چهارشنبه 30/آوریل/2025

مشعل: حماس کاملا از تحقق گزینه آشتی ملی حمایت می‌کند

شنبه 7-نوامبر-2020

رئیس پیشین دفتر سیاسی جنبش مقاومت اسلامی حماس بر حمایت همه جانبه و قاطع جنبش متبوعش از تحقق آشتی و وحدت ملی تاکید کرد.
به گزارش مرکز اطلاع رسانی فلسطین، خالد مشعل شامگاه امروز شنبه در گفتگو با مرکز مطالعات سیاسی و تحقیقات راهبردی “مسارات” تاکید کرد که گزینه انحلال تشکیلات خودگردان تنها باید با توافق تمامی گروه‌ها و جریان‌های فلسطینی انجام گیرد.
مشعل ضمن بیان اینکه تغییر وظایف و مسئولیت‌های تشکیلات خودگردان بسیار سخت و دشوار است، عنوان کرد که بجز این، گزینه دیگری نداریم. وی خواستار بازتعریف تشکیلات خودگردان و تغییر ساختار و وظایف آن شد.
وی تصریح کرد که جنبش فتح باید راه را برای شراکت حقیقی تمامی گروه‌های فلسطینی هموار کند و به آن اطمینان داده شود که حماس یا هیچ جنبش و جریان دیگری جایگزین آن نخواهد بود.
خالد مشعل این 3 گزینه را برای تحقق آشتی ملی کارآمدتر از دیگر گزینه‌ها دانست: اقدامات و فعالیت‌های میدانی طبق برنامه مبارزاتی مشترک، شراکت در تمامی نهادهای ملی و تصمیمات سیاسی و تسریع در انجام اقداماتی برای بازگرداندن اعتماد و اعتباربخشی دوباره به آزادی‌ها در کرانه باختری و نوار غزه.
مشعل بیان کرد: محمود عباس زمانی که اقدامات نتانیاهو و ترامپ را دید، یک قدم رو به عقب برداشت و به سمت آشتی ملی با حماس آمد و ما از او تشکر می‌کنیم اما این اقدامات باید ادامه‌دار باشد.
خالد مشعل تصریح کرد که حماس قاطعانه از گزینه آشتی ملی حمایت می کند و غزه به هیچ وجه منفصل و جدای از کرانه باختری عمل نخواهد کرد.
وی افزود که مهمترین راه به سمت آشتی ملی و پایان دادن به دودستگی و اختلافات داخلی، مقاومت مردمی و رویارویی با دشمن صهیونیستی است.
این رهبر حماس تاکید کرد که مبارزه وظیفه عموم ملت فلسطین در داخل و خارج است و حماس مقاومت مردمی را با جدیت در دستور کار قرار داده است.
خالد مشعل بیان کرد که حماس قید قدرت و حاکمیت در غزه را زد و برادر یحیی سنوار رئیس دفتر سیاسی این جنبش در نوار غزه گام های زیادی در مسیر تحقق آشتی ملی برداشته است.
وی به پیروزی جو بایدن در انتخابات ریاست جمهوری آمریکا اشاره و تاکید کرد که با رفتن دولت ترامپ، شر و توطئه های از ملت فلسطین دور شد.
مشعل ابراز امیدواری کرد که ابومازن و تشکیلات خودگردان کاملا آگاه و هوشیار باشند و برای موافقت با بازگشت به میز مذاکرات سازش با دشمن صهیونیستی پس از پیروزی بایدن عجله به خرج ندهند.
وی گفت که تعامل غرب و آمریکا با حماس از زاویه اسلام سیاسی نیست، بلکه آن ها به دو دلیل با حماس مشکل دارند: مقاومت و مبارزات آن علیه “اسرائیل” و موضع سیاسی این جنبش در قبال این رژیم.

لینک کوتاه:

کپی شد