یکشنبه 11/می/2025

معاریو: حل مشکل نوار غزه در گرو از بین بردن حماس است

جمعه 17-مارس-2017

یک تحلیلگرروزنامه عبری زبان معاریو نوشت که باید مقامات سیاسی و نظامی اسرائیل جلوگیری ازدرگیری مجدد ارتش اسرائیل با نیروهای مقاومت فلسطین و در راس آنها گردان های شهید عزالدینقسام شاخه نظامی جنبش مقاومت اسلامی حماس و همچنین جلوگیری از حملات موشکی مقاومت بهسرزمین های اشغالی 1948 و ممانعت از حمله گسترده مجدد این ارتش به باریکه غزه را در سرلوحهبرنامه های خود قرار دهند. 
به گزارش مرکزاطلاع رسانی فلسطین، آفرایم گانور در مقاله ای تصریح کرد: هرگونه حمله گسترده بهنوار غزه موجب تشدید اوضاع می شود و تنها راه حل مشکل باریکه نوار غزه از بین بردن جنبش مقاومت اسلامی حماس است.
در این مقاله می خوانیم: بازرس رژیم صهیونیستی در گزارش خود در مورد جنگ 51روزه غزه که به تازگی منتشر شد موارد متعددی از کوتاهی های مقامات نظامی و سیاسیرژیم صهیونیستی و برآوردها و گمانه زنی های نادرست و نافرجام آنان حتی نگرش تاریخینادرست آنان را برشمرده است.
به نوشته گانور، این گزارش نشان می دهد رفتار دولت اسرائیل در قبال نوارغزه از زمان اجرای طرح عقب نشینی یک جانبه ارتش صهیونیستی از این منطقه در تابستانسال 2005 با اشتباهاتی بزرگ همراه بوده است که این امر موجب تقویت جایگاه و موقعیتجنبش مقاومت اسلامی حماس در باریکه غزه گردید.
این نویسنده اسرائیلی خاطرنشان ساخت: این عقب نشینی یک جانبه موجب شد که حماسبرنده اصلی میدان نبرد باشد و یک دستاورد قهرمانانه را به نام خود در صفحه تاریخ بهثبت برساند، چرا حماس تنها گروه مبارز فلسطینی است که موفق شد ارتش اسرائیل را بهعقب نشینی به مرزهای پنجم ژوئن سال 1967 و تخلیه بی قید و شرط شهرک های یهودی اینمنطقه وادارد. 
وی در بخش دیگراین مقاله آورده است: این عقب نشینی موجب نزدیکی حماس به شهرک های یهودی مجاورباریکه غزه شد و گردان های قسام را به یک ارتش واقعی مبدل کرد، ارتشی که به انواع سلاحها و موشک ها مجهز است و توان نشانه گیری دقیق کانون های حساس رژیم صهیونیستی درمرکز سرزمین های اشغالی 1948 را دارد، حتی مبارزان این گردان ها از طریق تونل ها قادربه نفوذ به منطقه النقب شمالی هستند، تونل هایی که همچنان یک تهدید برای شمال النقببه شمار می رود. 
وی همچنین نوشتکه پس از گذشت چند روز از اجرای طرح عقب نشینی ارتش اسرائیل از نوار غزه مشخص شدکه این ارتش مجبور خواهد شد جنگ هایی را علیه منطقه غزه به راه اندازد، اولین اقدامنظامی ارتش صهیونیستی در سپتامبر سال 2005 پس از حملات موشکی پی در پی مقاومت به اسدوروتصورت گرفت.
وی تصریح کرد:در ژوئن سال 2006 ارتش اسرائیل دست به دومین حمله نظامی علیه باریکه غزه زد،این اقدام به دنبال اسارت گلعاد شالیت نظامی صهیونیستی به دست مبارزان گردان هایشهید عزالدین قسام صورت گرفت. 
وی در بخش دیگر این مقاله نوشت: در ماه فوریه سال 2008 ارتش اسرائیل یک باردیگر باریکه غزه را هدف حمله قرار داد. پس از گذشت تقریبا 10 ماه یعنی در دسامبرسال 2008 نیروهای مقاومت بی وقفه شهرک های یهودی اطراف غزه را موشک باران کردند و پساز یک دوره آرامش کوتاه مدت بار دیگر مقاومت شهرک های صهیونیستی مجاور باریکه غزهرا موشک باران کرد و همین وضعیت ادامه پیدا کرد تا اینکه جنگ 51 روزه غزه در تابستان سال 2014 شکل گرفت. 
گانور در اینمقاله آورده است که وضعیت کنونی باریکه غزه نمی تواند به همین منوال ادامه داشتهباشد، هر روز اوضاع این منطقه بدتر می شود به زودی آتشفشان باریکه غزه فوران می کندو ارتش اسرائیل نقره داغ می گردد و تنها راه حل برای جلوگیری از بروز چنین وضعیتی از بین بردن حماس و سازمان هایی است که به تازگی شکل گرفته اند، یعنی حمله گستردهنظامی و هوشمندانه و برنامه ریزی شده به غزه با هدف گذاری های دقیق است. 

لینک کوتاه:

کپی شد