این یادداشت قصد دارد شاخصه های فروپاشی رژیم صهیونیستی را از زبان خود صهیونیست ها و سیاستمدارانی بیان کند که بهتر از سایرین این ساختار را می شناسند و پس از 73 سال میتوان از آنها به عنوان کارشناسان تجربی ساختار صهیونیست نام برد. یادداشت زیر برخی از اعترافات به فروپاشی و همچنین علت این نظر را از زبان صهیونیست ها بیان می کند.
بی شک روند شکل گیری، شاخصه های ضعف و قوت و حتی آینده پیش روی یک نظام سیاسی را میتوان با گذشت زمان به درستی و در همه ابعاد بررسی کرد. امروز قدرت های بزرگ سیاسی به ویژه قدرت های استعماری به جای لشکرکشی در میدان نبرد به صفحات مانیتور و تلویزیون حمله می کنند و با تسخیر ذهن ملت ها تلاش می کنند با تحریف واقعیت های موجود سیاسی و اقتصادی و فرهنگی خود، افکار عمومی جهان را به زانو در آورده و به خدمت خود در آوردند.
امپراطوری رسانه ای در خدمت یک نظام سیاسی بدون ایدئولوژی تشکیل و زیربنای فکری مستحکم، هر چقدر هم قدرتمند باشد و بتواند با وارونه جلوه دادن حقایق چند صباحی با تسخیر ذهن ملت ها، تصویری وارونه از قدرت و قدمت، برای خود بسازد اما زمانی که شاخص های حیاتی آن را با مولفه گذر زمان بررسی شود میتوان ورای فضای ساختگی رسانه ای به تصویری درست ازآن دست یافت و حتی آینده آن را پیش بینی کرد.
رژیم صهیونیستی، نظام سیاسی است که اگرچه قدمت چندانی ندارد و اساسا تشکیل آن نیز با سند سازی های نادرست و براساس یک سری اصول تفکری نادرست به همراه پرداخت هزینه های هنگفت از سوی قدرت های استعماری بنا نهاده شده است، اما به مدد توانمندی رسانه ای قدرتمند توانست با مخفی کردن ابهامات اساسی در ساختار و ارکان وجودی خود چند دهه در میان ملت های مختلف برای خود جایگاهی ایجاد کند به گونه ای که تا چندی قبل حمله به این ساختار دور از ذهن به نظر می رسید.
اما می توان با کنار هم قرار دادن شاخصه های اقتصادی و فرهنگی و امنیتی آن در طول چند دهه از تشکیل آن و بررسی این روندها در طول چند سال به حقایقی پی برد که “نظریه نابودی رژیم صهیونیستی؛ بزودی» که رهبر معظم انقلاب بارها به آن اشاره نمودند را اثبات کرد.
زمان تنها گزینه ای است که می تواند از سد بلند تبلیغات رسانه ای بگذرد و با روشن شدن حقایق، آینده محتمل یک نظام سیاسی یا ایدوئولوژیکی را پیش بینی کند.
بررسی روند چند دهه ای رژیم صهیونیستی نشان می دهد شاخصه های سیاسی و نظامی و فرهنگی این رژیم که چند دهه قبل از نقط قوت این رژیم بود بشدت در حال افول است و به صورت یک روند نزولی، به سرعت به نقاط ضعف این رژیم تبدیل می شود.
این یادداشت قصد ندارد که به بررسی جزئیات این شاخص ها از زبان آمار و ارقام یا نظر صاحب نظران و به صورت تخصصی بپردازد بلکه قصد دارد شاخصه های فروپاشی رژیم صهیونیستی را از زبان خود صهیونیست ها و سیاستمدارانی بیان کند که بهتر از سایرین این ساختار را می شناسند و پس از 73 سال میتوان از آنها به عنوان کارشناسان تجربی ساختار صهیونیست نام برد. یادداشت زیر برخی از اعترافات به فروپاشی و همچنین علت این نظر را از زبان صهیونیست ها بیان می کند.
