چهارشنبه 30/آوریل/2025

هاآرتص: راز شهرک های صهیونیست نشینی که باعث شادی دولت ترامپ شده چیست؟

چهارشنبه 18-ژانویه-2017

روزنامه صهیونیستی هاآرتص، با اشاره به جمع آوری کمک مالی توسط سفیر جدیدآمریکا در رژیم صهیونیستی به منظور توسعه شهرک بیت ایل، این سوال را مطرح کرده استکهراز شهرک های صهیونیست نشینی که باعث شادی دل اعضای دولت “دونالدترامپ” رئیس جمهور جدید آمریکا شده است، چیست؟

به گزارش مرکز اطلاع رسانی فلسطین، این روزنامه صهیونیستی در شماره امروزچهارشنبه خود آورده است که “دیوید فریدمن” سفیر جدید آمریکا در فلسطیناشغالی که قرار است طی روزهای آینده پست جدید خود را تحویل بگیرد، ریاست سازمانیرا بر عهده دارد که میلیون دلار کمک مالی برای توسعه شهرک صهیونیست نشین “بیتایل” جمع آوری کرده است.

در ادامه این گزارش آمده است که فریدمن طی 15 سال وکیل ترامپ بود و به ویتوصیه کرده بود که با رژیم صهیونیستی رابطه دوستانه برقرار کرده و در جریان رقابتهای انتخاباتی خود به این رژیم نزدیک شود. فریدمن همچنین دوستان متعددی در شهرکبیت ایل دارد که از جمله آنها می توان به “یعقوب کاتس” یکی ازبنیانگذاران این شهرک و “باروخ گوردون” مهاجر یهودی آمریکایی تبار و ازاعضای جنبش “کاخ” اشاره کرد.

هاآرتص همچنین به اسم “جرد کوشنر” شوهر دختر ترامپ اشاره کرده استکه هزاران دولار به این سازمان کمک کرده است و قرار است در دولت ترامپ به عنوانفرستاده جدید کاخ سفید در روند سازش در مساله خاورمیانه فعالیت کند.

در ادامه گزارش این روزنامه آمده است که ترامپ خود مبلغ 10 هزار دلار به اینسازمان در قالب کمک به شهرک بیل ایل، کمک مالی ارائه داده است.

هاآرتص تصریح کرده است که بیت ایل مهمترین شهرک صهیونیستی به شمار می رود و ازلحاظ دینی و تاریخی از اهمیت بسیار زیادی برخوردار است و خداوند به (حضرت) یعقوب(ع) وعده داده است که این سرزمین متعلق به وی باشد و آنچه گردشگران را به سمت اینشهرک می کشاند، صخره ای است که در آن وجود دارد و بر اساس اسطوره های یهودی،ملائکه بر روی آن فرود آمده و از آنجا به آسمان می روند.

بر اساس این گزارش هاآرتص، “هگای بن آرتزی” برادر “سارانتانیاهو” همسر نخست وزیر رژیم صهیونیستی در این شهرک اقامت دارد و از کمکهای مالی سازمان تحت ریاست فریدمن سود می برد.

این روزنامه تاکید کرده است که برای اطلاع از تاثیرگذاری و حجم حمایت هایفریدمن از شهرک صهیونیستی بیت ایل کافی است به تابلوهای یادبود متعدد نصب شده برروی موسسات و مراکز متعدد در این شهرک نگاه بیاندازیم که به نشانه قدردانی ازفریدمن به خاطر حمایت ها و پشتیبانی خود و همسرش “تامی” بر روی دیوارهایاین موسسات نصبت شده اند.

هاآرتص همچنین فاش کرده است که انتظار می رود با روی کار آمدن دولت جدیدآمریکا به ریاست دونالد ترامپ، 300 واحد مسکونی در این شهرک احداث شود.

گفتنی است که از میان 230 شهرک صهیونیست نشین موجود در سراسر کرانه باختری،شهرک های فرات و معالی ادومیم ماهیت آمریکایی دارند و ساکنان این دو شهرکصهیونیستی اکثرا به زبان انگلیسی صحبت می کنند.

لینک کوتاه:

کپی شد