پیرامون اولین علت مرگ و میر در میان نظامیان صهیونیستی چه می دانید؟ سلام نظامی به خودکشی در ارتش صهیونیستی 2
در این مقاله سعی گردیده تا به علل بروز پدیده همه گیر خودکشی در میان نظامیان صهیونیستی در سال های اخیر براساس گزارشات رسانه های اسرائیلی، اشاره شود.
دو هفته و چند روز پیش یک نظامی صهیونیستی-آمریکایی بنام ” میشائل لویت” در جنوب اراضی اشغالی و در یک پایگاه نظامی دست به خودکشی زد.موضوعی که اکنون باعث برانگخیته شدن احساسات در میان صهیونیست ها و در عین حال افزایش موج نگرانی میان مقامات ارتش رژیم صهیونیستی شده است.
نکته ای که این روزها توسط رسانه های اسرائیلی بسیار مورد تاکید قرار می گیرد، آن است که این خودکشی ها ناشی از تنهایی مفرط نظامیان صهیونیستی نشان داده شود.
رسانه های اسرائیلی از جمله یدیعوت آحرونوت، هاآرتص و i24 news و .. اینگونه عنوان می کنند که نظامیانی که از کشورهای اروپایی و آمریکایی و به طور کل از خارج از اراضی اشغالی به داخل آن می آیند به علت دوری از خانواده هایشان و تنها بودن در اسرائیل دچار ضعف روحی و روانی شده و در نهایت به دلیل عدم رسیدگی مناسب توسط مسئولان اسرائیلی دست به خودکشی ی زنند.
البته آنان به طور مشخص در گزارشات خود مسئولان ارتش را مقصر اصلی این ماجرا عنوان کرده و نسبت به فقدان اتخاذ رویکردهای مناسب در راستای افزایش روحیه نظامیان ارتش اسرائیل از فرماندهان و مسئولان ارتش رژیم صهیونیستی انتقاد می کنند.
مرکز رسیدگی به امور نظامیان ارتش رژیم اسرائیل تاکنون خدمات فراوانی را برای از میان برداشتن تمامی موانع مهاجران یهودی در اراضی اشغالی مانند بالاترین درآمدها، کمک هزینه های زندگی آسان و همچنین افزایش مدت مرخصی نظامیان در طول سالیان گذشته انجام داده است.
با وجود فراهم شدن تمامی امکانات رفاهی برای نظامیان صهیونیستی، هفته گذشته جسد میشائل لویتِ آمریکایی-صهیونیستی که تنها 20 سال داشت در یکی از پایگاه های نظامی واقع در جنوب اراضی اشغالی یافت شد تا او سومین نظامی خودکشی کرده رژیم اسرائیل در سال 2019 باشد.
براساس آمارهای موجود در رسانه های صهیونیستی، نظامیان اسرائیلیِ (تنها و بدون حمایت روحی خانواده هایشان) که گفته می شود 4 درصد از ساختار ارتش رژیم صهیونیستی را تشکیل می دهند، در میان خودکشی کنندگان ارتش رژیم صهیونیستی سهمی 30 درصدی دارند.
اکنون بیشترین ترس و وحشت مسئولان سیاسی و نظامی تل آویوهمه گیرشدن پدیده خودکشی میان ارتش اسرائیل است.
علاوه براین، در حال حاضر نهادهایی در اراضی اشغالی وجود دارد که وظیفه شان آماده سازی روحی مهاجران یهودی جهت ورود به اسرائیل است.
با توجه به گزارشات رسانه های اسرائیلی، آمارها در سال گذشته چیز دیگری را اثبات می کند؛در سال 2018، 9 نظامی صهیونیست خودکشی کردند. ازمیان 9 نظامی 8 نفر مرد و 1 نفر نیز زن بودند.آمارهای بخش نیروی انسانی ارتش اسرائیل حاکی از آن است که هیچ یک از افرادی که دست به خودکشی زده اند برای بخش های بهداشت و روان و مرکز روان شناسی اسرائیل از پیش شناخته شده نبودند و هیچگونه سابقه مشکوک اختلالات روانی،روحی و عاطفی نیز نداشته اند!
