرکات برای صیانت از مسجد مبارک الاقصی را تحت الشعاع قرار داده است.

وی مسئولیت علاج این مساله را متوجه نخبگان و رهبران دانست.

وی یادآور شد: تجاوزات دشمن صهیونیستی به مقدسات اسلامی و مسیحی در شهر قدس به اوج خود رسیده است؛ به ویژه اینکه آثار اسلامی و عربی در بخش قدیمی قدس در معرض یک خطر جدی قرار دارد و این آثار در حال تغییرند.

تصمیم رژیم صهیونیستی برای محاصره نمایندگان پارلمانی کرانه باختری

وی در خصوص اقدامات سرکوبگرانه صهیونیست ها علیه نمایندگان کرانه باختری؛ به ویژه بستن دفاترشان خاطرنشان ساخت: به نظر می رسد که سران تل آویو در مورد ممانعت از هر گونه فعالیت نمایندگان اتفاق نظر دارند؛ به نحوی که ماموران صهیونیستی با این نمایندگان تماس می گیرند و بستن دفاترشان را به آنان ابلاغ می کنند یا اینکه مستقیما به آنها یورش می برند و تابلوهای نصب شده بر روی درهای این دفاتر را از جا کنده و وسایل آنها را مصادره می کنند، نظیر آنچه برای نمایندگان جنین روی داد.

وی تصریح کرد: علی ظاهر مسئولان صهیونیستی تصمیم دارند فعالیت های مجلس قانونگذاری فلسطین را مختل کنند و بازداشت های اخیر نمایندگان پارلمان بر این مدعا مهر تایید می زند؛، به ویژه اینکه اکنون سخن از آشتی ملی و فعال سازی مجدد مجلس است و فقط با احیای اعتبار از دست رفته این نهاد قانونگذاری می توان در مقابل این تصمیم ایستاد.

وی خاطرنشان ساخت: نمایندگان مجلس قانونگذاری فلسطین نقش مهمی را در زمینه تقویت آشتی ملی و بستر سازی برای آن و از میان برداشتن موانع فرا رویش ایفا می کنند، آنان به رغم سرکوبگری های خود و کارشکنی های دشمنان داخلی و خارجی بر انجام وظیفه خود پافشاری می کنند.

این نماینده در مورد آشتی ملی ابراز امیدواری کرد که توافقنامه دوحه به رغم موانع فراوان به ثمر بنشیند و نشست آتی گروه های فلسطینی سر منشا خیری در زمینه حل و فصل اختلافات باشد.

دحبور در خصوص اختلاف دیدگاه ها پیرامون توافقنامه دوحه ضمن بی اهمیت خواندن این اختلافات، گفت: این مساله یک نوع اجتهاد طبیعی و ضروری است.

وی ابراز امیدواری کرد: مصالح عالی ملی در واقع باید محور و اساس قرار گیرد و تمامی صاحب نظران باید این مساله را مد نظر قرار دهند، این اختلافات در ظاهر اختلاف نظر تلقی می شود، ولی در باطن با یکدیگر کاملا همخوانی دارد و ریشه در علاقه مندی به میهن و هموطن دارد.

این نماینده پارلمانی حماس تصریح کرد:« اختلاف نظر دال بر پویایی است و هرگز به حد اختلاف نکوهیده تنزل نخواهد یافت و تک صدایی امری غیر طبیعی است و باید اجتهادها در پرتو اجماع در مورد تحقق آشتی با یکدیگر پیوند خورد.» 

وی در تشریح ملاحظات شهروندان و ناامیدی آنان نسبت به اجرای توافقنامه آشتی قاهره و دوحه، تصریح کرد: شهروندان در صحنه حضور دارند، ولی هنوز نتایج واقعی این توافقنامه ها را مشاهده نکرده اند، از این رو می بینیم که یک دلسری در میان توده های مردم وجود دارد، این ناامیدی و دلسردی نمی تواند از بین برود مگر پس از اجرای توصیه های کمیته آزادی ها و کمیته آشتی اجتماعی که از این نشست های برخاسته اند، این توصیه ها بر لزوم احقاق حقوق ملت فلسطین در کرانه باختری و نوار غزه تاکید می ورزد، این امر احساس مسئولیت اجتماعی همگان و تصمیم گیری سیاسی روشنی را می طلبد.

وی در خصوص تحولات جهان عرب تاکید کرد: بهار عربی در محک زدن رهبران و نخبگان فلسطینی سهم بسزایی ایفا کرد.

وی افزود: قدر مسلم اینکه بهار عربی در آینده نزدیک بر مساله فلسطین تاثیر فراوانی خواهد گذاشت و این امر ایجاب می کند که یکپارچه باشیم تا دیگران به ما احترام بگذارند و برای تحقق آرمان عادلانه ما تلاش کنند.

اولویت نخست ما آزادی خضر عدنان است

وی در ارتباط با مساله اعتصاب غذای اسیر خضر عدنان از رهبران جنبش جهاد اسلامی خواست تا با این مساله به عنوان یک مساله ملی و سرنوشت ساز تعامل شود، نه به عنوان یک مساله کامل عادی که به سلسله اعتصاب های اسرا افزوده می شود، این مساله باید در سرلوحه برنامه ها قرار گیرد.

وی یادآور شد:« خضر عدنان با اعتصاب غذای خود روحیه مبارزه طلبی فلسطینی و مخالفت با خواری و ذلت را به تصویر کشید و این مساله در واقع نشانگر اراده قوی فلسطینی در مصاف با سیاست های و تجاوزات سرکوبگرانه دشمن صهیونیستی علیه شمار زیادی از فرزندان ملت فلسطین است، باید آزادگان جهان به پا خیزند، بایستی نهادهای حقوقی ملی و عربی و بین المللی به وظایف خود عمل کنند، آنها باید از خواسته های عدنان در زمینه پایان بخشیدن به سیاست بازداشت موقت که دامنگیر نخبگان و نمایندگان و وزیران و رهبران ملی نیز شده است، حمایت کنند.»

وی خاطرنشان ساخت: این اعتصاب نتایج زیادی را در بر داشت و پیامی را که می بایست انتقال می کرد، انتقال کرد اگر خواسته های وی عادلانه نبود هرگز چنین حمایت و تبلیغات وسیع رسانه ای صورت نمی گرفت.

وی در رابطه با نشست اخیرشان با محمود عباس رئیس انتصابی تشکیلات خودگردان فلسطین اظهار داشت:« این نشست در چارچوب دیدارهای اخیر برای پیشبرد مساله آشتی ملی صورت گرفت، باید بازداشت های سیاسی و احضار شهروندان فلسطینی متوقف گردد و کارمندان اخراجی به سر کارشان بازگردانده شوند تا شهروندان فلسطینی به این باور دست یابند که یک سری اقدامات جدی در زمینه ترمیم شکاف داخلی صورت می گیرد.»

نماینده جنین در مجلس قانونگذاری فلسطین اظهار داشت:« ما از عباس خواستیم تا در بالاترین سطح جهت پیگیری پرونده شیخ خضر عدنان دست به تحرکاتی بزند، زیرا این پرونده به یک مرحله حساس رسیده است و باید همه طرف ها وارد عمل شوند.»

وی تاکید کرد: پرونده شیخ خضر عدنان محور اصلی این نشست بود.


لینک کوتاه:

کپی شد