اخيرا رسانهها خبر از انتخاب رژيم صهيونيستي به رياست کميته حقوقيسازمان ملل متحد دادند. اينکه ماهيت سازمان ملل ماهيتي وابسته به قدرت هاي زر وزور است، شکي نيست و بارها عامل دست بودن اين سازمان به اصطلاح ملل به اثبات رسيدهاست؛ ليکن موضوعي که در اين بين عجيب و بي سابقه جلوه
مي کند، اولاً حمايت ترکيه و پيشنهادکانديد شدن رژيم کودک کش صهيونيستي براي اين پست توسط ترکيه و ثانياً رأي موافق 4کشور عربي به سردمداري عربستان سعودي در انتخاب اين رژيم به رياست کميته حقوقيسازمان ملل است.
از زمان روي کار آمدن حزب عدالت وتوسعه در ترکيه، عملکرد رهبران اين حزب در ضديت با سياستهاي رژيم صهيونيستي ازجمله در راه اندازي کشتي صلح به قصد کمک به فلسطينيان غزه و درگيري لفظي نخست وزيروقت (رجب طيب اردوغان) با رئيس جمهور اين رژيم که در آن شيمون پرز کودک کش و آدمکش
خطاب شد و موضع گيري هاي بعدي دولتترکيه عليه اقدامات ضد بشري رژيم صهيونيستي اين تصور را در افکار عمومي ترکيه وکشورهاي اسلامي ايجاد کرده بود که دولت روي کار آمده در ترکيه سياست ضدّيت با رژيمصهيونيستي را دنبال خواهد کرد؛ ولي از زمان آغاز بحران سوريه شاهد برگشتن ورق بازيو تبديل روابط خصمانه به روابط دوستي و همکاري بين دولت ترکيه با اين رژيم هستيم.
از طرف ديگر سابقه تاريخي جنگها ودرگيريهاي نظامي و سياسي اعراب با رژيم صهيونيستي به هيچ وجه با سياستهايانفعالي و نرم برخي از کشورهاي عرب حاشيه خليج فارس با اين رژيم در زمان حاضر همخواني ندارد.
اين چرخش 180 درجه اي در مواضع، ازسوي دولت ترکيه و برخي کشورهاي عربي به سردمداري عربستان حاوي نکاتي است کهنيازمند توجه بيش از پيش است.
باالطبع بحران سوريه و اشتراک نظربرخي کشورهاي عربي حوزه خليج فارس، ترکيه و رژيم صهيونيستي در ساقط کردن حکومتبشار اسد، عامل اصلي در تغيير رويکرد اين دشمنان قديم نسبت به هم مي باشد. دولتاردوغان که کماکان در توهم ايجاد امپراتوري عثماني قبل از جنگ جهاني اول به سر ميبرد و با تجهيز، آموزش و انتقال تروريستهاي وارداتي به سوريه به دنبال حذف بشاراسد از نظام سوريه است و رژيم صهيونيستي؛ که بي شک دشمن منطقهاي اين رژيم جبههمقاومت به رهبري ايران اسلامي مي باشد و يکي از سمبل هاي اصلي جبهه مقاومت را طيدهههاي گذشته نيز نظام سوريه به رهبري حافظ اسد و فرزند خلفش بشار اسد شکل ميدهد،قطعاً با حذف اين نظام و رهبر آن موافق بوده و از هيچ اقدامي براي فروپاشي نظامسوريه فروگذار نميکند. شريک سوم اين قائله، عربستان و جيرهخواران منطقهايوي ميباشند که حقد و کينه خود را از نظام سوريه پنهان نميکنند وزير خارجهجوان و کم تجربه اين کشور همواره و در کليه جلسات حل بحران سوريه سخن از حذف بشاربه ميان ميآورد. بنابراين اشتراک منافع سه ضلع قدرت (ترکيه ، رژيم صهيونيستي وعربستان) در سوريه موجب شده تا در مقطع فعلي شاهد دوستانه و صميمي شدن روابط في مابين آنها باشيم. طوري که امروز شاهديم تروريستهاي سلفي- تکفيري با تبليغ و جذبو هزينه دلارهاي نفتي عربستان، به ترکيه انتقال مييابند و در خاک اين کشور و باهزينه عربستان سعودي آموزش ميبينند و با تجهيزات و ادوات صهيونيستي تغذيه ميشوندو مجروحين آنها در خاک رژيم صهيونيستي و در بيمارستانهاي اين رژيم مورد معالجهقرار ميگيرند. اين تقسيم وظايف که در آن وظيفه تأمين مالي و نيرويي به عربستان،قرار دادن خاک سرزميني و انتقال نيرو به سوريه توسط ترکيه، و تأمين تجهيزات و مسلحکردن اشرار توسط سلاحهاي رژيم کودک کش صهيونيستي انجام ميشود؛ گويايبرنامهريزي دقيق و اوج همکاري پنهان سه ضلع حاميان ترور و شرارت در سوريه است.
منبع : رسالت ، اکبر کريمي ، 29/03/1395