پنج شنبه 01/می/2025

هدف معامله قرن، ایجاد یک ائتلاف عربی- صیهونیستی است

پنج‌شنبه 5-جولای-2018

سایت الخلیج الجدید” با بیان اینکه “معامله قرن” تکرار سناریوی “کمپ دیویدبرای دست کشیدن کامل از حمایت فلسطین است، نوشت: این طرح، هیچ ارتباطی به فلسطینی‌ها و تحقق خواسته‌های آنها ندارد، و تنها هدفش آماده کردن افکار عمومی کشورهای عربی برای عقب نشینی کامل از حمایت فلسطین و پذیرش و ادغام رژیم صهیونیستی در منطقه است.
الخلیج الجدید در این مطلب به قلم “محمد سیف الدوله” نویسنده مصری متخصص در امور رژیم صهیونیستی افزود: کسانی که شب و روز درحال بررسی و واکاوی پیدا و پنهان “معامله قرن” هستند و مدام تحلیل‌ها و گمانه‌های مختلفی درباره آن ارائه می‌دهند، به هیچ دستاورد مثبتی دست نمی‌یابند.به بیانی ساده و مختصر، هدف معامله قرن، ادغام رژیم صهیونیستی در منطقه و پذیرش این رژیم ازسوی کشورهای عربی بدون تحقق هیچ یک از خواسته‌های فلسطینیان است. این طرح سعی دارد با برقراری روابط دوستانه میان عرب‌ها و صهیونیست‌ها و عادی سازی روابط، آنها را در مقابل دروغی به نام خطر مشترک در منطقه که آن را ایران و داعش عنوان می‌کنند، متحد کند.
این معامله آرزوی دیرینه “اسرائیل” را در داشتن روابط خوب با کشورهای عربی محقق می‌سازد بدون اینکه مسئله فلسطین دست و پای آن را بگیرد.
الخلیج الجدید افزود: دیدارها و سفرهای مکرر شخصیت‌ها و هیات‌های آمریکایی به منطقه و تبلیغاتی که هر روز درباره معامله قرن انجام می‌دهند، تنها یک هدف دارد و آن، آماده کردن افکار عمومی کشورهای عربی را برای عقب نشینی کامل و رسمی سران عرب از هر گونه حمایت از فلسطین و نیز عادی سازی کامل روابط با اسرائیل” است. مقامات آمریکایی با این سفرها می‌خواهند بگویند ما تلاش کردیم چیزی برای شما (فلسطینیان) به ارمغان بیاوریم، اما شما خود نپذیرفتید. پس دیگر خودتان و آرمانتان بروید به جهنم.
معامله قرن، تکرار سناریوی پیمان کمپ دیوید است
«
معامله قرن» دقیقا تکرار همان سناریویی است که مقامات مصری درسازش موسوم به کمپ دیوید در سال 1978 (1357) به آن تن دادند. براساس این معاهده، کرانه باختری و غزه دارای نوعی حکومت خودگردان زیر نظر اشغالگران صهیونیستی شد. موضوعی که فلسطینیان و سازمان آزادی بخش فلسطین آن را رد کردند. از آن زمان به بعد، دولت‌های بعدی مصر نیز به بهانه اینکه خود فلسطینی‌ها صلح را نبپذیرند، از هر گونه مسئولیت برای آزادی فلسطین، شانه خالی کردند.
فلسفه و اساس پیمان کمپ دیوید، عقب نشینی مصر از نزاع عربی علیه “اسرائیل” و پروژه صهیونیستی بود.
معامله قرن یعنی همپمانی عرب‌ها با “اسرائیل
این سناریو امروز بار دیگر با طرح معامله قرن، تکرار شده است تا ائتلاف تازه‌ای میان عرب‌ها و اسرائیلی‌ها ایجاد کند و ابتکار صلح عربی را که در سال 2002 مطرح شد، از بین ببرد. البته که فلسطینی‌ها با این طرح به طور قاطع مخالفت کرده و می‌کنند. مقامات آمریکایی در سفرها و دیدارهایشان به منطقه برای مردم کشورهای عربی اینگونه وانمود می‌کنند که فلسطینی‌ها موضع سرسختانه‌ای اتخاذ می‌کنند و خواهان صلح نیستند و فرصت‌ها را یکی پس از دیگری از دست می‌دهند.
