شنبه 26/اکتبر/2024

هنیه خواستار اتخاذ یک استراتژی جامع برای مقابله با طرحهای صهیونیستی شد

جمعه 21-آگوست-2020

رئیس دفتر سیاسی جنبش مقاومت اسلامی فلسطین حماس خواستار اتخاذ یک طرح و استراتژی جامع جهت مقابله با طرح های دشمن صهیونیستی و خطرات پیش روی مساله فلسطین شد.

به گزارش مرکز اطلاع رسانی فلسطین، اسماعیل هنیه امروز جمعه در جریان مشارکت در همایشی سیاسی که انجمن بین المللی قدس به مناسبت 51امین سالروز آتش زدن مسجد الاقصی برگزار کرده بود، تصریح کرد که باید یک استراتژی سه گانه جهت مقابله با طرح های شوم دشمن صهیونیستی اتخاذ کرد.

هنیه افزود که بعد اول این استراتژی تحقق وحدت ملی، سر و سامان دادن به اوضاع داخلی فلسطین و توافق بر سر مرجعیت رهبری در چارچوب سازمان آزادی بخش و بازسازی ساختاری رهبری آن بر اساس مشارکت تمامی طرف ها است.

وی تاکید کرد که ما باید بر سر یک استراتژی مبارزاتی کامل و جامع با بهره گیری از ابزارها و راهکارهای ممکن و مناسب جهت تحقق اهداف و خواسته های ملت فلسطین به توافق برسیم.

این رهبر حماس خاطر نشان کرد که بعد دوم استراتژی مذکور متضمن مقاومت مردمی، قانونی، انسانی، سیاسی و حقوقی جامع است که در راس آن مقاومت مسلحانه قرار دارد، زیرا دشمن صهیونیستی با تکیه بر منطق قدرت، ویرانگری و تروریسم تاسیس شده و ملت فلسطین نیز باید قدرت خود را افزون کرده و مقاومت را به عنوان یک گزینه راهبردی جهت بیرون راندن اشغالگران در پیش گیرد.

اسماعیل هنیه در رابطه با بعد سوم این استراتژی هم گفت که ما باید بیش از هر وقت دیگری به بهبود و تقویت روابط خود با کشورهای اسلامی و عربی و ایجاد محوری قدرتمند در منطقه به منظور حمایت از ملت فلسطین و پایداری و مقاومت آن در قدس اهتمام ورزیم، زیرا مساله قدس و فلسطین یک مساله با بعد عربی، اسلامی و انسانی است.

هنیه ضمن تمجید از تمامی ملت های اسلامی و عربی که مخالفت قاطع خود را با هرگونه عادی سازی روابط با دشمن صهیونیستی اعلام کردند، از ساکنان قدس هم بخاطر حضور همیشگی در مسجد الاقصی و دفاع از آن در برابر تجاوزات اشغالگران صهیونیست تقدیر کرد.

اسماعیل هنیه خاطر نشان کرد که توافق عادی سازی روابط بین امارات و رژیم صهیونیستی حامل نشانه ها و پیام هایی منفی و دردناک برای ملت فلسطین، سراسر امت اسلامی و عربی و تمامی آزادگان جهان است.

وی تصریح کرد که این توافق بسیار دردناک است و خطرات آن چندان کمتر از آتش زدن مسجد مبارک الاقصی نیست.

سالروز آتش زدن مسجد الاقصی

رئیس دفتر سیاسی حماس در ادامه سخنان خود به آتش زدن مسجد مبارک الاقصی به دست صهیونیست های جنایتکار در 51 سال پیش اشاره و تاکید کرد که این جنایت حامل 3 پیام مهم است: نخست اینکه قدس و مسجد الاقصی مساله محوری و مرکزی در نبرد با دشمن صهیونیستی هستند، زیرا این دو مکان جایگاه دینی، سیاسی، تاریخی، تمدنی و انسانی ویژه ای دارند.

اسماعیل هنیه تصریح کرد که هدف از طرح های کنونی دشمن صهیونیستی یهودی سازی قدس، تغییر آثار و نشانه های آن، تقسیم مسجد مبارک الاقصی میان مسلمانان و یهودیان، برگزاری مراسم های تلمودی در داخل این مسجد و محروم کردن مسلمانان از انجام عبادات و اعتکاف در داخل آن است.

هنیه اظهار داشت که ملت و مقاومت فلسطین همواره در تلاش برای آزادسازی مسجد الاقصی و دیگر مقدسات اسلامی و مسیحی فلسطین و اخراج اشغالگران از این سرزمین بوده و خواهد بود.

وی اشاره کرد که دومین پیام آتش زدن مسجد الاقصی این است که رژیم صهیونیستی بر پایه قتل، ویرانگری و خرابکاری بنا نهاده شده است که جنایت آتش زدن مسجد الاقصی نیز که با هدف تغییر آثار و نشانه های جاودان آن انجام گرفت، این را به روشنی ثابت می کند.

هنیه عنوان کرد که آتش سوزی مسجد الاقصی از خوی وحشیانه و تجاوزکارانه رژیم اشغالگر صهیونیستی که هیچ ارزش و احترامی برای ادیان و مقدسات مختلف قائل نیست و سرزمین، ناموس و مقدسات را مورد تعرض قرار می دهد، پرده برداشت.

وی تاکید کرد که سومین مساله در مورد آتش زدن مسجد الاقصی این است که این جنایت نشان داد که جامعه صهیونیستی متشکل از مجموعه ای از گروهک های جنایتکار است که از غرب و شرق آمده اند تا در سرزمین فلسطین سکونت یابند و حقوق ملت فلسطین را پایمال کنند، زیرا مسبب اصلی این جنایت یک یهودی با اصالت استرالیایی بود.

لازم به ذکر است که “مایکل دینس روهن” یهودی جنایتکار استرالیایی‌الاصل روز 21 آگوست سال 1969 مسجد الاقصی را تحت حمایت نظامیان اسرائیلی به آتش کشید. جنایتی که مقابل دیدگان جهانیان انجام شد و خسارت های زیادی را به این مسجد وارد کرد.

رژیم صهیونیستی عامل این آتش‌سوزی را که به نام گردشگر وارد فلسطین اشغالی شده بود بازداشت کرد اما در نهایت مدعی شد او مشکل روانی دارد و پس از مدتی بستری در تیمارستانی در نزدیکی عکا، او را به کشورش بازگرداند.

این جنایت واکنش‌های گسترده ای را به ویژه در کشورهای اسلامی در پی داشت و تظاهرات‌هایی در محکومیت آن برگزار شد.

 

 

لینک کوتاه:

کپی شد