احمد الکومی نویسنده فلسطینی تاکید کرد:
پیتر بینارت، روزنامهنگار آمریکایی، مقاله ای درباره موضوعی در روزنامه نیویورک تایمز نوشته است که خارج از حوزه بررسی ماست، اما به مبارزه ما علیه صهیونیسم مربوط میشود و آن «یهودی غیرطرفدار اسرائیل بودن در ایالات متحده» است. او در مورد بازتعریف سیستماتیک یهودیت در آمریکا، همزمان با یکی از شدیدترین سرکوبگری های تاریخ علیه فعالیتهای یهودیان آمریکایی، بحث میکند.
او اطلاعاتی در مورد فعالیتهای گروههای یهودی مترقی، ضدصهیونیست و طرفدار صلح در آمریکا و نقش رهبری دانشجویان یهودی در اعتراضات علیه نسلکشی در غزه ارائه میدهد که با احساس امنیت بیشتر، اهتمام بیشتری به اعتراض و پرداخت هزینههای سنگین از خود نشان می دهند. روند بازتعریف منجر به برابر دانستن حمایت از اسرائیل با خود یهودیت شده است.
در سال ۲۰۲۳، جاناتان گرینبلات، مدیرعامل اتحادیه ضد افترا، اعلام کرد که «صهیونیسم از ارکان یهودیت است»، در حالی که بایدن خود را به عنوان اولین رئیس جمهور آمریکا مطرح کرد که خود را صهیونیست اعلام می کند و ماه گذشته، ترامپ با استناد به حمایت ناکافی چاک شومر، رهبر اقلیت سنا از اسرائیل، اعلام کرد که «او دیگر یهودی نیست».
این بدین معناست که پس از حوادث ۷ اکتبر هر کسی صهیونیست نباشد، یهودی نیست. وقتی کار به جایی میرسد که دین به خاطر یک جنبش سیاسی منسوخ میشود، این اولاً به معنای زدودن ماهیت دینی صهیونیسم و کشمکش میان آنهاست، که مستلزم افشای دروغین بودن روایتی است که آن را به یهودیان نسبت می دهد.
بدین ترتیب، صهیونیسم نوعی کفر و انحراف تلقی می شود و در نهایت باعث فاصله گرفتن همگان از آن به عنوان مقدمهای برای فروپاشی این پروژه مخرب است. درگیری بین یهودیت و صهیونیسم، پس از ۷ اکتبر، شدیدتر خواهد شد و این مساله شکل آشکارتری به خود خواهد گرفت: صهیونیست بودن یا نبودن.