رئیس جمعیت بازرگانان غزه تاکید کرد که شاخص های اقتصادی نشانگر افزایش بی سابقه نرخ فقر و بیکاری همزمان با فلج شدن کامل تمامی بخش های زندگی در نوار غزه است.
به گزارش مرکز اطلاع رسانی فلسطین، “علی حایک” خاطر نشان کرد که نرخ بیکاری در غزه در سه ماهه نخست سال 2018 به 49 درصد رسیده است که بالاترین نرخ از زمان محاصره غزه در اواسط سال 2006 است.
وی دلیل این افزایش بی سابقه نرخ بیکاری را فقدان فرصت های کار و فعالیت برای کارگران و فارغ التحصیلان، کمبود شدید نقدینگی، پایین بودن قدرت خرید مردم و کاهش قراردادهای تجاری داخلی و خارجی دانست.
حایک تصریح کرد که غزه در حال مرگ است و بیکاری 256 هزار نفر در باریکه غزه را درگیر کرده است و علاوه بر این، 180 هزار نفر فارغ التحصیل دانشگاهی هم به جمع بیکاران اضافه شده اند و در کل، موجی از یاس و ناامیدی بر فضای باریکه غزه سایه انداخته است.
وی با اشاره به خالی شدن مغازه ها از حضور مشتریان و کاهش میزان خرید و فروش در بازار به جز خرید مواد غذایی، از تمامی طرف های مسئول خواست که برای نجات باریکه غزه از فاجعه بزرگ وارد عمل شوند و به دنبال راه حل های واقع بینانه برای بحران های اقتصادی، انسانی و اجتماعی غزه باشند.