رژیم صهیونیستی بهسرکوب فلسطینیان و تصویب قوانین و لوایح قانونی علیه آنان ادامه می دهد. بخش اعظم این قوانین و لوایح رنگ و بوی نژاد پرستانه دارد که بهتجاوزات و جنایات رژیم صهیونیستی علیه ملت فلسطین مشروعیت می بخشد.
به گزارش مرکز اطلاعرسانی فلسطین، ناکامی رژیم اشغالگر قدس در سرکوب انتفاضه ها و عملیات های مقاومتیعلیه نظامیان و شهرک نشنیان اسرائیلی سران تل آویو را به تصویب این قوانین و لوایحنژاد پرستانه واداشت.
طرح ها و برنامه های مرکز مطالعات راهبردی رژیم صهیونیستی
این مرکز در اولین اقدام خود چندین پیش نویس و لایحه قانونی را به کنست شانزدهم و هفدهم ارائهکرد و تیمی از کارشناسان این مرکز که حکم یک پژوهشکده را دارد قانون اساسی اسرائیل را تدوین و تنظیم کردند.این پژوهشکده در بسیاری از تصمیمات و برنامه های کوتاه مدت و بلند مدت اسرائیل نقشآفرینی کرد.
تعدادی از کانون ها و مراکز راهبردی اسرائیل به شرح زیر است:
مرکز دودو: کانونتصمیم گیری در حوزه نظامی رژیم صهیونیستی
مرکز مطالعات امنیتملی : آدم کش ها در لباس آکادیمیک
مرکز امور قدس: پیریزی سیاست های رژیم صهیونیستی
پژوهشکده امنیت ملیرژیم صهیونیستی: کانون فعالیت ژنرال های آزاد
مرکز مطالعات صموئل:معماری زیرساخت های اسرائیل
مرکز پژوهشیالتخنیون: پی ریزی فن آوری رژیم صهیونیستی
مرکز سیاسی راهبردی :این مرکز در راستای توسعه اسرائیل به عنوان یک رژیم یهودی فعالیت می کند. تیم وابسته به اینمرکز طرح هایی را برای مصادره اراضی فلسطینیان؛ به ویژه در منطقه الجلیل و النقب تدوین کرد.
مرکز مطالعات راهبردی رژیم صهیونیستی تحقیقات جامعی را در خصوص مساله حمایت مالی اروپا از سازمان های غیر دولتی اسرائیل انجام داد.
مرکز مطالعات راهبردی اسرائیل چندین پژوهش را در خصوص جمعیت شناسی انجام داده است. این اقدام توسط تعدادی ازکارشناسان متخصص در زمینه جمعیت شناسی از جمله دکتراسحاق رابید و دکتر یعقوبفیتلسون صورت گرفت. این مرکز همچنین پژوهش هایی را در خصوص رویکردهای جمعیتی و تاثیر آنهابر نظام آموزشی اسرائیل به سامان رسانده است.
این پژوهشکده برای تربیت رهبران آینده اسرائیل 25 جوان صهیونیست را انتخاب کرده است که بخش اعظم آنان دانشجویان مقاطع کارشناسی ارشد و دکترا هستند.
برگزاری نشست های دوره ای با حضور مسئولان و نمایندگان ده ها سازمان صهیونیستی در شهرک های یهودی از دیگر برنامه های این پژوهشکده است.
این مرکز طرح موسومبه “راه میانه” را با هدف ساماندهی به رابطه میان دین و حکومت در سرزمینهای اشغالی 1948 اجرا می کند.
نحوه شکل گیری مرکز مطالعات راهبردی رژیم صهیونیستی
این پژوهشکده دراوائل سال 2005 تاسیس شد و این اقدام توسط یوال گولوونیسکی صورتگرفت. وی یک خبرنگار و فعال اجتماعی اسرائیلی است، او نخستین رئیس مرکز راهبردهایصهیونیستی در سال های 2005 تا 2012 می باشد. او عضو یگان چتربازارن بود و در جنگغفران شرکت کرد و یگان پیاده نظام را فرماندهی کرد، او در شهرک یهودی اوفرا درنزدیکی بنیامین واقع در شمال قدس و رام الله زندگی می کند.
