“ائتلافبین المللی ناوگان آزادی” امروز سه شنبه آخرین آمادگی های لازم برای اعزام “کاروان زنان فعال در زمینه لغو محاصره نوار غزه” به این منطقه جنگ و بحران زده را به عمل آورد.
به گزارش مرکز اطلاعرسانی فلسطین، قرار است این کاروان فردا چهارشنبه از بندر بارسلونای اسپانیا بهسمت آب های بین المللی نوار غزه حرکت کند. در این کاروان تعدادیاز فعالان زن از کشورهای مختلف عربی و اسلامی و بین المللی شرکت خواهند کرد.
این کاروان متشکل ازدو کشتی بنام های “أمل” و “الزیتونة” است. هدف این کاروانآگاهی از رنج و محنت های فلسطینیان ساکن نوار غزه؛ به ویژه زنان است که از 10 سالپیش به محاصره درآمده اند و به خاطر این محاصره باریکه غزه به یک زندان بزرگ مبدلشده است.
در این کاروان تعدادی از بانوان فعال در عرصه های سیاسی وحقوقی و رسانه ای حضور دارند که از جمله آنان مالین بیورک عضو پارلمان اروپا از سوئد، “آن رایت” سرهنگبازنشسته ارتش آمریکا و دیپلمات سابق است، “آن رایت” در سال 2003 در اعتراض به حمله آمریکا به عراق ازمنصب خود استفعا داد، یکی دیگر از شرکت کنندگان دکتر فوزیه موده حسن پزشک مالزیایی می باشد که در چندین فعالیت بشردوستانه حضور داشتهاست، سمیره ضوایفه نماینده کمیته بین المللی لغو محاصره نوار غزه یکی دیگر از اعضای این کاروان می باشد، جدای از آن شماری دیگر از زنان فعال تونسی، الجزایری، سودانی و اردنی در این کاروان دیده می شود.
در همین راستا، رئیس “کمیته مردمی جهانی حمایت از غزه” و هماهنگکننده “کاروان های مایل ها لبخند” گفت که اعزام کاروان زنان فعال درزمینه لغو محاصره غزه به این منطقه جنگ زده در حقیقت یک اقدام بشردوستانه و یک نوعرویارویی با دشمن صهیونیستی به شمار می رود، دشمنی که ملت فلسطین را به خاطردرخواستش از مجامع جهانی برای نجات از چنگال اسرائیلی ها آماج ظلم و ستم قرارداده است.
عصام یوسف افزود:« شجاعتی که زنان شرکت کننده دراین کاروان به خرج دادند، نشان می دهد که ملت های عربی و اسلامی و جهان به این باور رسیدهاند که زنان ستون و پایه و اساس مبارزات ملت های آزادیخواه به شمار می روند.»
وی یادآور شد:« زنان فلسطینی به خاطر اشغالگریاسرائیل بهای سنگینی را پرداخت می کنند، زنان فلسطینی همواره به مقابله با اشغالگرانصهیونیست بر می خیزند، آنان در تمامی عرصه ها حضور دارند.»
وی تاکید کرد:« این کاروان بازتاب گسترده ای درکشورهای عربی و اسلامی و بین المللی خواهد داشت و بار دیگر موجب احیای مساله نوارغزه در اذهان جهانیان خواهد شد، مساله ای که به خاطر بحران کشورهای عربی و اسلامیو بین المللی و کشمکش های ابرقدرت ها برای سیطره بر منطقه خاورمیانه و نفوذ به آنبه فراموشی سپرده شده است.»