چهارشنبه 30/آوریل/2025

معاریو: رژیم صهیونیستی مجبور به امضای قرارداد مباله اسرا خواهد شد

یکشنبه 12-ژوئن-2016

رژیم صهیونیستی در نتیجه فشارهای خانواده های شائول آرون وهدار گولدن دو نظامی اسیر اسرائیلی در غزه مجبور شد آن ها را اسرای جنگی اعلام کندو این مساله نشان می دهد که این رژیم در نهایت مجبور به مذاکره با حماس و امضایقرارداد مبادله اسرا با آن خواهد شد.

به گزارش مرکز اطلاع رسانی فلسطین به نقل از روزنامه عبریزبان معاریو، ارتش رژیم صهیونیستی در جریان جنگ 51 روزه غزه و پس از آن هدار گولدنو شائول آرون را نظامیان کشته شده در جنگ اعلام کرد اما فشارهای خانوده های این دونظامی این رژیم را وادار به تجدید نظر کرد و ارتش در نهایت آن ها را اسرای جنگی و مفقودهشده در غزه خواند.

آرئیل مرگلیت عضو کنست رژیم صهیونیستی از حزب اردوگاهصهیونیستی بنیامین نتانیاهو نخست وزیر رژیم صهیونیستی را به خاطر این تصمیم موردحمله و انتقاد قرار داده و تصریح کرد که نتانیاهو ارزش های یهودیان را زیر پا میگذارد تا منافع شخصی خود به خطر نیفتد.

نشانه شکست

مرگلیت اظهار داشت که خواستار برگزاری نشست فوری کمیتهامنیت و امور خارجه کنست رژیم صهیونیستی برای تحقیق از نتانیاهو در مورد نظامیانناپدید شده در غزه خواهد شد. وی تصمیم اخیر دولت نتانیاهو را یکی از نشانه هایشکست در جنگ 51 روزه خواند.

این نماینده صهیونیستی تصریح کرد که عاقلانه نیست نتانیاهونخست خطر تونل های مقاومت در غزه را از صهیونیست ها پنهان کند و پس از آن مجددا بهآن ها اهانت کرده و در مورد سرنوشت فرزندانشان به آن ها دروغ بگوید.

همچنین یوسی میلمان کارشناس امنیتی صهیونیستی این سوال رامطرح کرد که آیا احتمال دارد تل آویو تسلیم خواسته های حماس در مقابل تحویل این دونظامی اسیر شود؟

خانواد های نظامیان اسیر

 

میلمان در گفتگو با روزنامه عبری زبان معاریو اظهار داشت کهتصمیم اخیر رژیم صهیونیستی حاکی از فشارهایی است که از طرف خانواده های نظامیانمفقود یا اسیر شده در غزه بر این رژیم وارد می شود و این مساله با تصمیمات واقدامات اخیر در سال های گذشته در خصوص کاهش دخالت خانواده های نظامیان در امورارتش کاملا در تضاد است.

این تحلیلگر صهیونیستی تصریح کرد که دولت رژیم صهیونیستیقبلا در نتیجه فشارهای خانواده های نظامیان صهیونیستی مجبور به امضای قراردادمبادله اسرا با حماس شده و بهای سنگینی را پرداخته است که از جمله این قراردادهامی توان به قرارداد مبادله گلعاد شالیت سرباز اسیر صهیونیستی با 1027 اسیر فلسطینیاشاره کرد.

وی اشاره کرد که قرارداد شالیت شبیه قراردادی است که رژیمصهیونیستی در دهه 80 و در جریان جنگ اول لبنان به امضا رساند که در آن زمان 3نظامی این رژیم در دست جبهه خلق برای آزادی فلسطین ـ فرماندهی کل اسیر شده بودند.

یوسی میلمان که روابط نزدیکی با سازمان های امنیتی رژیمصهیونیستی دارد، اظهار داشت که آیا زمان آن رسیده است تا ارتش تصمیم تازه ای اتخاذکند و موضع تازه ای در قبال حماس اتخاذ کند؟ آن هم در شرایطی که این رژیم تاکنوناز هرگونه امتیازدهی به حماس در مقابل کسب اطلاع از سرنوشت نظامیان مفقود و اسیرخود در غزه خودداری کرده است.

 

لینک کوتاه:

کپی شد