چهارشنبه 30/آوریل/2025

آیا پیروزی بایدن در انتخابات آمریکا به ضرر رژیم صهیونیستی است؟

چهارشنبه 7-اکتبر-2020

 حزب دموکرات آمریکا که جوزف بایدن نمایندگای آنها را در انتخابات نوامبر برعهده دارد به رغم تمام خدماتی که تاکنون به صهیونیست داده امروز از جانب برخی آمریکایی های صهیونیست متضاد با منافع رژیم صهیونیستی توصیف می شود.
دیوید فریدمن، سفیر ایالات متحدهآمریکا نزد رژیم صهیونیستی طی اظهاراتی اعلام کرده است که انتخاب بایدن بهعنوان رئیس جمهور آمریکا، به نقع رژیم صهیونیستی نخواهد بود. جدا از اینکهچرا فریدمن این جنگ روانی را در رسانه ها آغاز کرده است و آیا ارتباطی بهعقب افتادن ترامپ در نظرسنجی‌ها دارد یا نه، گفته‌های فریدمن در حالی مطرحمی‌شود که خدمات دموکرات‌ها به رژیم صهیونیستی اگر بیشتر از خدماتجمهوری‌خواهان نبوده باشد، کمتر نیست. لذا در راستای اثبات تناقض گوییفریدمن، در این نوشته نگاهی به خدمات دموکرات‌ها به رژیم صهیونیستی خواهیمداشت.

جدیدترین خبرها و تحلیل‌های ایران و جهان را در کانال تلگرامی تسنیم بخوانید. (کلیک کنید)

آنچهدر پی خواهد آمد شامل خدماتی است که بطور خاص حزب دموکرات‌ آمریکا دررقابت با رقبای جمهوریخواه خود برای خوشایند صهیونیست‌ها ارایه کرده است.در این گزارش خدمات عمومی که در تمامی دوره ها از سوی آمریکا به نفعاسرائیل بوده را شامل نمی‌شود. مثلا کمک اقتصادی سالانه و کمک‌های تسلیحاتیبه صهیونیست‌ها و هم پیمانی استراتژیک بدون توقف در تمامی این سال هایادامه داشته است که به آنها اشاره‌ای نخواهد شد.

رژیم صهیونیستی (اسرائیل)  حزب دموکرات ایالات متحده آمریکا

شرح عکس: هری ترومن، رئیس جمهور اسبق آمریکا

به رسمیت شناختن رژیم صهیونیستی

سال1948 میلادی هنگامی که صهیونیست‌ها با کمک بریتانیا تأسیس رژیم جعلیاسرائیل را اعلام کردند، رئیس جمهور وقت آمریکا، یک دموکرات بود. هری ترومنکه از سال 1945 قدرت را در دست گرفته بود نیمه شب 14 می 1948 هنگامی کهتنها 20 دقیقه از اعلام تأسیس رژیم مجعول صهیونیستی گذشته بود، این رژیم رابه رسمیت شناخت و پس از اتحاد جماهیر شوروی دومین کشوری بود که طی کمتر ازیک ساعت به رژیم کودک کش صهیونیستی رسمیت بخشید.

رژیم صهیونیستی (اسرائیل)  حزب دموکرات ایالات متحده آمریکا

شرح عکس: جلسه سازمان ملل برای عضویت رژیم صهیونیستی

عضویت در سازمان ملل

صهیونیست‌هاپس از اعلام تأسیس رژیم صهیونیستی در سال 1948 به دنبال عضویت در سازمانملل بودند. عضویت این رژیم در سازمان ملل در 11 می 1949 با کمک هری ترومن،رئیس جمهور دموکرات ایالات متحده انجام شد. شورای امنیت در قطعنامه 69 خود،عضویت این رژیم را به صورت مشروط پذیرفت. اما هنگامی که این قطعنامه برایتصویب در مجمع عمومی به صحن علنی رفت 3 مرتبه مورد قبول اعضای مجمع عمومیقرار نگرفت. این ترومن بود که برای آنکه عضویت رژیم صهیونیستی در سازمانملل با موفقیت انجام شود، اقدام به اعمال فشار بر برخی کشورهای ضعیفآفریقایی و کوچک کرد تا رأی منفی کشورهای اسلامی را برای عضویت رژیمصهیونیستی در سازمان ملل خنثی کند.

4 وتو به نفع رژیم صهیونیستی

جدایاز رؤسای جمهوریخواه، رؤسای جمهور دموکرات ایالات متحده تاکنون 4 مرتبه ازوتو در سازمان ملل به نفع صهیونیست‌ها استفاده کرده اند. جیمی کارتر درسال 1980، بیل کلینتون 2 مرتبه در سال های 1995 و 1997 و باراک اوباما درسال 2014 از این حق ضد انسانی علیه فلسطینی‌ها و به نفع رژیم منحوسصهیونیستی استفاده کرده اند.

رژیم صهیونیستی (اسرائیل)  حزب دموکرات ایالات متحده آمریکا

شرح عکس: توافقنامه کمپ دیوید 1979 بین مصر و رژیم صهیونیستی در دوره جیمی کارتر

اولین عادی سازی روابط

اولینعادی سازی روابط بین رژیم صهیونیستی و مصر در سال 1979 در دوره ریاستجمهوری جیمی کارتر دموکرات انجام شد و صهیونیست ها برقراری روابط باکشورهای عربی را در دوره کارتر برای اولین بار به دست آوردند.

اینروند در دوره دو رئیس جمهور جمهوری خواه یعنی رونالد ریگان و بوش پدرادامه نیافت و دومین عادی سازی روابط بین رژیم صهیونیستی با اردن در سال1994 در دوره ریاست جمهوری بیل کلینتون دموکرات رقم خورد.

رژیم صهیونیستی (اسرائیل)  حزب دموکرات ایالات متحده آمریکا

شرح عکس: توافقنامه وادی عربة 1994 بین اردن و رژیم صهیونیستی در دوره بیل کلینتون

روند سازش

اگرچهاین بوش پدر جمهوری خواه بود که طرح سازش موسوم به «روند صلح خاورمیانه»را دردوره دوم ریاست جمهوری اش ارائه کرد اما توافقی که براساس آن طرحاجرایی شد و تحت عنوان توافقنامه اسلو شناخته می شود در دوره ریاست جمهوریبیل کلینتون دموکرات انجام پذیرفت.

رژیم صهیونیستی (اسرائیل)  حزب دموکرات ایالات متحده آمریکا

شرح عکس: توافقنامه اسلو 1993 بین سازمان آزادی بخش فلسطین و رژیم صهیونیستی در دوره بیل کلینتون

دردوره کلینتون این روند ادامه یافت و 5 دور مذاکرات سازش بین سال های 1994تا 2000 در دوره کلینتون انجام شد. هرچند مذاکرات سازش به دلیل سیاست خاصصهیونیست‌ها که با هدف مذاکره برای خرید وقت انجام می شد به نتیجه نرسیداما بیشترین مسیر روند سازش در دوره کلینتون انجام شد.

علاوهبر اینکه پس از کلینتون، در دوره بوش پسر این روند عقیم ماند و در دورهباراک اوبامای دموکرات بود که به صورت جدی پیگیری و دنبال شد.

منبع : تسنیم ، 14/07/1399

لینک کوتاه:

کپی شد