چهارشنبه 30/آوریل/2025

هنیه: در نشست آینده رهبران گروه‌های فلسطینی شرکت می‌کنیم

پنج‌شنبه 27-آگوست-2020

رئیس دفتر سیاسی جنبش مقاومت اسلامی حماس اعلام کرد که جنبش متبوعش در نشست آینده رهبران گروه‌های فلسطینی شرکت خواهد کرد. وی گفت که در این نشست بازسازی ساختار سازمان آزادی‌بخش هم بررسی خواهد شد.

به گزارش مرکز اطلاع رسانی فلسطین، اسماعیل هنیه در جمع خبرنگاران در ترکیه افزود که دیدارش با رجب طیب اردوغان رئیس جمهور ترکیه در چارچوب روابط تاریخی و تابت ترکیه با گروه‌های فلسطینی انجام گرفته است.

هنیه تصریح کرد که اردوغان همواره حماس و فتح را تشویق به تحقق آشتی ملی کرده است.

وی در بخش دیگری از سخنانش توافق عادی‌سازی روابط امارات با رژیم صهیونیستی را خنجری از پشت به ملت فلسطین خواند و تاکید کرد که فلسطینیان در داخل و خارج قاطعانه با این توافق مخالفند.

هنیه هشدار داد که این توافق ممکن است پلی برای عادی‌سازی روابط دیگر کشورها با رژیم صهیونیستی باشد.

وی عنوان کرد که این توافق در سایه شکل گیری یک ائتلاف منطقه ای به رهبری رژیم صهیونیستی حاصل شده است.

رئیس دفتر سیاسی جنبش حماس بار دیگر بر مخالفت قاطع جنبش متبوعش با طرح آمریکایی معامله قرن که هدف از آن نابودی مساله فلسطین است، تاکید کرد و گفت ما تصمیم گرفتیم این طرح را خنثی کنیم زیرا ملت فلسطین هرگز از حقوق خود کوتاه نخواهد آمد.

اسماعیل هنیه همسویی برخی کشورهای عربی با معامله قرن با هدف خارج کردن مساله فلسطین از معادلات موجود را بسیار دردآور خواند.

هنیه افزود که این طرح شیوه تعامل دولت آمریکا با مساله فلسطین و منازع اسرائیلی فلسطینی را مشخص می کند و هرکس آن را بررسی کند، می بیند که تمامی مفاد و بندهای آن بر نابودی مساله فلسطین تاکید دارد.

وی تصریح کرد که 3 مساله مهم در این طرح وجود دارد، از جمله اینکه قدس پایتخت یکپارچه رژیم صهیونیستی خوانده شده و به کلی از معادلات سیاسی و حتی مذاکرات سازش کنار گذاشته شده است.

دومین مساله هم حذف حق بازگشت آوارگان فلسطینی است. این طرح تاکید می کند که مساله آوارگان فلسطینی در مذاکرات بین طرفین فلسطینی و اسرائیلی مطرح نیست.

سومین مساله نیز موضوع سرزمین است که از یک طرف به شهرک سازی رژیم صهیونیستی در کرانه باختری مشروعیت بخشیده شده است و هم اکنون جمعیت شهرک نشینان یهودی به 750 هزار نفر رسیده که نیمی از آن ها در قدس ساکن هستند که این منطقه 12 درصد از مساحت کل کرانه باختری را تشکیل می دهد.

اسماعیل هنیه افزود که طرح الحاق کرانه باختری طرحی آمریکایی است که می خواهند از طریق آن 30 تا 40 درصد اراضی فلسطینی از جمله منطقه اغوار را به رژیم صهیونیستی ملحق کنند و هدف نهایی از آن نابودی مساله فلسطین است.

هنیه خاطر نشان کرد که ما تصمیم به مقابله با این طرح با تمامی ابزارها و راهکارهای ممکن گرفتیم، زیرا ملت فلسطین تحت هیچ شرایطی از حقوق خود کوتاه نمی آید.

وی اظهار داشت که فلسطینیان در چندین عرصه با این طرح مقابله خواهند کرد: نخست در عرصه ملی که در این راستا حماس تماس های زیادی با تشکیلات خودگردان و جنبش فتح به منظور پایان دادن به اختلافات داخلی برقرار کرده است. دوم در عرصه منطقه ای از طریق تقویت روابط با کشورهای اسلامی و عربی، سوم از طریق مقاومت جامع و فراگیر و در راس آن مقاومت نظامی و چهارم از طریق امت و جامعه بین الملل.

هنیه تصریح کرد که جامعه جهانی به ویژه در امریکا، اروپا و آمریکای لاتین دیگر روایت طرف صهیونیستی را قبول ندارند و از حقوق ملت فلسطین حمایت می کنند و هرگونه نژادپرستی و تبعیض نژادی را محکوم می کنند.

لینک کوتاه:

کپی شد