جمعه 02/می/2025

واکنش حماس به تصمیم آمریکا مبنی بر تعطیلی دفتر ساف در واشنگتن

دوشنبه 10-سپتامبر-2018

حسام بدران رئیس دفتر مناسبات ملی جنبش مقاومت اسلامی حماس، تصمیم دولت آمریکا مبنی بر تعطیلی دفتر سازمان آزادی بخش فلسطین “ساف” در واشنگتن را نشانگرعقیم ماندن روند سازش خواند. 
به گزارش مرکز اطلاع رسانی فلسطین، بدران امروز دوشنبه طی اظهاراتی خواستار بازنگری فراگیر در مرحله گذشته و توافق بر سر ساز و کارهای مقابله با رژیم اشغالگر قدس شد. 
وی خاطرنشان ساخت که تصمیم دولت آمریکا مبنی بر بستن سازمان آزادی بخش فلسطین در واشنگتن نشانگر بن بست روند سازش و مذاکرات با اشغالگران صهیونیست است. 
وی خاطرنشان ساخت که اکنون زمان آن فرا رسیده است که فلسطینیان در مرحله گذشته بازنگری فراگیر به عمل آورند و در مورد ساز و کارهای رویارویی با اشغالگران صهیونیست و تمامی شیوه های مبارزاتی و مقاومتی به توافق برسند.
دولت آمریکا امروز دوشنبه قرار است تعطیلی دفتر سازمان آزادی بخش فلسطین در واشنگتن را اعلام کند.
روزنامه “وال استریت ژورنال”، جان بولتون مشاور امنیت ملی آمریکا امروز دوشنبه رسما تعطیلی دفتر سازمان آزادی بخش فلسطین را اعلام می کند.
به گفته روزنامه مذکور، بولتون در سخنان امروز خود بر ادامه حمایت و جانبداری آمریکا از رژیم صهیونیستی تاکید خواهد کرد. در پیش نویس متنی که آماده شده، آمده است که “آمریکا همواره در کنار دوست و همپیمان خود اسرائیل خواهد بود و مادامی که فلسطینیان مخالف بازگشت به میز مذاکرات مستقیم و نتیجه بخش با این رژیم باشند، دفتر (سازمان آزادی بخش) باز نخواهد بود.”
دولت آمریکا اخیرا دست به اقدامات زیادی علیه فلسطینیان زده است که آخرین مورد آن قطع کمک بیش از 20 میلیون دلاری به بیمارستان های قدس بود.
قبل از آن نیز آمریکا کمک مالی به آژانس امدادرسانی و کاریابی برای آوارگان فلسطینی “آنروا” را به طور کامل قطع کرد و هرگونه کمک به تشکیلات خودگردان را نیز متوقف کرد. این اقدامات چند ماه پس از شناسایی قدس به عنوان پایتخت رژیم صهیونیستی و انتقال سفارت آمریکا از تل آویو به این شهر صورت می گیرد.
وال استریت ژورنال تاکید کرد که آمریکا به مجازات فلسطینیان بسنده نخواهد کرد و قرار است جان بولتون در سخنان امروز خود دیوان کیفری بین المللی را نیز تهدید کند که اگر به خواسته های فلسطینیان رسیدگی کند و تحقیقاتی را علیه آمریکا و رژیم صهیونیستی آغاز کند، آن را نیز مجازات کند.
از جمله مجازات هایی که دولت آمریکا در رابطه با دیوان کیفری بین المللی درنظر گرفته است، ممانعت از ورود قضات و دادستان های آن به این کشور و مسدود کردن حساب های بانکی آنان و محاکمه این افراد در دادگاه های آمریکا است.

لینک کوتاه:

کپی شد