«نفتالی بنت»، نخست وزیر رژیم صهیونیستی
نفتالی بنت بارها در سخنرانی های قبل از نخست وزیری گفته است، اسرائیل هم اکنون به سمت و سویی بسیار وحشتناک پیش میرود و در آستانه فروپاشی اقتصادی قرار دارد. وی تاکید دارد که اختلافات سیاسی در اسرائیل آنچنان بالا است که سایر شاخص های این رژیم را تحت شعاع قرار داده است که اگر فکری برای آن نشود حتما به فروپاشی ساختار های سیاسی این رژیم خواهد انجامید.
«یعقوب عمیدرور» مشاور سابق امنیت داخلی رژیم صهیونیستی
«یعقوب عمیدرور»مشاور امنیت داخلی دوران نتانیاهو درباره مفهوم و امکان حملات پیشگیرانهای که سران رژیم گمان میکنند باید بدون جنگ،حملات سختی انجام داد، با آنها موافق نیست.
وی معتقد است مقامات صهیونیست در طول سال ها دوخطای استراتژیک بزرگ مرتکب شدهاند؛ به این معنی که به حزبالله اجازه دادهاند به یک قدرت منطقهای و بازدارنده تبدیل شود. خطای اول آنها این است که حزبالله را رها کردند تا بعد از عقب نشینی نیروهای ارتش اسرائیل در سال 2000،رشد یابد و اشتباه دوم این بود که قطعنامه 1701 را اجرا نکردند.
مشاور امنیت داخلی دوران نتانیاهو در ادامه تاکید کرد که اکنون حزبالله به درجه بسیار عظیمی رشد یافته و خطری برای اسرائیل محسوب میشود و اگر به حزبالله اجازه داده شود که به موشکها و سیستم هدایت دقیق خمپارهها دسترسی پیدا کند بهای گزافی را اسرائیل می پردازد؛ چرا که اسرائیل دولتی کوچک با مزایای کمی است به همیندلیل نباید این اشتباه را مرتکب شد. وی گفت: ما باید آمادگی تحمل هزینه حملات پیشگیرانه را داشته باشیم و اگر آشکار شود که حزبالله دارای قابلیتهای جدید و مدرنی است که در گذشته از آن برخوردار نبوده،میتواند یک تحول اساسی در موازنه قدرت ایجاد کند . اگر حزبالله دارای قابلیتهای زیادی باشد با یک رویارویی قاطعی مواجه میشویم و نباید اجازه دهیم تحت هیچ شرایطی چنین اتفاقی رخ دهد.وی افزود سرعت گیری قدرت حزب الله به معنی سرعت در نابودی اسرائیل است.
«یوفال دیسکین» رئیس سابق دستگاه امنیت عمومی رژیم صهیونیستی (شاباک)
یوفال دیسکین با انتشار مقالهای در روزنامه «یدیعوت أحرونوت» از احتمال فروپشی این رژیم در آینده نزدیک خبر داد.
دیسکین پیش بینی کرد که «اسراییل تا نسل آینده باقی نخواهد ماند». وی نسبت به از بین رفتن رژیم اشغالگر قدس بخاطر علل و عوامل تاثیرگذار داخلی ابراز نگرانی کرد.
دیسکین توضیح داد که بخش عمده فشار اقتصادی و نظامی در اسراییل فقط بر دوش ۳۰ درصد صهیونیستها سنگینی میکند و با چنین رویکردی اسراییل در آینده از مشکلات داخلی در امان نخواهد ماند و همه گیری «ویروس کرونا» نقاط ضعف داخلی این رژیم را برملا کرد.
مقام سابق رژیم صهیونیستی اضافه کرد هم اکنون یهودیان تندرو موسوم به ” حریدیم ” ها به باری بر دوش اسراییل تبدیل شدهاند و عدم اتخاذ اقدامات فوری و مهم دولت جدید اسراییل جهت تغییر رفتار در برخورد با حریدی ها پیامدهای ویرانگری برای اسراییل به همراه خواهد داشت.