اشخاصی که به عمر خود پایان داده بودند، تماماً پس از رخ دادن برخی حوادث در طول جنگ با نوارغزه دست به خودکشی زدند.
از سویی دیگر پایگاه های تحقیقاتی-صهیونیستی، اکنون معتقدند که بیشتر خودکشی ها میان مهاجران یهودی تازه وارد به اراضی اشغالی و همچنین عدم وجود خانواده آن ها در کنارشان باعث شده تا نظامیان صهیونیستی دست به خودکشی بزنند با این حال هاآرتض باردیگر با ارائه گزارشی در سال 2018 گل به خودی می زند و می نویسد: 9 نفری که در این سال در ارتش اسرائیل خودکشی کرده اند، متولد اسرائیل بوده اندو در این کشور به همراه خانواده خود رشد پیدا کرده اند و تنها 1 نفر از میان خودکشی کنندگان مهاجر ( ویا به اصطلاح رسانه های صهیونیستی تنها) بوده است.
براساس اطلاعات آماری صهیونیستی، در فاصله سال های 1990 تا 2000 میلادی سالانه به طور متوسط 40 نیروی ارتش اسرائیل خودکشی کرده اند!
روزنامه هاآرتض (زبان مطبوعاتی رژیم صهیونیستی) نیز در سال 1391 اینگونه گزارش داد که هر ساله به طور متوسط 24 نظامی صهیونیستی دست به خودکشی می زنند.
امری که در مقایسه با سربازان وظیفه کشورهایی مانند جمهوری اسلامی ایران و یا کشورهای اروپای مانند ترکیه و روسیه فاجعه بار است.
پیشتر و در سال 1382 نیز روزنامه صهیونیستی معاریو ضمن انتشار مقاله ای عنوان کرد که خودکشی در اسرائیل به عنوان اولین علت مرگ و میر در ارتش اسرائیل محسوب می شود.
با وجود چنین گزارشاتی از سوی رسانه های سانسورشده رژیم صهیونیستی حدس زده می شود که آمارهای منتشر شده، آن چیزی نباشد که به نظر می رسد.چراکه یک وبلاگ نویس صهیونیستی با فاش کردن برخی اطلاعات آماری از میزان خودکشی ها در ارتش رژیم صهیونیستی اینگونه خبرسازشد که آمارها از آنچه که فکرش را هم می کنید بالاتر است.
این وبلاگ نویس اسرائیلی پس از این اقدام خود توسط ارتش رژیم اسرائیل بازداشت و توسط فرماندهان این رژیم مورد بازجویی قرار گرفت.
به تازگی نیز وزارت امور نظامیان ارتش رژیم اسرائیل گزارشی داد که نشان می دهد شمار نظامیانی که در ارتش این رژیم خودکشی کرده اند بالاتر از آمارهااست.
به طور کل می توان به دلایل مختلفی برای اثبات انگیزه های خودکشی میان نظامیان صهیونیست اشاره کرد اما اکنون نکاتی مانند شیوع نژادپرستی در میان نیروهای ارتش این رژیم و همچنین سوء رفتار و برخورد خشن بسیاری از افسران و مسئولان ارشد با افسران پایین رتبه و درخواست ماموریت های فراتر از حد و توان نظامی های اسرائیلی، بویژه تدارک رزمایش های طاقت فرسا برای آنان بدون توجه به انگیزه پایین آنان در مسیر جنگ با جوانان نوارغزه و همچنین آمادگی روحی پایین برای مقابله با عملیات های شهادت طلبانه فلسطینی که هر از گاهی نظامیان اسرائیلی را هدف قرار می دهند، بیشترین تاثیر منفی را بر کاهش توان ارتش رژیم صهیونیستی گذاشته است.
