چهارشنبه 30/آوریل/2025

۴۹ روزنامه‌نگار فلسطینی در زندان‌های رژیم صهیونیستی هستند

چهارشنبه 30-آوریل-2025

باشگاه اسیر فلسطین گزارش داد که رژیم صهیونیستی ۴۹ روزنامه‌نگار فلسطینی را در زندان‌های خود بازداشت کرده‌ است.
نظامیان رژیم صهیونیستی در همین راستا، بامداد امروز سه‌شنبه پس از یورش به منزل علی الصمودی، روزنامه‌نگار فلسطینی در شهر جنین، در شمال کرانه باختری، او را بازداشت کردند.
این نهاد فلسطینی خاطر نشان کرد که با دستگیری الصمودی، روزنامه‌نگار ۵۵ ساله، تعداد روزنامه‌نگارانی که از آغاز نسل‌کشی در نوار غزه در زندان‌های اشغالگران بازداشت شده‌اند، به ۴۹ روزنامه‌نگار رسید.
علی الصمودی، روزنامه‌نگار فلسطینی متأهل و دارای چهار فرزند است. او پیش از این در جریان انتفاضه اول فلسطین که در سال ۱۹۸۷ آغاز شد، توسط نظامیان صهیونیست دستگیر شده بود. الصمودی همچنین در حین پوشش رویدادها، به ویژه در زمان همراهی شیرین ابو عاقله خبرنگار الجزیره، در لحظه شهادتش در اردوگاه پناهندگان جنین که تقریباً سه سال پیش اتفاق افتاد، چندین بار مجروح شده بود.
باشگاه اسیر فلسطین همچنین اعلام کرد که از آغاز جنگ ویرانگر علیه نوار غزه در ۷ اکتبر ۲۰۲۳، رژیم صهیونیستی ۱۷۷ روزنامه‌نگار را دستگیر و بازداشت کرده‌ است که ۴۹ نفر از آنها همچنان در زندان هستند.
این نهاد خاطر نشان کرد که رژیم صهیونیستی روزنامه‌نگاران کرانه باختری را از طریق بازداشت اداری (بدون اتهام) به بهانه داشتن پرونده مخفی، علاوه بر آنچه تحریک می‌نامد، در معرض بازداشت قرار می دهد؛ به این معنی که بازداشت‌شدگان بر اساس آزادی عقیده و بیان بازداشت می‌شوند. در این گزارش اشاره شده است که ۱۹ روزنامه‌نگار از کرانه باختری به بازداشت اداری منتقل شده‌اند و آخرین کسانی که حکم بازداشت اداری برایشان صادر شده، 2 روزنامه‌نگار به نام های سامر خویره و ابراهیم ابوصفیه بودند.
در ادامه گزارش باشگاه اسیر فلسطین اعلام شده است که روند تشدید اقدامات رژیم صهیونیستی علیه روزنامه‌نگاران فلسطینی از طریق دستگیری‌های هدفمند، هدف قرار دادن روزانه روزنامه‌نگاران در حین انجام کارشان و ترورهای مداوم در غزه ادامه دارد و این در حالی است که «روزنامه‌نگاران خونبار‌ترین روزهای خود را پشت سر می گذارند و هدف از این کار، سرکوب حقیقت و روایت طرف فلسطینی است».
باشگاه اسیر فلسطین تاکید کرد که پلتفرم‌های شبکه های اجتماعی «به ابزاری برای سرکوب روزنامه‌نگاران و اعمال کنترل و سانسور بیشتر بر کار آنها تبدیل شده‌اند». این نهاد از جامعه بین‌المللی حقوق بشر خواست تا به نقش واقعی و مورد نیاز خود عمل کند و به ناتوانی سازمان یافته که از آغاز نسل‌کشی بر سیستم بشردوستانه سایه افکنده است، پایان دهد و حفاظت از روزنامه‌نگاران را تضمین کند.
گفتنی است که به موازات جنگ نسل‌کشی ارتش صهیونیستی در غزه، شهرک‌نشینان صهیونیست هم حملات خود را در کرانه باختری، از جمله بیت‌المقدس شرقی، تشدید کرده‌اند که بر اساس داده‌های فلسطینی، منجر به کشته شدن بیش از ۹۵۸ فلسطینی، زخمی شدن نزدیک به ۷۰۰۰ نفر و دستگیری ۱۶۴۰۰ نفر شده است.

لینک کوتاه:

کپی شد