وی خاطرنشان کرد که علاوه بر حریدی ها قبایل دیگری نیز وجود دارند. لائیکهای سنتی و قومگراهای دینی و تندروها و مزراحیم (شرقیها ) و اشکنازیم ( غربیها ) و طبقه میانی و ثروتمندان و محرومان و به حاشیه رانده شدهها از جمله دیگر قبایل اسرائیل هستند که در نتیجه عدم مشارکت «حریدی ها» در اقتصاد و جامعه اسراییل و خدمت نظامی و اقتصاد، فشار زیادی را تحمل میکنند و با سختی و گرفتاری مواجه هستند.
دیسکین نوشت لازم نیست انسان کارشناس باشد تا بفهمد که اسراییل با این وضع نمیتواند به حیات اقتصادی ، اجتماعی و امنیتی خود ادامه دهد.
وی افزود بسیاری از یهودیان به جای سرزمینهای اشغالی فلسطین ترجیح میدهند در نقطه دیگری از جهان زندگی کنند، زیرا در اسراییل فشارها به طور همسان و متوازن و متعادل در میان اقشار مختلف جامعه تقسیم نشده است و بر همین اساس اسراییل با توجه به قرار داشتن در منطقه سخت و دشوار خاورمیانه در برابر تهدیدهای مختلف فراروی خود نمیتواند ایستادگی کند.
یائیر لاپید وزیر خارجه کنونی رژیم صهیونیستی
یائیر لاپید وزیر خارجه کنونی رژیم صهیونیستی که با خبرگزاری رویترز گفتگو می کرد خبر داد مردم در اینجا به شدت ناامید و خشمگین هستند، زیرا به جایی مهاجرت کرده اند که شرایط برایشان از هر زمان دیگری دشوارتر شده است. وی در این گفتگو تلویحا اعلام کرد که آینده خوبی برای رژیم صهیونیستی متصور نیست.
«چاک فرِلیش» معاون سابق مشاور امنیت رژیم صهیونیستی
«چاک فرِلیش» معاون سابق مشاور امنیت رژیم صهیونیستی در این رابطه می گوید: حقیقت تلخ برای اسرائیل این است که بدون حمایت های آمریکا، ارتش اسرائیل صرفا یک طبل توخالی است. نکته وحشتناک تر برای اسرائیل این است که دولت آمریکا در برهه کنونی منافع حیاتی را برای خود در شرق آسیا می بیند و به نوعی مایل است تا حدی کمک های خود به اسرائیل را کاهش داده و آن ها را به رقابت های راهبردی خود مخصوصا با چین اختصاص دهد. امری که می تواند تا حد زیادی موضع و جایگاه اسرائیل را در منطقه خاورمیانه تضعیف کند و به نوعی می تواند نویدبخش نابودی اسرائیل در آینده ای نزدیک باشد. به طور کلی، اسرائیل 73 سال پس از آغاز شدن رویههای اشغال گرانه اش در سرزمین های فلسطینی، در ناامن ترین شرایط ممکن به سر می برد و ناآرامیهای سیاسی و اجتماعی در آن، به همراه چشم اندازهایی که نوید مقابله مسلحانه گسترده فلسطینیها با رژیم اسرائیل را می دهند، همه و همه به نوعی موید گزاره رو به زوال بودنِ اسرائیل هستند.
«یوسی هلیوی» پژوهشگر و مورخ صهیونیست
هلیوی در یادداشتی در روزنامه «معاریو» نوشت، معادله پیشین که میگفت جنگهای رژیم اسرائیل در «میدانهای دشمنان» رخ میدهد، تغییر کرده و بر اساس گزارشهای امنیتی، جنگ بعدی در قلب این رژیم رخ خواهد داد.
هلیوی افزود، بیشتر برآوردهای امنیت داخلی رژیم صهیونیستی نشان میدهد که جنگ نابودکننده «گوش دان» تا ایلات را در می نوردد و تمام مناطق اسرائیل روزانه زیر شلیک هزاران موشک قرار میگیرد و علاوه بر آن حملات زمینی نیز به شهرکهای اسرائیلی مرزی صورت خواهد گرفت.
