شنبه 03/می/2025

مهم‌ترین تهدیدات امنیتی فراروی رژیم صهیونیستی از زبان تحلیلگر اسرائیلی

شنبه 2-ژانویه-2021

تحلیلگر نظامی اسرائیلی تاکید کرد که آغاز سال تازه میلادی، فرصتی مناسب برای بررسی تهدیدات امنیتی و نظامی فراروی رژیم صهیونیستی در مرحله آتی چه در صورت امضای توافق هسته‌ای جدید با ایران یا افزایش قدرت دشمنان این رژیم است.

«رون بن یشای» در مقاله ای در روزنامه یدیعوت احرونوت نوشت که هرگونه حمله ناگهانی و غافلگیرکننده به جبهه داخلی و حملات سایبری می تواند موجب بی اعتمادی اسرائیلی ها به رهبران خود و تهدیدی برای امنیت آنان باشد.

بن یشای تصریح کرد که به رغم کاهش قدرت دشمنان رژیم صهیونیستی برای تهدید موجودیت و آینده این رژیم، اما تهدیدات فراروی “اسرائیل” همچنان برقرار است و در همین حال رژیم صهیونیستی با قدرت بیشتری در تلاش برای ایجاد بازدارندگی در برابر دشمنان خود است، هم به علت کاهش تلفات انسانی این رژیم از سال 2014 و هم به دلیل عادی سازی روابط برخی کشورهای عربی با آن.

وی که جنگ های رژیم صهیونیستی با کشورهای عربی را در گذشته پوشش داده و روابط نزدیکی با نهادهای نظامی اسرائیلی دارد، عنوان کرد که این وضعیت راهبردی که اخیرا بر رژیم صهیونیستی حاکم شده، دو علت عمده دارد: شیوع ویروس کرونا و انتخابات آمریکا.

این تحلیلگر اسرائیلی تاکید کرد که در سال تازه میلادی، رژیم صهیونیستی با 4 چالش امنیتی و نظامی مواجه خواهد بود: برنامه هسته ای ایران، حمله ناگهانی به جبهه داخلی با استفاده از سلاح های سنگین، موشک‌های کروز، پهبادها و حملات زمینی، حملات سایبری به زیرساخت های نظامی و شهری و کاهش مصونیت قومی.

رون بن یشای اظهار داشت که تهدیدات فراروی رژیم صهیونیستی تنها در این خلاصه نمی شود، اما ورود به سال تازه میلادی فرصت مناسبی برای تشریح این تهدیدات و مقابله با آن است، زیرا سلاح هسته ای ایران تهدیدی جدی و وجودی برای “اسرائیل” است، به ویژه اگر منجر به مسلح سازی برخی کشورهای دیگر منطقه شود، به همین خاطر، رژیم صهیونیستی تلاش زیادی خواهد کرد تا به جامعه بین الملل برای ایجاد خلل و تاخیر در برنامه هسته ای ایران کمک کند، ولو اینکه در شرایط فعلی استراتژی و ابزارهای لازم برای تعاملی فعالانه با برنامه هسته ای ایران را نداشته باشد و نتواند مانع از هسته ای شدن ایران شود.

از سوی دیگر، بن یشای خاطر نشان کرد که رژیم صهیونیستی باید در سال جدید به کمک آمریکا، برای توسعه سلاح ها و روش های جنگی خود به منظور ایجاد توازن رعب با کشورهای منطقه تلاش کند.

وی مدعی شد که اگر رژیم صهیونیستی به قدرت نظامی کافی دست یابد، می تواند امنیت منطقه را برای مدت زمان زیادی تامین کند!

رون بن یشای تصریح کرد که امکانات و توانمندی های رژیم صهیونیستی در خطوط مقابله در جبهه های شمالی و جنوبی کافی نیست و خدمات نجات در تل آویو و حیفا برای تعامل با خسارت های وارده به برج ها و مناطق مسکونی با سختی زیادی مواجه است و به رغم اینکه دولت ده ها میلیون شیکل برای برطرف کردن نقص و مشکلات موجود اختصاص داده، اما به سبب نبود یک بودجه هدفمند و سازماندهی شده، اجرای طرح ها و پروژه ها بسیار سخت و دشوار است.

بن یشای تاکید کرد که موشک های مافوق سرعت و صوتی که رژیم صهیونیستی با آن ها مواجه است، توسط قدرت های بزرگ از طریق سرمایه گذاری های کلان و مطالعات راهبردی به سرعت در حال ارتقا و توسعه است و این موشک ها متشکل از موشک های بالستیک و کروز است که از سرعت بسیار بالایی برخوردارند و می توانند هدف را به سرعت نابود کنند.

وی اشاره کرد که این موشک ها و حملات سایبری گسترده از جمله دیگر تهدیداتی است که فراروی توان نظامی و زیرساخت های “اسرائیل” قرار دارد و ارتش صهیونیستی نیز بخشی را برای مقابله با این تهدیدات تشکیل داده است، اما حملات سایبری اخیر به نهادهای دولتی آمریکایی منسوب به هکرهای روسی، مستلزم بحث و بررسی دقیق در مورد میزان  قدرت نظام دفاع الکترونیکی رژیم صهیونیستی برای مقابله با تهدیدات در آینده است.

بن یشای در پایان تصریح کرد که حرف و حدیث ها در مورد ویژگی های نظامی برجسته رژیم صهیونیستی ما را به سمت فروپاشی پی در پی جبهه داخلی پیش می برد؛ آن هم به دلیل بحران سیاسی داخلی و اختلال ایجاد شده در قدرت و حاکمیت، زیرا اعتماد اسرائیلی ها به رهبران مدنی و نظامی خود از نظر امنیتی امری بسیار مهم است و بدین گونه از دست رفتن این اعتماد بسیار خطرناک خواهد بود، زیرا به انگیزه های نیروهای ارتش و احساس امنیت جبهه داخلی رژیم صهیونیستی و بازدارندگی “اسرائیل” در برابر دشمنانش لطمه می زند.

لینک کوتاه:

کپی شد