جنبش مقاومت اسلامی “حماس” از نقش کشور دوست و برادر کویت در ممانعت از صدور بیانیه شورای امنیت در محکومیت مقاومت فلسطین که تحت فشارهای آمریکا تهیه و تدوین شده بود، قدردانی کرد.
عزت رشق عضو دفتر سیاسی حماس و رئیس دفتر روابط عربی و اسلامی این جنبش صبح امروز پنجشنبه طی بیانیه ای که نسخه ای از آن در اختیار مرکز اطلاع رسانی فلسطین قرار گرفت، خاطر نشان کرد که «ما مراتب تقدیر و تشکر کامل خود از کشور دوست و برادر کویت به خاطر ممانعت از صدور بیانیه شورای امنیت را که توسط دولت آمریکا تهیه شده بود و در آن از جنبش های مقاومت فلسطین در نوار غزه خواسته شده بود، از آنچه که «اقدامات خشونت بار و تنش زا» در این منطقه خوانده شده بود، دست بردارند، اعلام می کنیم.»
رشق تصریح کرد که این موضع شرافتمندانه نشانگر موضع اصیل کشور کویت؛ اعم از امیر، دولت و ملت این کشور در حمایت از فلسطین و آرمان بحق و مبارزات مشروع آن است و این موضع آن دستاوردی جدید به شمار می رود که در کنار دستاوردهای دیپلماتیک دیگر کشور کویت در زمینه حمایت از حق فلسطینیان و افشای سیاست یک بام و دو هوای دولت آمریکا در قبال مساله فلسطین اتخاذ می شود.
وی از دستگاه های دیپلماسی تمامی کشورهای عربی و اسلامی خواست که نقش فعالتری در زمینه دفاع از ملت فلسطین و حمایت از مبارزات و مقاومت مشروع آن در تمامی محافل بین المللی ایفا کنند.
کویت شامگاه دیروز چهارشنبه جلوی صدور پیش نویس بیانیه تهیه شده از سوی واشنگتن درباره ادعاهای مطرح شده در زمینه عملیات های موشکی مقاومت فلسطین از باریکه غزه به سمت فلسطین اشغالی (اسرائیل) را ناکام گذاشت.
در پیش نویس این بیانیه حملات موشکی مقاومت فلسطین و در راس آن جنبش مقاومت اسلامی “حماس” به سمت شمال فلسطین اشغالی محکوم شده بود. صدور بیانیه های رسمی یا مطبوعاتی از سوی شورای امنیت نیازمند موافقت دسته جمعی تمامی 15 عضو شورای امنیت سازمان ملل متحد است.
این در حالی است که نیکی هیلی نماینده آمریکا در سازمان ملل روز گذشته مدعی شد که موشک های مقاومت فلسطین به مراکز عمومی و شهری از جمله نزدیکی یک مهدکودک اصابت کرده است.
البته این ادعا در حالی مطرح شده بود که حملات مقاومت فلسطین به اراضی اشغالی پس از ماه ها قتل و کشتار غیرنظامیان فلسطینی در نوار غزه صورت گرفت و جنبه ای کاملا دفاعی داشت. در این مدت دست کم 130 فلسطینی شرکت کننده در تظاهرات مسالمت آمیز بازگشت به ناحق و بدون اینکه هیچ خطری برای نظامیان رژیم اشغالگر داشته باشند، به ضرب گلوله مستقیم به شهادت رسیدند و نزدیک به 14 هزار نفر دیگر نیز زخمی شدند که برخی از آنان حالشان به شدت وخیم است و ده ها نفر برای همیشه دچار معلولیت و نقص عضو شدند. حتی در میان شهدا 14 کودک و چندین زن هم دیده می شوند.
اشغالگران صهیونیست از 30 مارس گذشته دست به کشتار بی رحمانه و وحشیانه غیرنظامیان فلسطینی زدند اما دولت آمریکا نه تنها این حملات و جنایات را محکوم نکرد، بلکه آن را حق اسرائیل برای دفاع از خود دانست! و بدین گونه جانبداری خود از این رژیم و مشارکت در قتل و کشتار فلسطینیان را بیش از پیش به اثبات رساند.
لازم به ذکر است که شورای امنیت طی هفته پیش رو پیش نویس قطعنامه تهیه شده از سوی کویت را بررسی خواهد کرد که در آن بر لزوم اتخاذ اقدامات تضمین کننده امنیت و حمایت از غیرنظامیان فلسطینی در اراضی اشغالی فلسطین و نوار غزه تاکید شده است.