وی در ادامه نوشت، برآوردهای امنیتی میگویند ۲۵۰ هزار موشک از انواع مختلف به فرماندهی ایران و گروههای فلسطینی، اسرائیل را نشانه گرفتهاند. روزانه ۳۰۰۰ موشک به شهرها، شهرکها، فرودگاههای نظامی، بندرها، مسیرها، سامانههای کنترل از راه دور، پایگاههای ارتش وانبارهای سلاح ارتش شلیک خواهد شد.
هلیوی تأکید کرد، این جنگ فراگیر حتمی است اما زمان آن مشخص نیست و صراحتا باید گفت، این جنگ منجر به نابودی «دولت اسرائیل» خواهد شد مانند همان تخریبهایی که در یک دهه اخیر در عراق، سوریه، لبنان، لیبی و یمن رخ داد.
در این راستا «کارمی گیلون» رئیس سابق سازمان شاباک اظهار داشت که استمرار سیاستهای افراط گرایی علیه مسجدالاقصی منجر به جنگ یاجوج و ماجوج علیه ملت یهود میشود و نهاد اسرائیل را خراب خواهد کرد.
همچنین «مئیر داگان» دهمین رئیس موساد اظهار کرد که خطر از دست دادن رویای اسرائیل بزرگ را احساس میکند.
«رونی دنیل» تحلیلگر نظامی شبکه 12 رژیم صهیونیستی اذعان کرد :مطمئن نیستم که فرزندانم آینده ای در اسرائیل(مناطق اشغالی) داشته باشند و آنان این سرزمین را دیر یا زود ترک خواهند کرد.
«عمر معربونی» تحلیگر برجسته نظامی رژیم صهیونیستی
«عمر معربونی» تحلیگر برجسته نظامی رژیم صهیونیستی اظهار داشت که عقاید و نظرات برخی از مقامات رژیم اسرائیل نشان میدهد که الگوی آنان تغییر کرده است چرا که دائما تصمیمات خود را در رابطه با آغاز جنگهای پیشگیرانه کنترل میکنند. نخست وزیر (نتانیاهو) از بقای رژیم صهیونسیتی مطمئن نیست و میگوید که تلاش خواهند کرد تا اسرائیل به صدمین سالروز خود برسد؛اما تاریخ به ما آموخته که هیچ حاکمیت یهودی بیش از 80 سال باقی نمانده است.
«بنی موریس» تاریخ نویس رژیم صهیونیستی
بنی موریس در روزنامه اسرائیلی «هاآرتص» تاکید کرد که طی چند سال اعراب و مسلمانان پیروز خواهند شد و یهودیان در اقلیت باقی خواهد ماند که یا طرد میشوند و یا کشته میشوند و کسانی که به آمریکا و اروپا متواری میشوند، خوششانس هستند.
وی در ادامه افزود اکنون بین دریای مدیترانه و اردن، شمار اعراب بیشتر ازیهودیان است و این سرزمین ناگزیر تبدیل به یک کشور با اکثریت عرب میشود و اسرائیل هنوز خود را یک نهاد یهود مینامد؛ اما حکومت ما بر یک ملت اشغالی و بدون حقوق، وضعیتی نیست که بتواند در قرن 21 و جهان مدرن دوام بیاورد و اگر ملت فلسطین به حق خود دست یابند، دیگر کشور یهود باقی نخواهد ماند.
آنچه که در این نوشتار آمد تنها بخش اندکی از اظهارنظرهای شخصیت های سیاسی و امنیتی و رسانه ای رژیم صهیونیستی است که نگران از آینده اسرائیل هستند و تاکید دارند ؛ جهان آینده ای بدون اسرائیل را تجربه خواهد کرد و حتی نسل بعدی یهود دولت اسرائیل را تنها باید در تاریخ جستجو کنند. این اظهار نظر از سوی کسانی مطرح شده است که به پنهانی ترین اطلاعات سیاسی، اقتصادی، اجتماعی و امنیتی رژیم صهیونیستی دسترسی دارند و نگرانی و تردید های آنها نسبت به آینده اسرائیل برآمده از همین اطلاعات پنهانی است.
منبع : خبرگزاری قدس (قدسنا)؛ 25/08/1400