رژیم اشغالگر صهیونیستی با کشیدن دیواری آهنی به دور الخلیل که کلیدهای آن نیز در اختیار ارتش این رژیم است، عملا این منطقه را با جمعیت نزدیک به 800 هزار نفری آن به زندانی بزرگ تبدیل کرده است.
به گزارش مرکز اطلاع رسانی فلسطین، این رژیم محاصره و تدابیر امنیتی بسیار شدیدی را در منطقه الخلیل به اجرا گذاشته که از سال 2003 بیسابقه بوده و به موجب آن ساکنان این شهر حق ورود و خروج از آن را ندارند.
با وجود اینکه ارتش رژیم صهیونیستی روز گذشته از شناسایی و بازداشت مجریان عملیات تیراندازی در الخلیل خبر داد، اما این دفعه تدابیر امنیتی و مجازات های این رژیم علیه ساکنان الخلیل فراتر از حد معمول پس از هر عملیاتی است.
رژیم صهیونیستی در همین راستا دروازه هایی را که قبلا در اطراف شهر الخلیل ایجاد شده بود، بسته، راه های بسیاری از روستاها را مسدود کرده و حتی در مناطق زیادی هم اقدام به ایجاد ایست بازرسی های سیار کرده است.
بدین گونه، صدها فلسطینی که قبل از تدابیر امنیتی و محدودیت های اعمال شده در این منطقه وارد شهر الخلیل شده بودند، دیگر قادر به ترک آن نشدند و همانجا محصور ماندند و بسیاری از خانه ها و مساجد و هتل ها پذیرای آنان شدند.
شمار زیادی از کارگران فلسطینی ساکن شهر الخلیل هم از رفتن به سر کار خود در دیگر مناطق محروم مانده اند.
ارتش رژیم صهیونیستی دوشنبه گذشته از استقرار دو گردان دیگر از نیروهای خود در اطراف شهر الخلیل برای یافتن مجریان عملیات اخیر خبر داد.
تیسیر ابو سنینه شهردار الخلیل در گفتگو با الجزیره تصریح کرد که رژیم صهیونیستی ورودی های شهر را به روی مسافران و ساکنان بسته و حقیقت از این عملیات به عنوان بهانه ای برای مجازات دسته جمعی ساکنان این شهر استفاده می کند تا اینگونه مردم را علیه مقاومت بشوراند.
تیسیر اشاره کرد که همزمان با محاصره شهر الخلیل و بستن دروازه های آن، میزان آب ورودی به این شهر هم کاهش یافته است.
او افزود که رژیم صهیونیستی میزان آب ارسالی برای مناطق صهیونیست نشین را افزایش داده و در مقابل آب ورودی به شهر الخلیل برای فلسطینیان را کاهش داده است.
در همین راستا، عیسی عمرو یکی از فعالان فلسطینی در شهر الخلیل تاکید کرد که رژیم صهیونیستی نمی خواهد مقاومت به جنوب کرانه باختری کشیده شود و به شدت از این مسئله وحشت دارد.
عیسی در گفتگو با الجزیره عنوان کرد که واکنش رژیم صهیونیستی به عملیات الخلیل و اقدامات مابعد آن بسیار فراتر از حد واکنش های معمول به عملیات های مقاومتی بوده است.
او تاکید کرد که محاصره همه جانبه شهر الخلیل اقدامی است که از 20 سال پیش بی سابقه بوده و شاهد نبوده ایم و رژیم صهیونیستی می خواهد این پیام را به فلسطینیان برساند که الخلیل و اقدامات مقاومتی در آن خط قرمز است.
رئیس انجمن بازرگانان مواد غذایی در الخلیل هم نسبت به تاثیر ادامه محاصره این شهر بر ورود مواد غذایی به آن یا صادرات مواد غذایی به دیگر مناطق به شدت هشدار داده است.
وسیم الجعبری گفت که الخلیل قطبی اقتصادی است و 60 درصد مواد غذایی تولید شده در آن به دیگر استان ها صادر می شود و ادامه محاصره این منطقه ضربه اقتصادی بزرگی به فلسطینیان وارد خواهد کرد.
