چهارشنبه 30/آوریل/2025

تظاهرات بازگشت نشانگر نبوغ و شکست ناپذیری ملت فلسطین است

شنبه 2-ژوئن-2018

انیس فوزی قاسم رئیس کنگره سراسری فلسطینیان خارج و کارشناس حقوق بین الملل گفت: تظاهرات بازگشت می دهد که ملت فلسطین سرسختانه در برابر تلاش های توطئه آمیز در زمینه بی ارزش جلوه دادن مساله فلسطین ایستاده است. 
انیس قاسم در گفت و گوی اختصاصی با مرکز اطلاع رسانی فلسطین ابراز عقیده کرد که گزینه های مطرح در میز تشکیلات خودگردان فلسطین در سایه اقدام دولت آمریکا به انتقال سفارت خود از تل آویو به قدس فقط تسلیم است، توافقنامه اسلو عصر تسلیم مقامات و رهبران این تشکیلات را  رقم زد و در سال 2002 طرح صلح عربی مطرح گردید و این طرح تسلیم سران عرب در برابر اسرائیل را کلید زد.
وی روند فزاینده عادی سازی روابط در منطقه عربی؛ به ویژه در برخی کشورهای حوزه خلیج فارس را سونامی خواند و گفت که این اقدام آینده مساله فلسطین را تهدید می کند.
وی از این عادی سازی به عنوان یک بولدوزر یاد کرد و گفت که می تواند ستون ها و پایه ها و مولفه های مساله فلسطین را از بین ببرد.
وی تصریح کرد: تظاهرات بازگشت نشانگر این واقعیت است که ملت فلسطین سرسختانه و تمام قد از مساله فلسطین حمایت می کند و در برابر تمامی طرح های توطئه آمیز در زمینه بی ارزش جلوه دادن آن ایستاده است. آنانی که در تظاهرات بازگشت در نوار مرزی باریکه غزه با اراضی اشغالی 1948 و در راهپیمایی روز زمین در سرزمین های اشغالی 1948 شرکت می کنند از نسل هایی هستند که بعد از فاجعه اشغال فلسطین پا به عرصه وجود گذاشتند و اکنون نیز با استواری هر چه تمامتر و هوشمندانه و مصرانه ادامه می دهند، آنان مستحق هرگونه تجلیل هستند، خداوند یار و یاورشان باشد.
وی خاطرنشان ساخت که به باور دیوید هرست کارشناس انگلیسی در  امور خاورمیانه و مساله فلسطین، اگر سیاست کشورهای حوزه خلیج فارس عوض نمی شد، هرگز دونالد ترامپ رئیس جمهور آمریکا قدس را به عنوان پایتخت اسرائیل معرفی نمی کرد.
وی تاکید کرد که تشکیلات خودگردان فلسطین قادر به مقابله با معامله قرن است به شرط اینکه برای مقابله با آن دست به کار شود و اقدامات لازم را به عمل آورد،اول گام در این مسیر این است که رهبران تشکیلات خودگردان از تمامی شروط خود در زمینه ایجاد وحدت ملی و تحکیم و تقویت وحدت ملی در داخل و خارج جهت مقابله با این خطر عقب نشینی کنند. 
وی بار دیگر یادآور شد: گزینه های مطرح شده در میز تشکیلات خودگردان فلسطین در سایه اقدام دولت آمریکا به انتقال سفارت خود از تل آویو به قدس فقط تسلیم است، توافقنامه اسلو عصر تسلیم مقامات و رهبران این تشکیلات را  رقم زد و در سال 2002 طرح صلح عربی مطرح گردید و این طرح تسلیم سران عرب در برابر اسرائیل را رقم زد.
قاسم تصریح کرد: عادی سازی روابط که منطقه عربی؛ به ویژه برخی کشورهای حوزه خلیج فارس را در بر گرفته است یک سونامی است که آینده مساله فلسطین را به طور جدی تهدید می کند و اقدام آمریکا به معرفی قدس به عنوان پایتخت رژیم صهیونیستی و همسویی عربستان و برخی کشورهای حوزه خلیج فارس با نتایج این اقدام آمریکا، به یک بولدوزر می ماند که می تواند تمامی ارکان و مولفه ها و پایه های مساله فلسطین را از بین ببرد.
وی اظهار داشت که رژیم صهیونیستی بر پایه شهرک سازی و تبعیض نژای و برتری نژادی شکل گرفته است، این رژیم به کمتر از نابودی هر آنچه که رنگ و بوی فلسطینی دارد، راضی نخواهد شد، حتی تکلم به زبان عربی که در اصل زبان رسمی فلسطین اشغالی است و در مغازه ها و فروشگاه ها ممنوع است، این تسلیم هرگز بر مقاومت سلحشورانه ملت فلسطین علیه دشمن صهیونیستی تاثیر نخواهد گذاشت.
رئیس کنگره سراسری فلسطینیان خارج تاکید کرد که آمریکا به خاطر اینکه یک وزنه سنگین سیاسی در عرصه بین الملل به شمار می رود و عربستان هم از منابع مالی بالایی برخوردار است، لذا آن دو می توانند تمامی گروه هایی را که در مقابله توطئه هایشان ایستادگی می کنند، حذف کنند؛ به ویژه اینکه شرایط کنونی رهبری تشکیلات خودگردان آسیب پذیر است.
وی تاکید کرد که فلسطینیان خارج نقش عمده ای دارند، آنان نیمی از جمعیت ملت فلسطین را تشکیل می دهند، آنان از تجربیات و توانمندی های علمی بالایی برخوردارند که این تجربیات و توانمندی ها به پی ریزی راهبرد مقابله با معامله قرن کمک می کند.
وی ضمن اشاره به اقدامات مجازاتی تشکیلات رام الله علیه فلسطینیان ساکن نوار غزه، افزود: این مجازات ها اوج تسلیم و سرسپردگی رهبران این تشکیلات را به تصویر می کشد، تشکیلاتی که با رژیم صهیونیستی همکاری امنیتی دارد، حال آنکه این رژیم 2 میلیون فلسطینی را در باریکه غزه به محاصره درآورده است.  

 

لینک کوتاه:

کپی شد