پنج شنبه 01/می/2025

رژیم صهیونیستی بروز تنش در روابط خود با آلمان را تکذیب کرد

یکشنبه 1-می-2016

یک مسئول بلند پایه رژیم صهیونیستی بروز تنش در روابط دیپلماتیک این رژیم باآلمان به عنوان همپیمان اصلی تل آویو در اروپا را رد کرد و مدعی شد که روابط طرفیندر وضعیت مطلوبی قرار دارد.

به گزارش مرکز اطلاع رسانی فلسطین، این مسئول صهیونیستی که نخواست نامش فاششود در گفتگو با خبرگزاری فرانس پرس خاطر نشان کرد که «روابط اسرائیل و آلمانمستحکم و خوب است و خواهد بود.»

مسئول صهیونیستی مذکور این احساسات را در واکنش به مقاله چاپ شده در هفته نامهدیر اشپیگل آلمان درباره “افزایش شک و تردیدها در برلین نسبت به دوستی میانآلمان و اسرائیل” بیان کرد.

مجله دیر اشپیگل آلمان اخیرا اعلام کرده بود که آنگلا مرکل صدراعظم این کشور ودولت وی در حال بررسی امکان کاهش تعهدات خود در قبال رژیم صهیونیستی هستند. براساس این تعهدات، تاسیس این رژیم و حفظ امنیت آن اولویت آلمان به شمار می رود.

این مجله پرشمارگان آلمانی به نقل از دو سیاستمدار حزب حاکم اعلام کرده بود کهبرداشت کنونی آلمان این است که بنیامین نتانیاهو نخست وزیر رژیم صهیونیستی ازتعهدات برلین در قبال این رژیم برداشت منفی می کند. نووریت رودگر رئیس کمسیونسیاست خارجی پارلمان آلمان در همین راستا تاکید کرد که سیاست های کنونی وی هیچکمکی به تداوم بقای اسرائیل به عنوان “کشور یهودی و دموکراتیک” نمی کندو ما باید نگرانی خود در این زمینه را به این رژیم اعلام کنیم.

دیر اشپیگل در ادامه بدون اشاره به اهداف پشت پرده برلین که تا حدودی مرموز بهنظر می رسد، آورده بود که وزارت خارجه آلمان در حال بررسی گزینه های جایگزین برایتشکیل کشور فلسطین در سایه تداوم شهرک سازی های رژیم صهیونیستی در کرانه باختریاست که موانع بیشتری را بر سر راه اجرایی شدن راهکار تشکیل دو کشور فلسطینی وصهیونیستی قرار می دهد. از جمله این گزینه های جایگزین که برلین بر روی آنها کارمی کند می توان به الحاق کرانه باختری به اراضی تحت اشغال رژیم صهیونیستی و اعطایحقوق کامل فلسطینی ها به آنهاست که بدین ترتیب، در “کشور جدید” دیگریهودیان اکثریت را بر عهده نخواهند داشت، اما این راه حل منجر به تشکیل نظامآپارتایدی شبیه نظام آپاتاید آفریقای جنوبی می شود.

این مجله آلمانی اعلام کرده بود که مخالفت “فرانک والتر اشتاینمایر”وزیر خارجه آلمان با درخواست مستقیم نتانیاهو برای تغییر تصمیم وزرای خارجهاتحادیه اروپا درباره مساله فلسطین و شهرک های صهیونیست نشین، اشاره ای آشکار بهآغاز تغییرات در روابط میان آلمان و رژیم صهیونیستی است.

بر اساس گزارش دیر اشپیگل، بسیاری از کارکنان دفتر مرکل از احتمال از سر گرفتهشدن مذاکرات سازش و تحقق صلح و اجرایی شدن راهکار تشکیل دو کشور ناامید شده اند وصدر اعظم آلمان در جریان سفر دو هفته پیش محمود عباس رئیس تشکیلات خودگردان فلسطینبه این کشور اعلام کرد که دلیل تلاش های وی برای مراجعات مکرر به شورای امنیت رادرک می کند.

لینک کوتاه:

کپی شد