در همین رابطه “حسین رویوران” تحلیلگر مسائل منطقه در گفتگو با خبرنگار قدسنا گفت: جامعه ی صهیونیستی یک جامعه نظامی است به عبارتی افراد تا 3 سال (به اصطلاح) خدمت سربازی دارند، پس از اتمام دوره سربازی زنان تا 45 سالگی و مردان تا سن 50 سالگی دوره های احتیاط را در ارتش رژیم صهیونیستی (سالی یک بار) درپادگان های این رژیم سپری می کنند، این قضیه بدان معنااست که خدمت نظام وظیفه ادامه دار است و به گونه ای نیست که به سرعت (مانند ایران که نهایتاً دو سال است) تمام شدنی باشد و همیشه یک مهاجر صهیونیستی تا 50 سالگی گرفتار خدمات دهی نظامی به رژیم اسرائیل است. این موضوع در جامعه صهیونستی نوعی خستگی ایجاد کرده و به همین دلیل زمانی که افراد ذخیره را برای دوره احتیاط دعوت می کنند میزان خودکشی ها در طی آن ماه ها افزایش پیدا می کند.
وی در توضیح دومین علت خودکشی روزافزون نظامیان اسرائیلی به آموزه ها و تبلیغات های ارتش رژیم صهیونیستی برای جذب نظامیان یهودی اشاره کرد و گفت: رژیم صهیونیستی طی سالیان گذشته اینگونه تبلیغ کرده که ارتش اسرائیل هیچگاه شکست نمی خورد و به عبارتی شکست ناپذیر است اما در لبنان و غزه این ارتش متحمل شکست شد.به همین خاطر افرادی که به کذب بودن شایعات اسرائیلی ها در این رابطه پی می برند در نهایت به زندگی خود پایان می دهند.
رویوران سومین عامل ایجاد کننده انگیزه خودکشی میان صهیونیست ها را سوء رفتارها و فساد اخلاقی در ارتش رژیم صهیونیستی دانست و توضیح داد: تعرضات جنسی که طی سالیان گذشته در ارتش اسرائیل رقم خورده و جنجال هایی نیز در این رابطه برپا شده یک عامل برای شکست روحی افسران اسرائیلی بویژه زنان شده است، در محاکماتی که رژیم صهیونیستی در سال گذشته انجام داد، بیش از 300 افسر و فرمانده متهم شناخته شده و محاکمه شدند افشای چنین رسوایی در ارتش رژیم اسرائیل خود معیاری برای خودکشی نظامیان صهیونیستی شد. ارتشی که خود را تا قبل از این رسوایی با اخلاق ترین ارتش جهان توصیف می کرد، اکنون دچار بی اخلاق ترین ارتش جهان شده است.
این تحلیگر مسائل منطقه و اسرائیل در پایان اظهارات خود ناامنی را یکی دیگر از انگیزه های جوانان اسرائیلی برای پایان دادن به زندگی شان برشمرد و ادامه داد: ناامن بودن اراضی اشغالی و وجود این احساس برای نظامیان صهیونیستی که هر لحظه امکان دارد توسط تک تیراندازها و یا نیروهای مقاومت کشته شوند یکی دیگر از شاخصه های اصلی خودکشی آنان است.
از سوی دیگر “ماعون ابوعا” کارشناس امور صهیونیست در رابطه با افزایش شمار خودکشی ها میان اعضای ارتش رژیم اسرائیل می نویسد: افزایش شمار سربازانی که دست به خودکشی زده اند با تشدید درگیری ها با اسرائیل مرتبط است، وی تاکید داردکه خودکشی نظامیان اسرائیلی در طول مدت (به اصطلاح) خدمت سربازی اجباری رابطه ی مستقیمی با افزایش درگیری ها با غزه و و ترس از کشته شدن دارد.
