چهارشنبه 30/آوریل/2025

همسر شهید اسماعیل ابوشنب: زن فلسطینی الگویی تمام عیار به جهانیان عرضه کرد

دوشنبه 16-جولای-2012

زن فلسطینی در خدمت به مساله فلسطین نقش پیشگامانه و سترگ را ایفا کرد.

متن مصاحبه از نگاه خوانندگان عزیز می گذرد:

در آغاز از شما تقاضامندیم که خودتان را معرفی کنید؟

بنام خداوند بخشنده مهربان و سلام و درود خداوند بر حضرت محمد و خاندان باد.

بنده یک زن فلسطینی هستم. نام من ام حسن ابوشنب است.همسر شهید اسماعیل ابوشنب و مادر شهید حسن ابوشنب هستم و هم اکنون رئیس جمعیت خیریه نوار غزه می باشم.

اگر امکان داشته باشد توضیحی درباره شرایط کنونی زنان فلسطین و رنج و محنت های آنان و عمده ترین چالش های فرارویشان به ما ارائه کنید؟

تنها زنان فلسطینی نیستند که با مشکلات و رنج و محنت ها دست و پنجه نرم می کنند، بلکه کل ملت فلسطین از مشکلات رنج می برند.

این ملت با اشغالگری، محاصره، بمباران، قتل عام و حبس و بازداشت دست به گریبان است.

همه اینها گرفتاری و مشکلات است، با این وجود به یاری پروردگار متعال موفق شدیم بر این مشکلات فائق آییم. بزرگ ترین چالش فرا روی ما اشغالگری ، محاصره و قطع برق است و اشغالگری اسرائیل عمده ترین چالش فرا روی امت ماست.

نقش زن فلسطینی در خدمت به مساله فلسطین را چگونه ارزیابی می کنید؟

همان طوری که مستحضرید زن فلسطینی در خدمت به مساله فلسطین نقش پیشگامانه و سترگ را ایفا کرد. زن فلسطینی همان کسی است که فرزندش را برای اجرای عملیات شهادت طلبانه آماده می کند. زن فلسطینی همان کسی است که یا شوهرش به شهادت رسیده یا به اسارت درآمده است. زن فلسطینی همان کسی است که هم نقش پدر را ايفا می کند و هم نقش مادر را. این خدمتی به آرمان فلسطین است.

اگر زن کوتاهی بورزد و نخواهد دست به کاری بزند مرد فلسطینی نیز نمی تواند کاری از پیش ببرد.

ولی زن فلسطینی همان کسی است که فرزندان و شوهرش را روانه رزمگاه ها می کند و این امر بر آرمان فلسطین تاثیر می گذارد و روند آن را تصحیح می کند.

از نگاه شما بیداری اسلامی چه تاثیری بر مساله فلسطین و حمایت از فلسطینیان در مصاف دشمن صهیونیستی داشته است؟

قدر مسلم اینکه بیداری اسلامی تاثیر عظیمی در این زمینه داشته است، مساله فلسطین دغدغه امت های عربی و اسلامی به شمار می رود، زیرا قدس قلب تپنده امت اسلام است. چنانچه قدس در خطر باشد معنی آن این است که امت اسلام در خطر است. اکنون بیداری اسلامی به بار نشسته است، حتی موج بیداری در کشورهای دیگر نیز موجب تقویت موضع ما شده است.

زن فلسطینی چه خدمتی به ملت و امت و دین خود کرده است؟

حضرت پیامبر اکرم (ص) در مورد فلسطین می فرمایند که مردمانی از گوشه و کنار بیت المقدس برای یاری دین مبین اسلام و نشر دین قیام خواهند کرد. اکنون زنان فلسطینی در راستای رها سازی فلسطین می کوشند و ما به یاری پروردگار متعال به زودی ثمره این کوشش ها و مجاهدت را برداشت خواهیم کرد.

زنان فلسطین خدمات زیادی به آرمان فلسطینی کرده اند. همین زنان فرزندان خود را تجهیز می کنند و روانه میدان نبرد و شهادت می کنند. آنان با این اقدامات خود الگوهای باشکوه و عظیمی را ارائه می کنند.

مساله دیگر اینکه زنان فلسطینی با تلاش در مسیر تقویت پایداری داخلی و تحکیم جبهه درونی به مصاف با تمامی چالش های فرا روی خود بر می خیزند و با این اقدام خود در واقع الگویی تمام عیار ارائه می کنند.

شما به عنوان رئیس یک جمعیت خیریه فلسطینی نقش این جمعیت ها در برآوردن نیازهای ملت فلسطین را چگونه می بینید؟ پیام شما به جمعیت های خیریه کشورهای عربی و اسلامی چیست؟

این جمعیت ها تاثیر سترگی دارند، به عنوان مثال بنده جمعیتی دارم که به خانواده های شهدا رسیدگی می کند. این جمعیت از طریق وزارت امور زنان کوشید تا تصمیماتی به نفع زنان صادر گردد.

جمعیتی که ریاست آن را بر عهده دارم در راستای افزایش آگاهی زنان و ارتقای فرهنگ آنان، سطح تربیت و پرورش آنان تلاش می کند.

شما به عنوان یک زن فلسطینی وضعیت کنونی آرمان فلسطین و دورنمای آن را چگونه می بینید؟

خدا را شکر که نشانه های پیروزی آرمان فلسطین را مشاهده می کنیم. در قرآن مجید آمده است اگر خداوند را یاری کنید او نیز شما را یاری می رساند و قدم های شما را استوار می گرداند ، ما اکنون قدم در مسیر نصرت الهی گذاشته ایم، از درگاه احدیت مسئلت می داریم که یاری همزاد ما گردد، ما برای برداشتن ثمره تلاش ها و مجاهدت ها عجله نمی کنیم، از خداوند متعال مسئلت می داریم که بتوانیم این مسیر را به سر منزل مقصود برسانیم و در نهایت رضایت حقت تعالی را به دست آوریم.

لینک کوتاه:

کپی شد