دکتر یوعاز هندل ازسال 2012 ریاست این مرکز را برعهده دارد، او یک مورخ و یک نویسنده و مجری تلویزیوننیز است، وی در شهر صهیونیستی بتاح تکفا به دنیا آمد و فرماندهی یکی از یگان هایارتش اسرائیل را برعهده گرفت. او در جریان جنگ “خوشه های خشم” که در سال1996 علیه لبنان به راه افتاد، فرمانده یکی از گروهان های نظامی بود.
دکتر هندل چندین پژوهشدر خصوص اطلاعات اسرائیل منتشر کرده است، وی مدتی علوم سیاسی در دانشگاه بار ایلان تدریس کرد. او یکی از ستون نویس های روزنامه عبری زبان یدیعوتآهارانوت بود. حوزه فعالیت وی سیاست و ارتش و امنیت بود. وی مجری کانال 10تلویزیون اسرائیل نیز بود. او به عنوان رئیس دفتر اطلاعات ملی وابسته به دفتر بنیامین نتانیاهونخست وزیر اسرائیل انتخاب شد.
یوال گولووینسکی رئیسکنونی این پژوهشکده است و میری شالوم مدیر اجرایی آن می باشد و دکتر یوال یوعاز مدیر جلسه ها و نشست های آن می باشد. هاریل ، ناتان شارانسکی ،موشه یعلون وگویل جولوویسکی از جمله شرکت کنندگان در نشست های های این مرکز تحقیقاتی و اتاقفکر به شمار می روند.
یوال گولووینسکی: در ایالتنیویورک به دنیا آمد و در شهر نیوروچیل بزرگ شد و در مدرسه یهودی “وستشتر”درس خواند. این مدرسه را خاخام دیوید جی گول لوینسکی تاسیس کرد. وی در دانشگاهمانهاتن به تحصیلات خود ادامه داد و به مدت 20 سال به کار وکالت در نیویورک پرداخت.در سال 1987 به همراه همسرش ویرا و دو دخترش بنام های یائیل و مکال به سرزمین هایاشغالی 1948 مهاجرت کرد. او مدتی نائب رئیس شورای آموزش یهودی در منطقه بزرگنیویورک بود. وی یکی از فعالان آژانس یهود به شمار می رود.
یوعاز هندل: ولد درسال 1993 در شهر بتاح تکفا به دنیا آمد. سپس وارد ارتش شد و به صورت داوطلبانه بهناوگان 13 یگان کماندوی دریای ارتش اسرائیل درآمد و در عملیات خوشه های خشم شرکتکرد. وی در جنگ دوم لبنان و جنگ سال 2008 غزه نیز حضور داشت. او در دانشگاه بارایلانجنگ پارتیزان تدریس می کرد. وی در سال 2010 به عنوان یکی از اعضای تیم مذاکراتاسرائیل درآمد.
اسرائیل هرئیل: وی درآلمان متولد شد، وی به همراه خانواده اش به سرزمین های اشغالی 1948 مهاجرت کرد وبه یگان چتربازان ارتش اسرائیل پیوست، او نخستین کسی بود که از کانال سوئز عبورکرد. این اقدام را از طریق اجرای عملیات “فرسان القلب” انجام داد. فرسانالقلب یک عملیات نظامی بود که ارتش اسرائیل آن را در جریان جنگ غفران در سال 1980 به اجرا درآورد.
وی یکی ازبنیانگذاران شورای جوامع یهودی در کرانه باختری و نوار غزه بود، او نخستین رئیساین شورا بود که تا سال 1995 در این سمتباقی ماند. در آوریل سال 2015 جایزه صهیونیستی “موسکوویتچ” را اخذ کرد.این جایزه تصویرگر فعالیت های جدید صهیونیستی در سرزمین های اشغالی 1948 و نشراندیشه های نوین برای مقابله با چالش های جدید اسرائیل است.
ناتان شارنسکی: دردونتسک اوکراین در یک خانواده یهودی به دنیا آمد. مدتی به عنوان معاون نخست وزیر ووزیر امور داخلی و وزیر کار و صنعت و تجارت و وزیر امور قدس فعالیت کرد. او در حالحاضر رئیس آژانس یهودی است و جزء منتقدان صهیونیسم به شمار می رود، او هموارهیهودیان را به مهاجرت به سرزمین های اشغالی 1948 تشویق می کرد