سازمان جاسوسی رژیم صهیونیستی “موساد” در طول تاریخ ننگینخود به شیوه های مختلفی برای جاسوسی و کسب اطلاعات یا اجرای نقشه های خود متوسلشده است و حتی از استخدام زنان بدکاره و روسپی برای فریب افراد مورد نظر خود همابایی نداشته است.
به گزارش مرکز اطلاع رسانی فلسطین، روزنامه “تایمز” انگلیسدر گزارشی درباره شیوه های جاسوسی موساد و دریافت گذرنامه های غربی برای نظامیان ارتشصهیونیستی پرداخته است.
این روزنامه خاطر نشان کرده است که موساد از زنان زیبارو و بدکارهبرای جذب جوانان غربی به تشکیلات ارتش صهیونیستی و خدمت داوطلبانه آنها در ارتشاستفاده می کرد.
تایمز انگلیس اسامی و تصاویر برخی از این زنان را که موساد از آنهابه عنوان طعمه برای جذب و فریب جوانان غربی استفاده می کرد، منتشر کرده است که درزیر به آنها اشاره می شود:

بارا رافائیلی
این روزنامه انگلیسی اعلام کرده است که 2 نفر از نظامیانی که خدمتنظامی خود را به پایان رسانده و به انگلیس بازگشته بودند، قبل از خروج از فلسطیناشغالی گذرنامه های خود را تحویل داده بودند که در صفحات آنها، مهرهای کشورهایمختلف دیده می شد و این نشان می داد که این افراد توسط یک نفر جذب شده بودند.

شولا کوهین
تایمز خاطر نشان کرده است که در گذرنامه های این دو نظامی مهرکشورهای آذربایجان، ترکیه، روسیه و برخی کشورهای دیگر دیده می شد و یکی از آنها میگفت که وقتی گذرنامه اش به او برگردانده شده، به وی نسبت به سفر به کشورهای مذکورطی سال های آتی هشدار داده شده است.

میر آمیت در این باره می گوید:« جاسوسان زن یاد گرفته بودند که چطوراز ویژگی زنانه خود استفاده کنند. آنها آماده برقراری رابطه با هر فردی با هدف کسباطلاعات از وی بودند.» آمیت تصریح می کند که «رابطه دیرین میان جاسوسی و ترفندهایجنسی ناشی از قدمت مساله جاسوسی است.»

لینور ابرجیل (دام عسل)
عبارت “دام عسل” (Honey Trap“به ماموریت های ویژه جاسوسان زن اسرائیلی اطلاق می شود که در جریان آن، این جاسوسها با نزدیک شدن به اهداف مورد نظر از سرویس های امنیتی جاسوسی می کردند و در برخیمواقع حتی دست به عملیات های ترور هم می زدند.
یکی از خاخام های اسرائیلی استفاده جنسی اززنان در ماموریت های “دام عسل” به منظور ضربه زدن به طرف های مخالف اینرژیم را جایز دانسته بود. پژوهش صورت گرفته توسط موسسه صهیونیستی “زموت”با عنوان “روابط جنسی در راه امنیت قومیتی” نشان می دهد که رژیمصهیونیستی بارها از این عملیات ها استفاده کرده است. به عنوان مثال، یکی ازجاسوسان زن اسرائیلی در سال 1966 یک خلبان عراقی را متقاعد کرده بود که جنگنده میگخود را در یکی از فرودگاه های فلسطین اشغالی به زمین بنشاند.

یائیل
کارشناس مسائل هسته ای رژیم صهیونیستیدر دام عسل
یکی از مهمترین ماموریت های موساد که در آن ازجاسوسان زن استفاده کرد، عملیات سال 1987 بود که “مردخای فعنونو” مهندسهسته ای اسرائیل در تاسیسات هسته ای دیمونا، برخی اسرار هسته ای این رژیم را بهروزنامه “ساندی تایمز” فروخت. در آن زمان، یکی از جاسوسان زن اسرائیلیبه نام “سندی” با برقراری رابطه با وی، او را به دام انداخت تا در ادامهوی بازداشت و به اراضی اشغالی فلسطین بازگردانده شود.

لیونی
پس از آنکه موساد متوجه شد که فعنونو اطلاعاتمحرمانه مربوط به کلاهک های هسته ای اسرائیل را در اختیار روزنامه “ساندیتایمز” قرار داده است، تصمیم به بازداشت وی گرفت، اما فعنونو از فلسطیناشغالی خارج شده بود و در انگلیس اقامت داشت. بر اساس معاهدات امنیتی میان سازماناطلاعات رژیم صهیونیستی و همتای انگلیس اش، امکان بازداشت و ربایش فعنونو در خاکانگلیس وجود نداشت و از همین رو، موساد تصمیم گرفت او را به دام بیاندازد تا وی بااراده خود از انگلیس خارج شده و به ایتالیا سفر کند. به همین منظور، یکی ازجاسوسان زن موساد با نام سازمانی “سندی” در نقش گردشگر آمریکایی تظاهربه آشنایی تصادفی با فعنونو می کند و سپس او را متقاعد می کند که تعطیلات آخر هفتهرا با هم در رم ایتالیا سپری کنند. پس از رسیدن فعنونو به رم، عوامل موساد او رابازداشت و به فلسطین اشغالی بازگرداندند و وی پس از محاکمه به اتهام جاسوسی وخیانت به اسرائیل و افشای اسرار هسته ای این رژیم به 18 سال حبس محکوم شد.

دیدگاه دینی صهیونیسم درباره جذب دختران جوانبرای جاسوسی:
یهودیان مذهبی هیچ مشکلی با استفاده ابزاری ازدختران جوان برای به دام انداختن طرف های مخالف ندارند، بلکه آنرا نوعی عبادت درراه خدمت به وطن می دانند و یکی از بزرگترین و معروف ترین خاخام های اسرائیل بهنام “آریشوات” برقراری رابطه جنسی توسط زنان یهودی با طرف های مخالف بهمنظور کسب اطلاعات را جایز دانسته بود. مشخص است که سازمان جاسوسی موساد از هیچتلاشی برای جذب مزدوران زن یهودی و غیر یهودی نمی کند و این یکی از مهمترین شیوههای جاسوسی صهیونیست ها به شمار می رود که تاریخ هم ثابت کرده است تفکر صهیونیستیاز این مساله به عنوان یک اصل ثابت استفاده می کرده است.