خانواده های اسرای صهیونیست در «انجمن امید» پس از دیدارشان با ران درمر رئیس هیئت مذاکره کننده رژیم صهیونیستی تاکید کردند که «نباید هیچ اسیری را در اسارت رها کنیم.»
به گزارش مرکز اطلاع رسانی فلسطین به نقل از منابع عبری زبان، امروز نمایندگان خانواده های اسرا از انجمن امید با ران درمر دیدار کردند و در جریان روند اجرای مذاکرات به منظور آزادی اسرای صهیونیست قرار گرفتند. در پایان این دیدار، شرکت کنندگان نگرانی عمیق خود از امکان امضای توافق جزئی به موجب بازگشت تنها تعدادی از اسرا را اعلام کردند.
«دیتسا ویارون اور» و «وزفیکا مور» اعضای این انجمن اعلام کردند:« ما بار دیگر فهمیدیم که کشور اسرائیل بر سر تعداد محدودی از اسرا مذاکره می کند ـ و بقیه دست کم برای چند ماه دیگر در غزه رها می شوند. این مساله غیر قابل قبول است. نباید میان اسرا تبعیض قائل شد. باید همه آنها به یکباره و در یک اتوبوس آزاد شوند.
خانواده های اسرای صهیونیست در جریان این دیدار خواستار تشدید فشار علیه جنبش حماس ـ از جمله توقف کمک های بشردوستانه، قطع زیرساخت ها؛ اعم از برق، آب و اینترنت، تخریب محله ها، استفاده از سیطره بر اراضی به عنوان یک اهرم فشار و نیز تشدید فشار سیاسی و نظامی ـ شدند.
نمایندگان خانواده های اسرای صهیونیست از ران درمر سوال کردند که دولت چطور می خواهد بقیه اسرا را که در دور آتی آزادی اسرا از غزه خارج نخواهند شد، آزاد کند، اما پاسخی دریافت نکردند.
آنها تاکید کردند که «دولت اسرائیل باید حماس را مجبور به بازگرداندن تمامی اسرا با استفاده از تمامی ابزارهای فشار در دسترس کند.»
در همین راستا، کانال عبری کان درباره اولین واکنش مادر اسیر صهیونیست «روم برسلاوسکی» به انتشار ویدئوی گروهان های قدس درباره وی گفت: «دلخراش بود، گریه می کرد. شنیدم که او در مورد مرگ صحبت می کرد. برخی چیزها به او دیکته شده بود، اما چیزهای دیگری وجود دارد که او خودش می گوید.»
از سوی دیگر، مادر سرباز اسیر صهیونیست پس از گفتگو با بنیامین نتانیاهو نخست وزیر رژیم صهیونیستی گفت:«هیچ خبر تازه ای نیست… هیچ امیدی نداریم. صرفا همان کلمات همیشگی بود که هر بار می شنیدیم… اینکه او هر کاری برای بازگرداندن آنها می کند… ما در عالم واقعیت هیچ چیزی نمی بینیم… این گفتگویی عمومی و بی فایده بود… هیچ پاسخ روشنی دریافت نکردیم… ما واقعا نمی دانیم که حماس چه می خواهد… به عنوان خانواده های اسرا نمی دانیم که اگر جنگ متوقف شود، ارتش چه کار خواهد کرد؟ اما از مسئولان امنیتی و تحلیلگران شنیده ایم که با این مسائل مخالف هستند.
