چهارشنبه 13/نوامبر/2024

80 درصد از ساکنان غزه به کمک های بشردوستانه متکی هستند

سه‌شنبه 22-آگوست-2017

رئیس کمیته مردمی مقابله با محاصره نوار غزه تاکید کرد کهبیش از 80 درصد از ساکنان این باریکه برای گذران زندگی و امورات خود در سایه بحرانهای موجود، به کمک های بشردوستانه متکی هستند.

به گزارش مرکز اطلاع رسانی فلسطین، جمال خضری امروز سه شنبهدر اظهاراتی مطبوعاتی خاطر نشان کرد که اوضاع سخت و ناگوار حاکم بر نوار غزه درپرتو تداوم محاصره 10 ساله این منطقه، دودستگی و اختلافات داخلی و 3 جنگ متوالیروز به روز بدتر می شود و همین مساله موجب ایجاد وضعیتی بی سابقه در این باریکهشده است.

خضری بار دیگر به تمامی سازمان ها و نهادهای بین المللییادآور شد که در صورت تداوم بحران های کنونی، نوار غزه تا سال 2020 دیگر مکانیمناسب برای زندگی کردن نخواهد بود.

این نماینده مستقل فلسطینی با اشاره به وخیم تر شدن اوضاعانسانی در باریکه غزه، تصریح کرد که نرخ بیکاری در این منطقه از مرز 50 درصد گذشتهو در میان جوانان نیز نرخ بیکاری هم اکنون به بیش از 60 درصد رسیده است و از جملهاقدامات لازم برای پایان دادن به این وضعیت، لغو محاصره جائرانه است.

جمال خضری تاکید کرد که به منظور پایان دادن به وضعیتموجود، محاصره نوار غزه باید به کلی لغو شده، گذرگاه ها بازگشایی شود، تمامیکالاها بدون هیچ محدودیتی وارد و صادر شوند، گذرگاهی امن بین نوار غزه و کرانهباختری ایجاد شود، محاصره دریایی برداشته شده و گذرگاهی آبی به عنوان راه حلی موقتتا ایجاد بندر آبی ایجاد شود.

خصری در ادامه افزود که گشایشی نیز باید در تردد مسافرانفلسطینی به داخل غزه و خارج از آن صورت گیرد که این مساله در نهایت زمینه سازاجرای پروژه ها و سرمایه گذاری بیشتر در این باریکه شده و از بحران های موجود درآن به ویژه نرخ فقر و بیکاری می کاهد.

وی تاکید کرد که در کنار این موارد، اختلافات داخلی ودودستگی باید برچیده شده و آشتی ملی محقق شود، زیرا تحقق این آشتی عاملی مهم برای پشتسرگذاشتن تمامی آثار و تبعات دودستگی و آثار تصمیمات و اقدامات اخیر تشکیلات خودگردان در قبال نوار غزه است کهپیامدهای بسیار خطرناکی برای تمامی بخش های سلامت، محیط زیست، اقتصاد، برق و آموزشبه همراه داشته است.

لینک کوتاه:

کپی شد