برای نشان دادن صحت اظهارات این کارشناسان سیاسی می توان به این گزارش روزنامه هآارتض در سال 1393 اشاره کرد: 3 افسر اسرائیلی که در حمله به نوارغزه در ماه های جولای و آگوست حضور داشتند، اقدام به خودکشی کردند.
گفتنی است در همین سال (1393) در پی حملات ارتش رژیم صهیونیستی بیش از 2000 فلسطینی عمدتاً غیر نظامی قتل عام گردید.
فشار روحی ناشی از کشتار مردم بی گناه برای هیچ نظامی قابل توجیه نیست، اعضای ارتش رژیم اسرائیل هنگامی که نوارغزه و دیگر مناطق فلسطینی را بمباران می کنند بدون شک به این امر واقف هستند که علاوه بر نیروهای مقاومت بسیاری از جوانان و کودکان فلسطینی دچار آسیب های جدی شده و یا کشته می شوند و این موضوع می تواند به طور چشمگیری بر روحیه نظامیان ارتش رژیم اسرائیل به ویژه زنان تاثیر گذار باشد.
برای اثبات این موضوع نیز به اندازه کافی تجربه های کافی ناشی از جنگ های بدون نتیجه ای که توسط ارتش ایالات متحده آمریکا در افغانستان یا ویتنام به راه افتاد (و در افغانستان همچنان ادامه دارد) وجود دارد.
برای انجام هر کاری، داشتن هدف عالی، انگیزه بیشتری به کننده کار میدهد این در حالی است که نظامیان آمریکایی میدانند که حضور طولانی مدت آنان در افغانستان کمکی به بهبود وضعیت این کشور نمیکند و باعث کشته شدن بیشتر غیرنظامیان بیگناه افغان نیز میشود.
حال انجام کاری که خلاف اصول حقوق بشری است و هر ذهن سلیمی آن را تقبیح میکند چه انگیزهای برای ادامه جنگ به نظامیان خارجی در افغانستان خواهد داد؟
جنگ آمریکا در افغانستان به طولانیترین جنگ تاریخ این کشور تبدیل شده اما به باور مردم افغانستان دستاوردی جز ادامه کشتار غیرنظامیان نداشته است.
لانههای تروریسم همچنان باقیست و تروریستها نیز به فعالیتهای تخریبیشان ادامه میدهند، پس دستاورد نظامیان خارجی بویژه آمریکا با توجه به حضور 12 ساله در افغانستان، چه بوده است؟ هنگامی که یک نظامی آمریکایی و یا صهیونیست به این واقعیت می اندیشد که حضور آنان در سرزمین غصبی و اشغال نمودن آن بدون هیچگونه دستاورد خاصی (جز کشته شدن هم نوعانشان و مقاومت روز افزون مردم فلسطین در برابر دشمن اشغالگر صهیونیستی و همچنین عدم موفقیت واشنگتن در (به اصطلاح) جنگ با تروریسم) نتیجه ای مثبت دیگری برای آنان نداشته است، قطع امید کرده و دست به خودکشی می زند.
“زمان رجبی” روانشناس افغان و فارغالتحصیل از یکی دانشگاههای آمریکا معتقد است که ترس از هر لحظه کشته شدن و انفجارها، تاثیر بسیار بدی بر روان نظامیان خارجی در افغانستان گذاشته و باعث بروز مشکلات روانی در این نظامیان شده است.
چند سال قبل نیز وزارت امور سربازان بازنشسته آمریکا در رابطه با این موضوع اعلام کرد که 30 درصد از سربازان بازنشسته جنگ ویتنام، 10 درصد نیروهای جنگ خلیج فارس و بیش از 20 درصد نیروهای آمریکایی در افغانستان و عراق از اختلالات روانی رنج برده و بسیاری از آنان دست به خودکشی می زنند.
منبع : قدس ، 28/05/1398