چهارشنبه 30/آوریل/2025

مقاومت مسلحانه، تحریم و انتفاضه سلاحی برای منزوی کردن اسرائیل است

دوشنبه 13-مارس-2017

کارشناسان و شخصیت های دانشگاهی فلسطینی در نوار غزه بر اهمیت نقش پویش های تحریمسیاسی، اقتصادی و فرهنگی رژیم صهیونیستی که مهمترین آنها جنبش بین المللی تحریم”بی دی اس” است، تأکید و اعلام کردند که این پویش ها در سایه تشدید تجاوزاتاین رژیم علیه اراضی اشغالی فلسطین و افزایش روند عادی سازی روابط با اسراییل از اهمیتزیادی برخوردارند.

به گزارش مرکز اطلاع رسانی فلسطین، کارشناسان و صاحبنظران مسائل سیاسی و اقتصادیدر جریان کارگاه آموزشی که به همت گروه آموزشی اقتصاد و علوم سیاسی در دانشکده بازرگانیدانشگاه اسلامی با عنوان “جنبش تحریم رژیم صهیونیستی… راهبردها، ساز و کار ونتایج” برگزار شد،  بر لزوم تحریم رژیمصهیونیستی از سوی ملت و مراجع رسمی فلسطین؛ به ویژه در سایه افزایش کمک های آمریکاو حمایت های انگلیس و نیز کشورهای عربی از این رژیم تاکید کردند.

این کارشناسان خواستار گسترش ایده تحریم رژیم صهیونیستی و اجرای آن در عرصههای مختلف به موازات مقاومت مسلحانه و انتفاضه شدند و تاکید کردند که اجرایی شدن اینراهبرد سه گانه باعث منزوی شدن رژیم صهیونیستی خواهد شد.

در آیین گشایش این نشست، محمد مقداد رئیس دانشکده بازرگانی خاطر نشان کرد کهفلسطینیان قبل از ملت های دیگر باید اقدام به تحریم رژیم صهیونیستی در عرصه هایمختلف و به ویژه عرصه های اقتصادی کنند و از مصرف تولیدات اسرائیلی جز در مواردضرورت خودداری نمایند.

مقداد در این سخنان خود خواستار تداوم تحریم فرهنگی رژیم صهیونیستی و آمادهکردن روش ها، مطالعات و پژوهش هاغی علمی به منظور پی بردن ملت فلسطین به اهمیتتحریم شدند.

وی همچنین از تصمیم سازمان ملل متحد برای ایجاد بانک داده ها و آمارها برایشرکت های بین المللی همکار رژیم صهیونیستی تمجید کرد و خواستار فعالیت بیشترکشورهای عربی و اسلامی در سایه حملات بی وقفه علیه ملت فلسطین شد.

از سوی دیگر، “ولید مدلل” رئیس گروه آموزشی اقتصاد و علوم سیاسی نیزتاکید کرد که جنبش تحریم راه اندازی شده توسط اتحادیه عرب در سال 1948 یکی ازاشکال مقاومت بود و توافقنامه کمپ دیوید خنجری بود که بر پشت جهان عرب وارد شد.

مدلل تصریح کرد که انتفاضه الاقصی در سال 2000 پاسخی به تجاوزگری ها و زورگوییهای رژیم صهیونیستی و آغاز مرحله ای جدید در زمینه مبارزه با عادی سازی روابط بااین رژیم بود.

در همین راستا، “اسعد ابو شرخ” از شخصیت های دانشگاهی فلسطین نیز برلزوم تحریم موسسات صهیونیستی و اعمال مجازات علیه تمامی موسساتی که با این رژیمهمکاری می کنند، تاکید کرد و گفت جنبش تحریم تنها محدود به طرف خاصی نیست، بلکههمه ما باید اعضای فعال آن باشیم تا با استفاده از تمامی ابزارها در برابر دشمنصهیونیستی مقاومت کنیم.

وی افزود:« ما باید فرهنگ تحریم را به عنوان یکی از اشکال مقاومت نهادینه کنیمو با شیوه های مختلف عادی سازی روابط و همکاری امنیتی مقابله نماییم. ما همچنینباید شرکت هایی را که با رژیم صهیونیستی همکاری می کنند، شناسایی کرده و کنفرانسهای دوره ای برای تشویق مردم به تحریم این رژیم برگزار کنیم.»

ابو شرخ اظهار داشت که جنبش تحریم، یک جنبش مردمی و انسان دوستانه است که ریشهدر قوانین بین المللی دارد و هدف آن پایان بخشیدن به اشغالگری رژیم صهیونیستی واحقاق حق بازگشت آوارگان فلسطینی به شهرها و روستاهایی است که از آنها مهاجرت کردهاند. این جنبش همچنین قصد دارد محرومیت یک ملت از سرزمین خود طی 70 سال گذشته راجبران کرده و حقوق فلسطینیان ساکن اراضی اشغالی سال 1948 را به آنها برگرداند.

وی در همین راستا از تشکیلات خودگردان فلسطین خواست که به جنبش تحریم رژیمصهیونیستی بپیوندد و در آن مشارکت واقعی داشته باشد. ابو شرخ تصریح کرد که ملتفلسطین اگر تفکر مقاومت مسلحانه، انتفاضه و تحریم رژیم صهیونیستی را حفظ کند، میتواند این رژیم را منزوی کند.

“عدنان ابو عامر” کارشناس مسائل صهیونیستی نیز درباره جنبش بینالمللی تحریم رژیم صهیونیستی گفت که این جنبش چالشی واقعی برای این رژیم است کهمراجع تصمیم گیری آنرا به تحرک واداشته است.

ابو عامر در تشریح ابعاد مختلف تاثیرات جنبش تحریم رژیم صهیونیستی بر روی اینرژیم تصریح کرد که جنبش تحریم بعد بین المللی و جهانی به خود گرفته است و طرف هایعربی و بین المللی بیش از طرف های فلسطینی در آن نقش دارند و رژیم صهیونیستی بهشدت از این جنبش احساس خطر می کند.

وی افزود تحرکات صورت گرفته در داخل کشورهای همپیمان رژیم صهیونیستی مانندآمریکا، کانادا و غیره باعث تعارض در منافع طرف های مذکور شده و این سوال را برایطرف صهیونیستی مطرح کرده است که چطور می توانند روابط رسمی خود با همپیمانانشان راحفظ کنند و با موسسات غیر دولتی به مقابله بپردازند.

ابو عامر تاکید کرد که رژیم صهیونیستی سعی در بهره برداری از روابط پارلمانی وهمکاری های گسترده خود به منظور سرکوب تحرکات جنبش تحریم و ناکام گذاشتن آن دارد وواقعا از این مساله می ترسد که عملا با نظام تبعیض نژادی “آپارتاید”مقایسه شود.

این شخصیت دانشگاهی و کارشناس مسائل صهیونیستی با اشاره به بحران سیاسی رژیمصهیونیستی در روابطش با کشور آفریقای جنوبی که هر ساله برنامه های مربوط به هفتهآپارتاید را برگزار می کند، تصریح کرد که این بحث ها از سطح مراکز مطالعاتی فراتررفته و به محافل دولتی این رژیم رسیده است و تل آویو، وزارت خارجه را مسئول مقابلهبا این تحرکات و ایجاد نهادی به منظور بهبود وجهه “اسرائیل” در جهانکرده است. وی افزود رژیم صهیونیستی همچنین وزارت امور راهبردی خود را که متشکل ازژنرال های بازنشسته ارتش صهیونیستی است، مسئول مقابله با جنبش بین المللی تحریمکرده است.

لینک کوتاه:

کپی شد