رئیس کمیته مردمی مقابله با محاصره نوار غزه اعلام کرد که این باریکه در سال 2018 متحمل 300 میلیون دلار خسارت مستقیم و غیرمستقیم در بخش اقتصاد شده است.
به گزارش مرکز اطلاع رسانی فلسطین، جمال خضری امروز یکشنبه در اظهاراتی مطبوعاتی تاکید کرد که کمیته متبوعش امسال را فاجعه بارترین سال برای غزه به سبب ادامه محاصره جائرانه رژیم صهیونیستی و آثار و پیامدهای منفی و ناگوار 3 جنگ ویرانگر می داند که همچنین صدها خانوار که هنوز خانه های ویران شده آنان در جنگ 51 روزه در تابستان 2014 بازسازی نشده است، از تبعات این ویرانگری رنج می برند.
خضری افزود که رژیم صهیونیستی همچنان جلوی ورود صدها قلم کالای اساسی از جمله مواد خام صنعتی به نوار غزه را می گیرد که این مسئله موجب متضرر شدن 90 درصد از کارخانه ها و تشدید مشکلات و گرفتاری های آن ها به سبب تاثیرات و پیامدهای محاصره شده است که به دلیل کاهش درآمد فلسطینیان و بیکاری نزدیک به 300 هزار کارگر و هزاران فارغ التصحیل دانشگاهی، نقدینگی را به طرز بی سابقه ای کاهش داده است و هم اکنون نرخ بیکاری در میان جوانان در غزه به حدود 65 درصد رسیده است.
وی اظهار داشت که صدها مرکز تجاری، کارخانه و کارگاه طی سال جاری به کلی تعطیل شده که این مسئله تاثیرات بی سابقه ای بر تضعیف اقتصاد غزه داشته است.
به گفته این مسئول فلسطینی، میانگین درآمد روزانه هر فرد در نوار غزه اکنون به کمتر از دو دلار رسیده است و 85 درصد از ساکنان این باریکه زیر خط فقر زندگی می کنند و از دسترسی به نیازهای اساسی خود محروم هستند.