چهارشنبه 30/آوریل/2025

رژیم صهیونیستی قانون ممانعت از پخش اذان را تصویب کرد

دوشنبه 13-فوریه-2017

رژیم صهیونیستی در ادامه تلاش های مشکوک خود برای آلوده کردن اراضی اشغالیفلسطین به زهر خود و تکمیل سریال زورگویی های بی وقفه خود که از حد حمله به اراضیو شهروندان فلسطینی گذشته است، با استفاده از سکوت جهان عرب و اسلام، سعی در تصویبقوانینی دارد که به موجودیت مسلمانان در داخل اراضی اشغالی فلسطین ضربه می زند.

به گزارش مرکز اطلاع رسانی فلسطین، کمیته وزارتی قانونگذاری رژیم صهیونیستیعصر امروز یکشنبه نسخه اصلاح شده پیش نویس “قانون موذن” را به تصویبرساند تا بدین ترتیب زمینه طرح آن در کنست صهیونیستی به منظور تصویب نهایی و تبدیلبه قانون قابل اجرا فراهم گردد.

این قانون نقض آشکار حق مقدسات اسلامی و موجودیت آنها و نیز حق دین اسلام بهشمار می رود؛ چرا که جلوی استفاده از بلندگوها برای پخش اذان از نخستین ساعت هایصبح تا ساعت های شب در مساجد قدس و اراضی اشغالی فلسطین را خواهد گرفت.

پیش نویس این قانون توسط یک از نمایندگان حزب “خانه یهودی” در کنستبه نام “موتی یوجف” و “دیوید یبطون” از حزب لیکود ارائه شدهبود و البته برخی بندهای آن مانند خارج کردن “شیپور شنبه” از پیش نویسقانون حذف شده و مورد موافقت احزاب مذهبی هم قرار گرفته است و در حال حاضر، اینقانون بر روی ممنوعیت پخش اذان متمرکز شده است.

در همین راستا، “جمال عمرو” کارشناس مسائل صهیونیستی زنگ خطر را بهصدا درآورد و در گفتگو با “الرساله نت” تصریح کرد که رژیم صهیونیستی باتصویب این قانون ظالمانه سعی در اجرای برخی طرح های خطرناک در راستای برنامهراهبردی هدفمند خود به منظور حذف موجودیت مسلمانان از اراضی اشغالی فلسطین و تحمیل”یهودیت کشور اسرائیل” به فلسطینیان و نیز انتخاب قدس به عنوان پایتختاین رژیم را دارد.

عمرو خاطر نشان کرد که این قانون در ادامه شامل ممنوعیت ورود فلسطینیان ومسلمانان به شهر قدس و اعتکاف و اقامه نماز در مسجد مبارک الاقصی هم خواهد شد؛ چراکه رژیم صهیونیستی هیچ مانعی در مقابل خود نمی بیند و طی روزهای آینده از روی طرحهای عقیدتی و دینی جدید خود پرده برخواهد داشت.

وی در عین حال بروز درگیری در داخل اراضی اشغالی سال 1948 فلسطین در آیندهنزدیک را بعید دانست، اما تاکید کرد که این امکان وجود دارد که فضای کنونی منجر بهشکل گیری انتفاضه واقعی در فلسطین شود؛ به ویژه که طمع ورزی های رژیم صهیونیستی درزمینه یهودی سازی کامل شهر قدس افزایش یافته است و احتمال اجرایی شدن این طرح درآینده نزدیک زیاد است.

این کارشناس مسائل صهیونیستی همچنین درباره مقابله سیاسی با این تصمیم اظهارداشت که باید طرح راهبردی فلسطینی برای مقابله با طرح های خطرناک رژیم اشغالگر قدساتخاذ شود و سرآغاز این مسیر حل شکاف داخلی است که طرف های عربی آنرا بهانه ایبرای سکوت خود در قبال این وضعیت قرار داده اند. وی همچنین خواستار اعمال فشارعلیه کشورهای عربی و اسلامی به منظور توقف رفتارهای دیکتاتورمآبانه رژیم صهیونیستیدر عرصه فلسطین شد.

عمرو در عین حال خواستار اصلاح ساختار سازمان آزادی بخش فلسطین و فراهم کردنزمینه قرار گرفتن تمامی گروه های فلسطینی در زیر چتر این سازمان و تلاش برایمقابله با زورگویی های رژیم صهیونیستی شد.

از سوی دیگر، “عوض عبد الفتاح” دبیر کل تجمع دموکراتیک هم اظهارداشت که قانون ممنوعیت پخش اذان منجر به بروز درگیری  با نظامیان صهیونیست خواهد شد؛ چرا که رنگ وبوی دینی و عقیدتی دارد و باعث تحریک دل های شهروندان فلسطینی و دفاع آنها ازمساله پخش اذان به هر شیوه و با هر وسیله ممکن خواهد شد.

عبد الفتاح تصریح کرد که این قانون نژاد پرستانه رژیم صهیونیستی به هیچ وجهوضعیت عرب های ساکن اراضی اشغالی سال 1948 فلسطین را مد نظر قرار نداده است و اینرژیم با اجرای چنین طرح هایی سعی در ضربه زدن به موجودیت عرب ها و مسلمانان در اراضیاشغالی سال 1948 را دارد.

وی افزود آنچه باعث کندی اجرای این قانون در حال حاضر می شود، ترس پلیس رژیمصهیونیستی از واکنش گسترده فلسطینیان ساکن اراضی اشغالی سال 48 است که می تواند بهآرامش کنونی پایان دهد و این در حالی است که مقامات صهیونیستی علاقه ای به ضربهزدن به این آرامش ندارند.

این کارشناس فلسطینی خاطر نشان کرد که قانون ممنوعیت پخش اذان در آینده نزدیکاجرا خواهد شد؛ چرا که هدف از تصویب آن اجرای طرح های دینی و عقیدتی است که رژیمصهیونیستی از مدت ها قبل نقشه آنها را آماده کرده بود.

وی در پایان سخنان خود تاکید کرد که فلسطینیان نباید تسلیم این قانون شوند وموذنان و ائمه مساجد به ادای شعائر اسلامی معمول ادامه دهند.

کمیته وزارتی امور قانونگذاری رژیم صهیونیستی امروز یکشنبه نسخه اصلاح شده پیشنویس قانون “ممنوعیت پخش اذان” را به تصویب رساند تا مقدمات طرح آن درکنست صهیونیستی فراهم گردد. به موجب این قانون استفاده بلندگوهای مساجد برای پخششعائر دینی از ساعت 11 شب تا ساعت 7 صبح ممنوع خواهد بود.

بر اساس قانون جدید، مساجدی که از رعایت این قانون (پس از تصویب نهایی آن)سرپیچی کنند، 1200 دلار غرامت پرداخت خواهند کرد. پیش نویس این قانون پس از تصویبدر کمیته مذکور، باید در سه شور در کنست تصویب شود تا به قانون قابل اجرا تبدیلگردد.

لینک کوتاه:

کپی شد