چهارشنبه 30/آوریل/2025

مسئول اسرائیلی: عملیات نظامی گسترده علیه غزه ضروری است

شنبه 31-آگوست-2019

یک مسئول اسرائیلی تاکید کرد که رژیم صهیونیستی باید در راستای نابودی حماس تلاش کند، زیرا این تنها راه چاره برای پایان درگیری ها با غزه است.

به گزارش مرکز اطلاع رسانی فلسطین، “میخال بار زوهار” در مقاله ای در روزنامه “اسرائیل الیوم” عنوان کرد که رژیم صهیونیستی با تکیه بر تجربه کشورها و امپراتوری های گذشته، باید برای پایان دادن به درگیری ها با غزه اقدام به نابودی حماس کند، زیرا پایه و اساس تاسیس این جنبش، عقاید دینی به منظور جنگ با “اسرائیل” تا زمان نابودی آن است.

بار زوهار تصریح کرد که حماس و رهبران آن می دانند که این هدف در یک روز یا سال محقق نخواهد شد، به همین خاطر این جنبش هر از گاهی توافقنامه های آتش بسی کوتاه مدت را با رژیم صهیونیستی به امضا می رساند و به موجب آن صهیونیست ها برای ماه ها یا چندین سال از آرامشی نسبی برخوردار خواهند شد اما هدف نهایی حماس همچنان ثابت مانده و تغییری نمی کند، بلکه این جنبش بیش از پیش بر تحقق آن اصرار می ورزد و هر چند وقت یکبار رژیم صهیونیستی را عملا مورد حمله قرار می دهد.

این عضو سابق کنست رژیم صهیونیستی و نویسنده زندگینامه دیوید بن گوریون اولین نخست وزیر این رژیم تاکید کرد که حماس دو گزینه احتمالی را پیش روی خود دارد: نخست اینکه از مبارزه علیه رژیم صهیونیستی از طریق مقاومت مسلحانه دست بکشد، همانگونه که جنبش فتح نیز همین کار را کرد و به دنبال سازش و یا حتی توافق صلح با “اسرائیل” باشد که در اینصورت این جنبش اهداف و اصولی را که به خاطر آن تاسیس شده بود، به کلی زیر پا خواهد گذاشت.

“میخال بار زوهار” افزود که دومین احتمال ادامه جنگ و نبردی سخت با رژیم صهیونیستی و ازسرگیری حملات خود علیه این رژیم به رغم تفاهمات صورت گرفته برای آرام سازی اوضاع است که این احتمال نه برای طرف صهیونیستی و نه برای غزه خوشی و آسایش را در پی نخواهد داشت.

بار زوهار تصریح کرد که رژیم صهیونیستی، تحلیلگران سیاسی و بسیاری از فرماندهان ارتش مخالف عملیات نظامی گسترده علیه غزه هستند، زیرا معتقدند که چنین جنگی کشته های زیادی روی دست این رژیم خواهد گذاشت و این درست است اما ورود به جنگی سخت و شدید علیه غزه یک ضرورت است و قطعا رژیم صهیونیستی در این جنگ بهای سنگینی خواهد پرداخت و این را هم باید دانست که اگر اوضاع با غزه به همین شیوه باقی بماند، آن وقت این رژیم بارها مجددا مجبور به پرداخت هزینه های سنگین خواهد شد.

این تحلیلگر اسرائیلی عنوان کرد که تنش حاکم بر مرزهای باریکه غزه و شلیک موشک و راکت به سمت اراضی اشغالی و پاسخ های دو طرف به حملات یکدیگر و امثال جنگ های سال 2008، 2012 و 2014 سال ها به همین منوال ادامه خواهد داشت و این موجب خواهد شد تا رژیم صهیونیستی تلفات بیشتری بدهد و بازدارندگی این رژیم به کلی از بین خواهد رفت.

میخال بار زوهار تصریح کرد که دولتی همچون رژیم صهیونیستی نمی تواند هر از گاهی شهروندان خود را روانه پناهگاه ها کند و پشت سامانه گنبد آهنین و دیگر سامانه های دفاعی قایم شود، زیرا حماس تغییری در سیاست های خود ایجاد نکرده و همچنان به گزینه مبارزه مسلحانه پایبند است و هیچ نشانه ای دال بر اینکه قصد تغییر این سیاست ها و مواضع خود را داشته باشد، دیده نمی شود و همین مستلزم آغاز عملیات نظامی گسترده ای به منظور نابودی این جنبش است.

وی اشاره کرد که این به معنی اشغال مجدد نوار غزه نیست، بلکه ما باید عملیات های نظامی خود علیه حماس در غزه را با کشورهای عرب میانه رو هماهنگ کنیم، زیرا این کشورها دلایل خود را برای نابودی حماس دارند و پس از نابودی این جنبش، باید تشکیلاتی خودگردان در غزه حاکم شود و همزمان مصر و دیگر کشورهای عربی نیز بر اوضاع این باریکه نظارت داشته باشند و البته رژیم صهیونیستی پس از نابودی حماس نباید هیچ مداخله ای در ادامه امور غزه داشته باشد.

بار زورهار در پایان تاکید کرد که در سایه سیاست های کنونی رژیم صهیونیستی، ما مجبور خواهیم بود هر از گاهی عملیات هایی نظامی را علیه غزه صورت دهیم و صهیونیست های ساکن مناطق مجاور باریکه غزه با وجود ادامه حفر تونل ها در غزه، ارسال پهبادها و بالون های آتش زا و غیره به اعتراضات و تظاهرات های خود ادامه خواهند داد و ما همچنان به یاوه گویی های خود در مورد غزه ادامه می دهیم اما باید صادقانه این حقیقت را اعلام کنیم که مادامی که حماس اینگونه باقی بماند، چاره ای جز عملیات نظامی برای نابودی آن وجود ندارد.

ناگفته نماند که تحلیلگران و مقامات اسرائیلی در حالی از لزوم نابودی حماس سخن می گویند که در 3 جنگی که طی سال های اخیر علیه غزه صورت داده اند، هر بار شکست خورده و نتوانسته اند به اهداف خود دست یابند. ارتش رژیم صهیونیستی که خود را قدرت برتر خاورمیانه می داند حتی جرأت حمله زمینی به غزه را هم نداشت و به اذعان بسیاری از فرماندهان و مقامات سابق اسرائیلی، این رژیم هر بار و در هر جنگی شکستی مفتضحانه تر را متحمل شد و هرگز نتوانست به اهداف خود دست یابد و پس از هر شکست شمار زیادی از مقامات و فرماندهان نظامی این رژیم یا استعفا دادند و یا برکنار شدند.

“یائیر گولان” معاون سابق ستاد مشترک ارتش رژیم صهیونیستی دو روز پیش اذعان کرد که این رژیم در جنگ 51 روزه علیه غزه در تابستان سال 2014 شکست خورد و وضعیت کنونی کاملا این را ثابت می‌کند.

گولان افزود که اوضاع کنونی کاملا تحت کنترل حماس است و این جنبش اوضاع را مدیریت می‌کند نه ارتش رژیم صهیونیستی.

لینک کوتاه:

کپی شد