چهارشنبه 30/آوریل/2025

برخی جزییات دیدارهای ملادینوف با رهبران حماس و مصر را تشریح کردند

پنج‌شنبه 2-آگوست-2018

تعدادی از مقامات آگاه فلسطینی، برخی جزییات دیدارهای صورت گرفته میان رهبران جنبش مقاومت اسلامی حماس و دیگر گروه های فلسطینی و مسئولان مصر و نیکولای ملادینوف نماینده ویژه سازمان ملل در روند صلح خاورمیانه و گفت و گوهای آنان در مورد اوضاع باریکه غزه را تشریح کردند.
به گزارش مرکز اطلاع رسانی فلسطین، این مقامات در گفت و گوی ویژه با پایگاه اینترنتی “عربی 21” تاکید کردند که نیکولای ملادینوف طی چند ماه گذشته بارها به نوار غزه سفر کرده است، این سفرها با هدف ممانعت از واکنش مقاومت به تجاوزات و جنایات رژیم صهیونیستی و جلوگیری از تشدید تنش و بروز یک جنگ تازه صورت گرفت. 
این منابع خاطرنشان ساختند که گروه های فلسطینی به ملادینوف ابلاغ کردند که به معادله “موشک جواب موشک” و عدم تغییر قواعد درگیری پایبند هستند.
این مقامات تصریح کردند که ملادینوف در جریان سفرهای اخیرش به غزه موضوعاتی از جمله بازگشت وضعیت گذرگاه های مرزی نوار غزه به دوره قبل از تاریخ 30 مارس (روز آغاز تظاهرات بازگشت و لغو محاصره نوار غزه)، ارائه پاره ای تسهیلات به مردم باریکه غزه از جمله بازگشت مسافت ماهیگیری به 9 مایلی، سوخت رسانی به نیروگاه برق باریکه غزه و بهبود وضعیت حقوق کارمندان غزه را مطرح کرد.
این مقامات اعلام کردند که پیشنهادهای پیشین ملادینوف در ازای اجرای توافقنامه آرام سازی اوضاع (2014)، متوقف کردن ارسال بالگردها و بالن های آتش زا به شهرک های یهودی، فاصله گرفتن از خط مرزی به میزان 200 الی 700 متر بود.
این اقدام در حالی صورت می گیرد که جنبش مقاومت اسلامی حماس بر درخواست هایش مبنی بر بازگشایی کامل و دایمی تمامی گذرگاه های مرزی،بازگشت مسافت ماهگیری به 12 مایلی، لغو محاصره های اعمال شده از سوی محمود عباس رئیس تشکیلات خودگردان فلسطین بر مردم نوار غزه با تضمین طرف های بین المللی، پرداخت حقوق کارمندان نوار غزه، جدا کردن پرونده نظامیان اسیر اسرائیلی در غزه از هرگونه موضوع امداد رسانی و بشردوستانه تاکید کرد. 
مقامات آگاه فلسطینی اعلام کردند که حماس و دیگر گروه های فلسطینی به ملادینوف تاکید کردند که لغو محاصره نوار غزه حق طبیعی و مسلم ملت فلسطین است. 
مقامات مذکور تصریح کردند که از جمله درخواست های مطرح شده در این دیدارها، ایجاد گذرگاه خواه از طریق قبرص یا مصر، بازسازی ویرانه های نوار غزه، ایجاد نیروگاه برق، ایجاد ایستگاه تصفیه آب آشامیدنی و ایجاد فرصت های شغلی بود.
این مقامات تاکید کردند که حماس پیشنهادهای ملادینوف را در حد مطلوب و انتظار و همسنگ رشادت ها و ایثارگری های ملت فلسطین نمی داند.
آنان همچنین اعلام کردند که محمود عباس و رامی حمد الله نخست وزیر دولت تشکیلات رام الله به شدت نگران هستند که تشکیلات خودگردان نادیده انگاشته شود و یک طرف سوم بین المللی برای تعامل با نوار غزه در حوزه های مختلف از جمله بازسازی ویرانه های این منطقه غزه و پرداخت حقوق کارمندان تعیین گردد.

 

لینک کوتاه:

کپی شد