به همین جهت، زمان خاصی برای انتقال سفارت آمریکا به قدس و شناسایی آن به عنوان پایتخت رژیم صهیونیستی انتخاب شد. هدف از این اقدام، منزوی کردن موضع فلسطینی‌ها از موضع رسمی کشورهای عربی بود که در خط دولت آمریکا گام برمی دارند. کشورهایی که حاضر هستند برای کسب رضایت و حمایت آمریکایی‌ها، هزاران فلسطین را هم بفروشند.
به گفته وی نخستین کسی که ضرورت پذیرش و ادغام “اسرائیل” در منطقه را مطرح کرد، “عبد الفتاح السیسی” رئیس جمهوری مصر بود که در حاشیه نشست مجمع عمومی سازمان ملل در سال 2015 آن را مطرح کرد و صراحتا از اهمیت گسترش صلح با صهیونیست‌ها برای مبارز با تروریسم سخن گفت. موضوعی که با استقبال فراوان و تشکر “بنیامین نتانیاهو” نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی روبه رو شد.
مقابله با ایران، هدف اصلی آمریکا و برخی کشورهای عربی
الخلیج الجدید افزود: در مقاله‌ای که پیشتر تحت عنوان “صلح اما بدون وجود فلسطیندر فوریه 2017 منتشر شد، آمده است که “مایکل فلین” مشاور سابق امنیت ملی آمریکا و تیم وی از تاسیس سازمان جدیدی به نام “سازمان توافق خلیج (فارس) و دریای سرخ” خبر داده بود که قرار است منزله یک اتحاد نظامی جدید زیر نظر آمریکا عمل کند. مصر، عربستان، کویت، امارات، قطر، بحرین، پادشاهی عمان و اردن اعضای این سازمان هستند و اسرائیل به عنوان مراقب و ناظر بر آن عمل می‌کند. این سازمان سه هدف دارد، نابودی داعش، مقابله با ایران و رویارویی با اسلام تندرو.
الخلیج الجدید در پایان نوشت: خلاصه آنکه نزاع واقعی امروز، سردرگمی در خصوص یاوه گویی‌ها و دروغ پردازی‌های مغرضانه‌ای که آمریکا و “اسرائیل” سران عربی درباره معامله قرن به راه انداخته اند، نیست، بلکه نزاع اصلی این است که با همه توش و توان خود جلوی مقدمات عادی سازی روابط با اسرائیلی‌ها و ایجاد ائتلاف عربی- اسرائیلی را بگیریم.
معامله قرن» دقیقا تکرار همان سناریویی است که مقامات مصری درسازش موسوم به کمپ دیوید در سال 1978 (1357) به آن تن دادند
*
مقامات آمریکایی در سفرها و دیدارهایشان به منطقه برای مردم کشورهای عربی اینگونه وانمود می‌کنند که فلسطینی‌ها موضع سرسختانه‌ای اتخاذ می‌کنند و خواهان صلح نیستند و فرصت‌ها را یکی پس از دیگری از دست می‌دهند
مایکل فلین» مشاور سابق امنیت ملی آمریکا و تیم وی از تاسیس سازمان جدیدی به نام سازمان توافق خلیج (فارس) و دریای سرخ” خبر داده بود که قرار است منزله یک اتحاد نظامی جدید زیر نظر آمریکا عمل کند. مصر، عربستان، کویت، امارات، قطر، بحرین، پادشاهی عمان و اردن اعضای این سازمان هستند و اسرائیل به عنوان مراقب و ناظر بر آن عمل می‌کند.

 

 

منبع : جمهوری اسلامی ، 11/04/1397

 

لینک کوتاه:

کپی شد