یکشنبه 10/نوامبر/2024

نتایج حمله به ایران قابل پیش‌بینی نیست

چهارشنبه 29-دسامبر-2021

فرماندهان ارتش رژیم صهیونیستی سناریوهای مختلفی را در رابطه با حمله به ایران در اختیار مسئولان سیاسی این رژیم قرار داده‌اند اما همزمان هشدار داده‌اند که تاثیرات این حملات بر برنامه هسته ای ایران یا پیامدهای چنین حمله ای به هیچ وجه قابل پیش بینی نیست.
به گزارش مرکز اطلاع رسانی فلسطین، روزنامه هاآرتص روز چهارشنبه اعلام کرد که ارتش رژیم صهیونیستی طی ماه های اخیر خود را برای حمله به ایران آماده کرده است و در همین راستا بودجه ارتش به حدود 2.5 میلیارد دلار افزایش یافت.
به گفته این روزنامه، ارتش همچنین به سلاح های بسیار پیشرفته مجهز شده و نیروی هوایی نیز تمرینات خود را افزایش داده و اطلاعات دقیقی در مورد بانک اهداف در ایران جمع آوری شده است.
ارتش رژیم صهیونیستی مدعی شده که هرگاه دولت تصمیم بگیرد، آماده حمله به ایران است.
طبق برآوردهای ارتش رژیم صهیونیستی، ایران طی سال های اخیر سامانه های دفاعی هوایی خود را ارتقا داده، چرا که هرگونه حمله هوایی مستلزم توانمندی عالی و دقیق است، کما اینکه ایرانی ها در این سال ها توانسته اند انبار موشکی خود را هم توسعه بخشند و همین مسئله موجب شد تا ارتش رژیم صهیونیستی ناچار به امضای قراردادهایی به ارزش میلیاردها شِکِل برای تقویت سامانه های هوایی خود شود.
روزنامه هاآرتص افزود که ارتش رژیم صهیونیستی اذعان کرده که در چارچوب آمادگی برای توسل به گزینه نظامی علیه ایران، باید آماده پیامدهای احتمالی آن همچون ورود حزب الله و حماس به جنگ با این رژیم نیز بود.
طبق برآوردهای ارتش، ایران می تواند در صورتی که بخواهد در عرض دو سال به سلاح اتمی دست یابد. این برآوردها همانند برآوردهای سابقی است که شعبه اطلاعات نظامی ارتش طی ماه های اخیر ارائه داده بود.
نفتالی بنت نخست وزیر رژیم صهیونیستی روز گذشته عنوان کرد که مشکلی با یک توافق هسته ای خوب بین قدرت های بزرگ و ایران ندارد اما او نسبت به اینکه مذاکرات جاری به چنین توافقی بینجامد، ابراز شک و تردید کرده است.
این اظهارات یک روز پس از ازسرگیری مجدد مذاکرات هسته ای در وین به منظور بازگشت به برجام صورت می گیرد.
نفتالی بنت گفته بعید به نظر می رسد در شرایط فعلی بتوان به یک توافق هسته ای خوب با ایران دست یافت. وی ادعا کرد: «پرسش این است که آیا در شرایط فعلی می‌توان انتظار حصول یک توافق خوب را داشت؟ پاسخ خیر است و دلیل هم این است که برای رسیدن به چنین توافقی مولفه‌هایی مورد نیاز است و قدرت‌های جهان باید برای این منظور سرسختی بیشتری در قبال ایران به خرج دهند.»
رژیم صهیونیستی با اینکه در توافق هسته ای با ایران هیچ جایی ندارد، اما هجمه دیپلماتیک گسترده ای را برای تاثیرگذاری بر روند مذاکرات در وین و تشویق آمریکا و دیگر کشورها به تشدید فشارها علیه ایران به راه انداخته است.

لینک کوتاه:

کپی شد