آمارهایدایره فنی و لوجستیک ارتش صهیونیستی نشان می دهد که سالانه تسلیحات نظامی به ارزش15 میلیون دلار سرقت می شود و قیمت هر قبضه سلاح یا ماده منفجره و بمب بین 5 الی10 هزار دلار است. در همین حال، پلیس صهیونیستی هم گزارشی منتشر کرده است که در آننسبت به این مساله هشدار داده است که تسلیحات ارتش صهیونیستی به منبع اصلی تغذیهسلاح های مورد نیاز باندهای تبهکاری تبدیل شده است.
درنتریح 5 آگوست جاری ارتش صهیونیستی متوجه سرقت 13 فروند موشک “لاو” و 77بمب از یکی از پایگاه های نظامی خود در جنوب فلسطین اشغالی شد و تحقیقات بعدی نشانداد که 5 نفر از نظامیان خود ارتش از جمله یک افسر صهیونیستی در این سرقت تسلیحاتنظامی دست داشته اند.
تسلیحاتارتش منبع اصلی جنایت ها
در سالجاری بیش از 232 عملیات جنایی ثبت شده است که در همه آنها از تسلیحات رسمی رژیمصهیونیستی استفاده شده است. گزارش های مراجع صهیونیستی و به ویژه روزنامه اسرائیلالیوم نشان می دهد که از آغاز سال جاری تا ماه ژوئیه گذشته 282 عملیات جنایی اتفاقافتاده است که در 232 مورد از آنها تسلیحات نظامی مسروقه مورد استفاده قرار گرفتهاست. گزارش های صهیونیستی همچنین نشان می دهد که از 1284 حادثه جنایی طی 2 سال ونیم گذشته، در حداقل 1004 مورد از تسلیحات نظامی به سرقت رفته از پایگاه های نظامییا منازل نظامیان صهیونیستی استفاده شده است.
اما درسال 2014، 522 عملیات جنایی صورت گرفته است که در 394 مورد از آنها تسلیحاتاسرائیلی مسروقه استفاده شده بود.
آمارهاو داده های ارتش صهیونیستی همچنین نشان می دهد که در سال 2013 میلادی 60 قبضه سلاحارتش به سرقت رفته بود. این آمار در سال قبل از آن (2012) 89 قبضه، در سال 2011میلادی 55 قبضه و در سال 2010 حدودا 116 مورد ثبت شده است. آمارهای رسمی ارتشصهیونیستی میزان سرقت سلاح از پایگاه های ارتش در سال 2009 میلادی را هم 122 موردثبت کرده اند.
ماهیتتسلیحات به سرقت رفته
البتهاین تسلیحات به سرقت رفته تنها محدود به سلاح های سبک مانند “ام 16″ یاتپانچه ها نبود، بلکه انواع گلوله ها، بمب ها و موشک های دوش پرتاب هم در میان اینسلاح های مسروقه دیده می شوند. اما نکته عجیب تر این است که پلیس صهیونیستی درگزارش خود اعلام کرده است که تقاضای سلاح توسط باندهای تبهکاری منجر به شکل گیری”بازار پیشرفته” تسلیحات نظامی شده است. این در حالی که پلیس تمام تلاشخود را برای ممانعت از دستیابی این باندهای تبهکاری به تسلیحات نظامی به کار گرفتهو در برخی موارد هم موفق بوده است.
پلیساسرائیل در ماه ژوئیه گذشته از کشف مقادیر زیاد مواد منفجره مرگبار خبر داد که بهمراتب بیشتر از مواد منفجره ابتدایی استفاده شده در گذشته بود. ارتش صهیونیستی همضمن اذعان به این مساله، تلاش های خود برای نگهبانی و مراقبت از پایگاه های خود راافزایش داده و برنامه بازدیدهای سرزده از پایگاه ها را در دستور کار خود قرار دادهاست.
نفوذدر ارتش صهیونیستی
باندهایتبهکاری صهیونیستی در بیش از 1000 مورد از کل 8412 مورد جنایت صورت گرفته طی 2 سالو نیم گذشته، از تسلیحات به سرقت رفته از ارتش صهیونیستی در ارتکاب جنایت استفادهکرده اند.
پلیسصهیونیستی این وضعیت را زیر نظر دارد و از سارقان سلاح به عنوان افراد جسور یادکرده است که باعث به راه افتادن بازار سیاه سلاح های مسروقه از ارتش صهیونیستی شدهاند. پلیس در گزارش خود درباره این پدیده از ارتش صهیونیستی و نفوذ افراد فرصت طلبدر داخل آن انتقاد کرده و از مقامات ارتش خواسته است که تلاش بیشتری برای نظارت برانبارهای تسلیحاتی و مراقبت از آنها به خرج دهند تا منابع سرقت این سلاح ها وفروشندگان آنها به باندهای تبهکاری شناسایی شوند.
درهمین راستا، “ایلا علمیه” تحلیلگر مسائل نظامی رژیم صهیونیستی اعلامکرده بود که سرقت تسلیحات و جنگ افزارهای نظامی ارتش صهیونیستی در گذشته تنهامحدود به فروش آنها به گروه های مقاومت فلسطین بود، اما امروزه باندهای تبهکاریسازمان یافته صهیونیستی به مصرف کننده اصلی تسلیحات، مواد منفجره و بمب های مسروقهاز اردوگاه ها و پایگاه های ارتش تبدیل شده اند.
مافیایصهیونیستی در صدر لیست
گزارشهای مطبوعاتی نشان می دهد که مافیای صهیونیستی مزدور درجه یک سارقان سلاح از داخلاردوگاه های ارتش صهیونیستی یا به هنگام خروج نظامیان از پایگاه های ارتش پس ازپایان ساعت کار رسمی آنها است و از این سلاح های مسروقه در عملیات های زورگیری، پولشویی،وصول بدهی ها، اعمال غرامت و غیره استفاده می کند که این یکی از مظاهر جنایتسازمان یافته است که از دهه 70 قرن گذشته آغاز شده است و گزارش های مطبوعاتیمتعددی درباره آنها در آن زمان منتشر شده بود.
دادگاهصهیونیستی در شهر تل آویو در ماه فوریه سال جاری (2016) حکم به حبس 20 ساله”ایتان حیا” داد که در تاریخ دستگاه قضایی رژیم صهیونیستی از لحاظ شدت وخطر بی سابقه بود. حیا به اعمال خشونت و باجگیری و پولشویی محکوم شد و حکم صادرهعلیه وی غافلگیر کننده بود؛ به ویژه که طولانی ترین حکم حبس صادر شده درباره چنینجنایت هایی در تاریخ این رژیم، 17 سال بود که علیه”أسی أفیتوبل” سرکرده باند تبهکاری معروف صادر شده بود.
بسیاریاز تحلیلگران و کارشناسان بر این باورند که مراجع رسمی صهیونیستی سعی در کاهش آمارهایرسمی منتشر شده از سوی رسانه ها یا مراجع نظارتی در این زمینه را دارند؛ چرا کهبیانیه های رسمی ارتش صهیونیستی درباره سرقت از انبارهای آن در بازه زمانی سال های2010 تا 2015 حاکی از سرقت 100 قبضه سلاح در سال است، اما مراجع دیگر بر اینباورند که این آمارها در مقایسه با مقادیر تسلیحات نظامی مورد استفاده باندهایتبهکاری، غیر واقعی است و آمارهای این مراجع نشان می دهد که هر ساله دست کم 1000قبضه سلاح از انبارهای ارتش به سرقت می رود.