چهارشنبه 30/آوریل/2025

اسرائیل ممکن است تا 25 سال دیگر رو به نابودی برود!

شنبه 20-فوریه-2021

رئیس اسبق دستگاه امنیت عمومی رژیم صهیونیستی “شاباک” هشدار داد که موجودیت این رژیم در معرض خطراتی بی‌سابقه قرار دارد و ممکن است “اسرائیل” تا 25 سال دیگر رو به زوال و نابودی برود.

به گزارش مرکز اطلاع رسانی فلسطین، «یوال دیسکین» در مقاله‌ای در روزنامه عبری زبان یدیعوت احرونوت گفته که این نابودی در جریان جنگ و عملیات نظامی نخواهد بود، بلکه علت آن است که عناصر نابودی “اسرائیل” در داخل موجود است.

دیسکین بحران سیاسی رژیم صهیونیستی و ناتوانی در تشکیل دولتی پایدار را یک نمایش سیاسی بیهوده خوانده و گفته به جای آن، دولت رژیم صهیونیستی باید به فکر مقابله با مسائل راهبردی و وجودی می‌بود که مهم‌ترین این مسائل بحران کرونا است.

وی این سوال را مطرح کرده که آیا رژیم صهیونیستی از جناح‌بندی فرهنگی، امنیت اقتصادی و قدرت نظامی و امنیتی لازم برای تثبیت موجودیت خود برای نسلی دیگر برخوردار است؟

دیسکین گفته که بحث در مورد تهدید برنامه هسته‌ای ایران، موشک‌های حزب الله یا اسلامگرایان تندرو نیست، بلکه سخن از تحولات جمعیتی، اجتماعی و اقتصادی است که اساس کشورها را تغییر می‌دهد و می‌تواند موجودیت آن‌ها را برای نسل بعدی به خطر بیندازد.

وی گفته شکاف و انشقاق در جامعه “اسرائیل روز به روز بیشتر می‌شود، اختلافات بین جناح راست و چپ هر روز گسترده‌تر و حتی بیشتر از اختلافات بین یهود و عرب‌ها است، بی‌اعتمادی به نهادهای دولتی هر روز بیشتر می‌شود، فساد بیش از پیش در دستگاه‌های دولتی ریشه می‌دواند و همبستگی اجتماعی در پایین‌ترین سطح ممکن قرار دارد و مشخص شده که شورای منطقه ای که دولت “اسرائیل” نامیده می شود، قادر به اداره بسیاری از مناطق تحت سیطره خود چه در النقب و چه در الجلیل، قدس یا بنی براک که یک شهر حریدی نشین است، نیست.

رئیس اسبق شاباک اشاره کرد که به موجب آمارها و ارقام اعلام شده از سوی اداره آمار مرکزی رژیم صهیونیستی، تا 40 سال دیگر نیمی از ساکنان “اسرائیل” را حریدی ها و عرب ها تشکیل خواهند داد و اهمیت این مسئله در این است که بدانیم امروز وجه مشترک این دو طیف در چیست و چرا آینده آن ها ترسیم کننده تصویر دولت خواهد بود و بر قدرت موجودیت آن پس از 30 الی 40 سال دیگر تاثیرگذار خواهد بود.

یوال دیسکین اظهار داشت که این دو گروه همواره از سوی دولت های مختلف رژیم صهیونیستی مورد بی توجهی قرار گرفته و به حاشیه رانده شده اند و با توجه به تاثیری که روی اقتصاد این رژیم دارند، تاکنون به هیچ کدام از آن ها آنگونه که باید، اهمیت داده نشده است، در نتیجه هر دو گروه از سطح درآمدی پایینی برخوردارند و از طرفی هم هر دو گروه نسبت به خدمت نظامی و مدنی بی توجه هستند و بر هر دوی آن ها گرایشاتی ضد صهیونیستی حاکم است و امروز دولت قدرت حاکمیت بر آن ها را از دست داده است.

دیکسین تاکید کرد که افرادی تندرو در داخل جامعه حریدی نفوذ کرده اند و از این خلأ ایجاد شده به نفع خود استفاده می کنند، همانگونه که در بحبوحه بحران کرونا شاهد بودیم که این افراد برنامه های حریدی ها را مشخص می کردند و از طرفی هم گروه های جنایتکار و تبهکار این خلأ (عدم سیطره دولت) را در جامعه عربی پر کرده اند و زندگی ساکنان عرب را تلخ و ناگوار کرده اند و خون های زیادی در شهرها و روستاهای عرب نشین ریخته می شود.

وی گفت که دولت های رژیم صهیونیستی از جمله دولت بنیامین نتانیاهو به دلایل سیاسی و احیانا برخی دلایل دیگر، بودجه زیادی برای این دو گروه صرف می کنند، اما یک برنامه ریزی حقیقی و طولانی مدت در مورد آنان انجام نمی گیرد، به همین خاطر این اموال در جای درست صرف نمی شود و اوضاع روز به روز بدتر می شود و در صورتی که دولت های آتی فورا دست به اقداماتی نزنند که این روند را تغییر دهند، پیامدهای مخربی در انتظار جامعه و دولت صهیونیستی خواهد بود.

یوال دیسکین اظهار داشت که افراد عادی هم می دانند که با این وضعیت رژیم صهیونیستی در عرصه اقتصادی و اجتماعی و حتی امنیتی پایدار نخواهد بود و خطرناک تر از همه اینکه بسیاری زندگی در دیگر کشورها را بر زندگی در اینجا ترجیح می دهند.

وی در پایان تصریح کرد که بسیاری از ما به روشنی می دانیم که اگر امروز این وضعیت را درک نکنیم، وقت و زمان گرانبهایی را از دست داده ایم و ممکن است یک نسل دیگر دولت “اسرائیل” هم رو به نابودی رفته و آن را از دست بدهیم.

لینک کوتاه:

کپی شد