تشکیلات خودگردان فلسطین خواستار برگزاری نشست اضطراری وزرای خارجه اتحادیه عرب به منظور بحث و بررسی اقدامات کشورهای عربی در قبال تصمیم رژیم صهیونیستی برای الحاق بخشهایی از کرانه باختری به اراضی تحت سیطره خود شد.
به گزارش مرکز اطلاع رسانی فلسطین، نماینده دائم تشکیلات خودگردان در اتحادیه عرب در بیانیهای تاکید کرد که بنا بر توصیههای ریاست تشکیلات خودگردان، خواستار برگزاری نشستی اضطراری جهت بررسی توافق اسرائیلیها بر الحاق کرانه باختری و اظهارات مایک پمپئو وزیر خارجه آمریکا در این باره شدیم.
دیاب اللوح عنوان کرد که طرح رژیم صهیونیستی برای الحاق کرانه باختری با قطعنامههای بینالمللی در تضاد است.
اللوح اشاره کرد که در نشست وزرای خارجه اتحادیه عرب در مورد تاسیس یک شبکه امن مالی عربی گفتگو خواهد شد تا دولت فلسطین بتواند با ویروس کرونا، پیامدهای ناشی از آن و اقدامات تجاوزکارانه رژیم صهیونیستی مقابله کند.
وی تصریح کرد که رژیم صهیونیستی می کوشد تا از سرگرم بودن کشورهای جهان به ویروس کرونا برای پیشبرد طرح های خود جهت مصادره اراضی فلسطینی و توسعه شهرک سازی که هرگونه چشم انداز صلح در منطقه را نابود خواهد کرد، بهره برداری کند.
گفتنی است که بنی گانتز رهبر ائتلاف آّبی سفید و بنیامین نتانیاهو رهبر حزب لیکود سرانجام پس از هفته ها مذاکره بر سر تشکیل دولت وحدت اضطراری به توافق رسیدند.
بر این اساس قرار است سمت نخست وزیری بین گانتز و نتانیاهو جابجا شود، بدین گونه که 18 ماه ابتدایی نتانیاهو و 18 ماه دوم هم گانتز نخست وزیر خواهد بود.
در این توافق، بر ارائه پیش نویس طرح الحاق منطقه غور اردن و شهرک های صهیونیستی کرانه باختری به رژیم صهیونیستی به دولت و کنست در اوایل ماه جولای آینده تاکید شده است.
طبق برآوردهای نهادهای فلسطینی، عملیات الحاق کرانه باختری به موجب طرح به اصطلاح صلح آمریکا موسوم به معامله قرن بیش از 30 درصد از مساحت کرانه باختری را شامل خواهد شد.