شنبه 03/می/2025

ظاظا: دولت فلسطین بی وقفه در جهت بازسازی باریکه غزه تلاش می کند

پنج‌شنبه 6-دسامبر-2012

معاون نخست وزیر فلسطین از تصمیم طرف مصری برای درخواست از دشمن صهیونیستی مبنی بر پایان بخشین به نقض توافقنامه آرام سازی اوضاع پرده برداشت.

به گزارش مرکز اطلاع رسانی فلسطین، مهندس زیاد ظاظا در مصاحبه با روزنامه دولتی “الرای” تاکید کرد: شرایط کنونی تاب تحمل تنش بیش از حد را ندارد.

وی افزود: دو ضامن برای تداوم آرام سازی اوضاع وجود دارد یکی میانجی مصری و موضع آن در قبال ملت فلسطین است و دیگری گروه های مبارز فلسطین هستند، گروه هایی که می دانند چگونه به تجاوزات وحشیانه ارتش اسراییل علیه غیر نظامیان بی دفاع پایان بخشند.

بازسازی باریکه غزه

وی در خصوص بازسازی نوار غزه گفت: عملا بازسازی نوار غزه کلید خورده است. این اقدام پس از تلاش های نفس گیر دولت مردمی فلسطین در زمینه کاهش رنج و محنت های شهروندان فلسطینی صورت گرفت.

وی توضیح داد: بازسازی باریکه غزه با مرمت و تعمیر خانه هایی صورت گرفت که به صورت جزیی خسارت دیده بود.

این مقام بلند پایه فلسطین یادآور شد: دولت هنیه به زودی وارد مرحله بازسازی خانه های ویران شده و مرمت جاده ها و خانه هایی خواهد شد که خسارت های سنگینی دیده است.

وی ادامه داد: تعمیر پل وادی غزه آغاز شده است و به زودی مورد استفاده قرار خواهد گرفت.

معاون نخست وزیر فلسطین خاطرنشان ساخت: دشمن صهیونیستی در جریان تجاوز اخیرش به نوار غزه از تمامی قدرت ویرانگرانه خود استفاده کرد تا ملت فلسطین را به زانو درآورد، ولی در مقابل اراده پولادین و استقامت و پایداری این ملت به ستوه آمد و بی درنگ از طرف مصری درخواست آرام سازی اوضاع را کرد.

وی اظهار داشت: رژیم اشغالگر قدس در جریان جنگ 8 روزه تعداد زیادی از خانه های باریکه غزه و ساختمان های دولتی و مقرهای امنیتی و باشگاه ها از جمله باشگاه فلسطین و الیرموک را ویران کرد.

وی در ارتباط با میزان خسارت های وارده به باریکه غزه توضیح داد: حجم خسارت های مستقیم به 540 میلیون دلار و میزان خسارت های غیر مستقیم به بیش از 700 میلیون دلار می رسد و وزارتخانه های ذیربط هم اکنون مشغول تهیه گزارش دقیق در مورد این خسارت هاست.

تسهیلات گسترده

وی از وعده های طرف مصری در زمینه ارائه تسهیلات گسترده برای گشودن گذرگاه مرزی رفح طی چند روز گذشته پرده برداشت و تاکید کرد: دولت مردمی فلسطین از طریق میانجی مصری خواستار از سرگیری فعالیت فرودگاه بین المللی غزه و بندر غزه شده است.

وی بیان کرد: ثمره توافقنامه آرام سازی اوضاع موافقت اسرائیل با وارد کردن تمامی مصالح ساختمانی مورد نیاز بازسازی نوار غزه از طریق تاجران نه نهادهای بین المللی و همچنین صدور محصولات کشاورزی و مبلمان و پوشاک به خارج از نوار غزه است.

ظاظا همچنین گفت: مصالح ساختمانی مورد نیاز بازسازی باریکه غزه به زودی از طریق گذرگاه رفح وارد این منطقه می شود.

وزیر سابق اقتصاد فلسطین یادآور شد: هدف از ایجاد منطقه جداگانه در واقع ایجاد با فعالیت کشاورزان و شهروندان تا محدوده خط آتش بس است.

وی افزود: سعی ما این است تا صیادان بتوانند آزادانه در آب های منطقه ای فعالیت کنند.

همبستگی قوی

وی تاکید کرد: مقاومت فلسطین توانست کشورهای عربی و اسلامی و بین المللی را به موضع گیری جدی در قبال مساله فلسطین وادارد.

وی در اثبات این مدعا به سفر هیات های رسمی و غیر رسمی به نوار غزه جهت اعلام همبستگی با مردم این منطقه استناد کرد.

وی پیش بینی کرد: در آینده شاهد همبستگی هر چه بیشتر مردم کشورهای عربی و اسلامی با ملت فلسطین خواهیم بود.

 
وی گفت: سفر هیات پارلمانی اروپا به غزه حامل پیام های زیادی است که از جمله آنها تغییر ذهنیت اروپایی ها نسبت به مساله فلسطین است.

این مقام فلسطینی از ملت فلسطین به خاطر محقق ساختن پیروزی تقدیر و تشکر کرد.

 
وی خطاب به ملت ها و دولت هایی که از مردم غزه در جریان جنگ اخیر حمایت کردند، گفت:« شما بر یک ملت عظیم تکیه کرده اید، ملتی که می تواند پیروزی را محقق سازد.»

وی همچنین از سفر هیات هایی از کشورهای عربی و اسلامی و بین المللی به نوار غزه جهت آگاهی از حجم اقدامات تروریستی دشمن صهیونیستی و اطمینان یافتن از اراده پولادین ملت فلسطین و شوکت و عظمت این ملت در برقراری امنیت و ثبات و آشتی اجتماعی استقبال کرد.

لینک کوتاه:

کپی شد